Dau cont Metin2 RO server Taurus de lv. 42 caracter war AURA, grad Nobil aproape Cavalersec. Iteme : Calugar+ 6 grabe 3, fms+ 9 pc3 war3, fms+ 5 pm28 war3 mobi3, 100 patrunzatoare(20%),...? (mai mult)
E vorba despre MINECRAFT! La minecraft dc cand intru pe server si vreau sa ma misc imi zice You must logged in to do that? cine imi zice cum sa fa cprimeste FUNDA :)
Salut, va rog sa-mi recomandati cele mai interesante jocuri pentru iPad. Multumesc!
De unda dau fifa 5 6 7 8 9 una dintre ele
Cine se joaca farmeramasi doreste sa imi trimita si mie ceva bun la daruieste si comercializeaza sa isi lase numele si eu il voi adauga la vecini.muktumesc mult.Cine imi d cel mai frumos item cadou...? (mai mult)
Care imi da j mie un hack de lure pentru metin2ro?; o3! funda
tocmai mi-am facut windowsul si am facut windows 7, dar am o problema, am descarcat tot felul de drivere pentru sunet si nu merge nici unul... ce ar trebui sa fac?
Imi dati o parola pentru need for speed world?
Spuneti-mi si mie niste site-uri pe care pot pune activitati, jocuri etc. fundita!:x
Hei! Am si eu o problema cu metin2 osiris. Astazi am vrut sa il descarc si imi zice ca trebuie sa stau 18 ore dupa mai scade si dupa creste cu orele. Ma gandeam ca nu merge fiindca sunt in alta tara....? (mai mult)
Cine imi da si mie instalarea de la Metin 2 TDL? (id : black.dean12@yahoo.com ) Vot + funda!
Imi puteti spune cum conectez PS3- ul la net? Precizez ca am netul prin cablu iar de fiecare data cand introduc cablul in alt calculator trebuie sa bag Physical Address ca sa functioneze, deci ...? (mai mult)
DE unde pot Downloada Red Alert2/3
Mie nu-mi merge sa-mi fac cont pentru FIFA Online 2. Imi poata da cineva un cont? Nu conteaza levelul.
Cum invat sa joc counter strike la perfectie? Cu ce incep mai intai? Cu internet sau boots?
Buna TPU vreau jocuri cu wresling spuneti-mi site sau denumirea FUNDA!
ziceti-mi si mie un client de metin2 cu mc dar nu abesgaara si dati-mi si site va rog dau fundita:P
Va recomand un pvp clasci ca pe ro, bosnuri intra de 2 ori mai bine ca pe ro, primiti 99 aveti npcde bnai si P, 9GA]oLLy s eimplica mult sieste un tipde nota 10 steul este alien-zone.ro
Imi dati jocuri gen orc must die si skyrim
Sall care imi da si mi-e un sv de cs sa se reseteaza topul si sa nu fie asa mare topu
Buna TPU:) Recent am inceput sa joc League of Legends si vreau si eu sa invat mai multe:)). Desi vreau sa demonstrez unor prieteni ca desi sunt fata, pot invata sa joc. Ma poate ajuta cineva sa inteleg...? (mai mult)
De unde pot sa downloadez jocul The Hidden? sa fie multiplayer:D
Buna TPU care sunt cei mai puternici dragoni pe Dragon city? De pe facebook?
Cine imi face si mie un cont la osiris metin 2 mie numivine cmfirmarea dau cont pe lunaris cu moduri bune
Vand beta-key de minecraft 5 euro cine este interesat sa ma contacteze pe adresa de mess: marius_ronaldo37 sau pe skype xXTraficantDePufuletiXx
De curand am instalat Alice: Madness Returns. Problema e ca dupa un interval mai lung sau mai scurt jocul se opreste si imi apare o fereastra cu mesajul "This software has already been modified...? (mai mult)
Stiu ca o sa fa para ridicol da sa nu radeti sau sa ma luati in ras. ziceti- mi si mie un nume de clan.De exemplu eu acum il am LighT | AmericaNNN^ /A/ SI NUSTIU CUM E MAI BINE SAU LightT...? (mai mult)
Vreau niste coduri bonus farmerama 2012.va dau si eu unul:champion2012(poate cu spatiu intre)
Am si eu o problema cu metinul.Intru pe metin, se incarca aia de jos cu rosu si albastru si dau "Incepe joc". Astept in jur de 1 min dupa care imi apare "HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR".Si nu folosesc niciun...? (mai mult)
as dori si eu nume de counter strike:x!
Am si ieu o prb cand ma uit la my computer si dau proprietis sa vad cat rami am zice ca am 4gb si apare in dreapta 2.98 gb ca citeste care ma ajuta
Ce fel de jocuri virtuale stiti?
Care are un cont smallworlds vip care nu ii mai trebuie?
Sall care imi poate da si mie un cont de club penguin de membru sau epicduel de lvl mare ori tactical mercenary? Pe YM tigrul2010@yahoo.com Dau funda +vot. Va rog!
Am o problema cu PCul. Unele jocuri vechi ( 2004- 2008 ) imi merg foarte greu, desi indeplinesc cerintele recomandate de sistem.Care ar putea fi cauza? Ce jocuri ar putea merge pe un calculator...? (mai mult)
Pentru cei care joaca Online Football Manager (OFM): Antrenez echipa Getafe din Spania si peste 2 zile joi juca cu Atletico Madrid. Ce echipa si ce tactici sa folosesc ca sa- i inving sau sa scot un rezultat...? (mai mult)
Spuneti-mi niste jocuri de strategie in care pot alege tari cu Romania de preferabil
BUNA cum se instaleaza aimer pentru biliard?
Care imi faci si mie un sv de metin 2 + navigata fara hamachi Am site original! by me Care doreste sa- mi faca sv de metin 2 fara hamachi id meu este albertinoportar Buzz me si va raspund eu daca nu lasati...? (mai mult)
Stie cineva niste server romanesti creative pe minecraft?
Salut TPU,am W Xp 2002, cs digital zone v42 si nu imi merg codurile la cs ...Va rog ajutati-ma dau FunDa+vot daca vreti id meu imi ziceti si va dau Pm cu el..va rog ajutati-ma:)
TPU ziceti-mi si mie jocuri precum projeck bleckout dau funda si vot
Cine stie un minecraft fara login din astea in afara de sp ca sp nu-mi merge
Buna cine m-ar putea ajuta cu un cont metin2 lunaris i-as fi foarte recunoscatoare! daca ma puteti ajuta contactati-ma la id de mess:faierfall@yahoo.com dau funda daca au lvl mai mare si item
Cine imi da un link de unde pot lua speed hack pentru counter strike ii dau funda, si ii multumesc foarte mult plz de unde pot lua?
Cum pot devini partener cu youtube? dau funda :)
Buna, am mai pus intrebari dar acum fac un anunt dau conturi cp cu multe coduri dau un set 1 cont 3 coduri bagate la schimb pe conturi metin2 lunaris contact la id de mess: faierfall@yahoo.com astept...? (mai mult)
Care are un server minecraft? Nu neaparat hostat dar vreau sa joc si eu cu cine are ca ma plictisesc sa ma joc pe servere hostate ca nimeni nu ma prea baga in seama:D.Si bineinteles sa- mi dati...? (mai mult)
Daca joc fifa 12 la career mod player mode cum pot sa plec de la echipa?
poate sa imi spuna si mie cineva daca imi iau un joc original pentru PC din magazine daca il pot juca( dupa instalare desigur) fara dvd in unitatea optica? exista vreo olutie? Daca nu nu se prea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?