Mi-am instalat Starcraft 1 si cand dau sa incep prima misiune la terran nu merge apas si asas si doar suna fara sa-mi apara ceva, funda cui ma ajuta.
Am si eu o intrebare legata de Need For Speed World.Am auzit ca poti sa dai masina ta unui alt jucator. Daca este adevarat, cum pot face asta?
nu stiu ce i-am facut odata la minecraft mam inervat si l-am trimis pe winrar dar acum cand vreau sa joc nu pot cum pot sa-l fac
Sall TPU, de unde pot descarca monopoly fara timp(no time limit) plz fundita:)
In gta sa-pm dc nu merge sa facem baza ca stam cate 3 in acelasi loc 2 min
Am o intrebare: Cum bag si eu zacaminte pe itm, pe metin2, adica ex: bratara de argint cu zacaminte de argint pe ea, sau bratara lacrima cer, cu zacamantul lacrima cer pe ea... cum bag? ...? (mai mult)
vreau si eu un cod/hack pentru League of Legends(lol) ca sa`mi pot lua si eu un champion mai tare si mai fain! Va multumesc! Raspunsul cel mai bun si mai functionabil Funda+ Utilizatorul...? (mai mult)
Cum scriu pe forum la metin2ro cand postez trebuie sa scriu cuvinte cheie si nu stiu cum sa scriu.
Spuneti-mi si mie niste metine care sunt misto rau(private) si se downlandeaza repede! Rate peste 500 daca se poate daca nu...dar nu vr porcarii gen tim! Funta...Rpd plizz
Http://www.2shared.com/file/AhMB5ubo/Romania_Stuntage_Evolution_V26.html Ajutati-ma va rog cu parola!
Caut pe cineva sa-mi dea un cont de imvu cu macar 10-15 outfituri si sa nu fie noob sau daca vreti facem schimb dar mai intai sa vad contul. contactati-ma la adresa de mes : stefan_portarul2009
Sal TPU am un cont pe metin 2 gx server 2 Erox puteti sa mam ajutti sa cresc fundita
imi puteti spune si mie un server de metin cu ratele peste 1000% cu otele si otravite la shopuri sa se creasca usor si sa se faca bani usor si sa fie romanesc?
ce jocuri online stiti pentru pc? Sa fii frumoase sa fie event de craciun, paste si sa fie gratis sa nu dai bani pentru nustu ce arma. Multumesc (a da fara metin, 4story,cabal, wow);)
Buna TPU. Vreau si eu sa imi cupar STEAM pentru Counter- Strike. STEAM o sa il cumpar la mana a 2a. Deci vreau sa stiu si eu dupa ce il aleg, niste informatii. Nu am mai folosit never STEAM. Mi-...? (mai mult)
Acum o saptaman mi- am cumparat wwe 12 pe xbox 360 si am jucat la universe mode am dat simulate la mai multe meciuri si am ajuns la wrestlemania, am jucat toate meciurile si acum nu mai pot...? (mai mult)
Care imi poate da un cod la cs 1.6(aim,speed,wall,din astea)?
Mi- am facut cont pe forumul de la Metin2ro dar nu stiu cum sa postez am dat acolo la post si imi apareceva de completat si undeve unde scrie la cuvinte cheie acolo nu stiu cum sa scriu celui care imi...? (mai mult)
Cine are sa imi dea si mie o invitatie iplay?:| y! m :mario. gomez1001! Multumesc!
Cine joaca Couner Strike si are cont pe forum? Problema e ca mi- am facut cont pe forum, cerere pentru slot si un administrator mi- a scris ceva, si vreau sa adaug si eu comentariu sa ii...? (mai mult)
Sall TPU, am o problema! Am downloadat FIFA 11 si gameranger sa joc online, intru intr- o camera "ownerul" da start la joc si nu se deschide FIFA 11...de ce? Am windows 7 ultimate..jocul il pot juca ...? (mai mult)
Vreau sa fac un video vlog dar nu stiu despre ce vreo idee?
Unde gasesc SIMS1 gratis, va rog! il caut de foarte mult timp este jocul meu preferat.MULTUMESC
Sall! Vreau si eu niste skinuri pentru cs 1.6 non steam, orice player de la ct sa fie albastru si orice player de la tero sa fie rosu(la fel ca alea din pgl).
Imi dati si mie un site MT2Resident? FUNDA!:)
Ce jocuri vor aparea in octombrie
Cine are un hack de metin2ro nedetectabil?
Imi poate da cineva un cont la darkorbit cu goliath foarte puternic sau cu citadel?
Ce jocuri pot rula pe pc meu care are: procesor de 2.0 ghz memorie ram: 768mb placa video: 64mn ps:stiu ca am pc slab:d
sunt nou si mai demult am vazut la un baiat in gta sanandreas ca apasa pe niste butoane si i aparea masini in fata dar sun sigur ca nu erau coduri plz help
Ce bonusuri sa pun la ninja arc pe metin 2 hammer? repedee si de dex sami om life energy si str stiu deja daca puteti si altele
Sallut all.cum se da lob din lateral peste portar direct in poarta? Dau funda :*
Cine stie jocuri gen ca arctic quest? vreau si eu, ca imi plac foarte multt! :d
Am fost prins ca folosesc fishbot pe Metin2 Ro Server Lupus lvl 34. Banul este permanent? Unde pot vedea lista banatilor?
Am un server de CS si as vrea sa il populez vrea cineva? Nu o sa regrete
Cum pot juca pes 2013 in 2? Unu de la joystick si altul de la tastatura?
Vreau si eu un SERIAL pentru gta 4...va rog ajutor repede.dau funda! :d
Ce joc merita mai mult dintre urmatoarele (si pentru gameplay si pentru un video): Skyrim Darksiders 2 WOW Assassin`s Creed Sau ziceti-mi alte MMO-uri misto dar nu ca***ul ala de Met*n.
Imi puteti spune si mie un site de unde pot lua si eu runes of magic ful cel de 8 GB? si sa- l pot descarca repede ca ma chinui de 2 zile sa- l iau si nu merge... Help va rog :D mersi anticipat...? (mai mult)
Mia e ceva la minecraft Cand intru pe un server imi cere sa scriu login password cand scriu umu zice parola nu e corecta ce sa fac serverul este mc.lolzidle.com VA ROG MULLLLLLLLT ajutati- ma VA ROG...? (mai mult)
Imi ziceti si mie un hack la metin2 Ro care sa mearga si sa nu aiba virusi?
Ce include Academia cateilor?
Ce trebuie bagat in cfg de la cs ca sa zica ala " activated " cand activezi cfg in cs :)?
va rog eu mult imi dati si mie conturi pe jjocul freejack va rog mult nu schimb parola da sa fie bune si sa mi le dati la adresa de yahoo t. mihalea@rocketmail.com dau funda!
poate face and mie cineva un cont de mt2 bob! pls dau funda and multe felicitari! id meu andy_amc2012@yahoo.com
Dau cont Metin2 RO server Taurus de lv. 42 caracter war AURA, grad Nobil aproape Cavalersec. Iteme : Calugar+ 6 grabe 3, fms+ 9 pc3 war3, fms+ 5 pm28 war3 mobi3, 100 patrunzatoare(20%),...? (mai mult)
Cum pot sa o iau de la zero la jocul Car Town de pe Facebook?
Va rog e urgent, am sims 3 si mi se sterge contul. Mi s-a mai intamplat odata asta! Ce inseamna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?