Care are un server minecraft? Nu neaparat hostat dar vreau sa joc si eu cu cine are ca ma plictisesc sa ma joc pe servere hostate ca nimeni nu ma prea baga in seama:D.Si bineinteles sa- mi dati...? (mai mult)
eu azi mi- am downloadat the sims 1 de aici http://www.mediafire.com/? w2f65go8kfwdw1z este foarte tare jocul doar ca atunci cand dau save game si ies imi apare o fereastra cu ceva cu, ,...? (mai mult)
Sall all! Cum pot ca la un video sa- i schimb pozitia (adica. exemplu am filmat cu bancicam un video de la fifa 12. Si anume un replay din ala mic. As vrea doar replay- ul ala sa se vada nu tot fifa-...? (mai mult)
Este site- ul buygames.ro de incredere? Vreau neaparat sa imi cumpar un joc ( crisis core~psp) dar nu l- am gasit pe nicaieri, iar unde l- am gasit era stoc epuizat. Site- ul asta nu l- am mai folosit...? (mai mult)
Sal TPU! Dati-mi siteuri de cabal care sa aiba item shop pe site si itm sa fie gratis ceva in genul lui x-gaming cabal. Dau funda pentru cel mai fain cabal!
Dau cont pe Metin2 Ro sv Pegasus War lv 30, il dau pentru: - Cont pe HammerMetin2 cu Status(De preferat sura sau saman, merge si war sau ninja) - Sau un mod pe HammerMetin2 Sura, War, Ninja, ...? (mai mult)
cum fac un gamemode.amx,am doar pwn. care ma ajuta? add chiriacbogdan89@yahoo.com sau sa publice aici! Dau funda :D.
Salut de unde as putea descarca GTA San Andreas fara tronet?
Stie cineva un joc asemanator ca asta:http://azaleasdolls.com/heroine.html,dar sa pot crea si eroii (hercule, aladdin etc.)?
ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Unknown column 'vnum' in 'field list' (query: INSERT DELAYED INTO log (type, time, who, x, y, what, how, hint, ip, vnum) VALUES('ITEM', NOW(), 0, 14, 10,...? (mai mult)
Care ma poate ajuta si pe mine cu cun cfg pentru cs (pentru fps) Dau Funda! P.S. Daca mi-ati spune si cum il instalez ar fi super! MultumesC! FUNDA!
Cine poate sa imi dea un cod nefolosit la micro volts pentru orice? dau funda
Sal TPU am incercat cv m-am uitat la ip-ul meu si era ceva de genul 84.112.176.215 si am stins modemul si era acelasi inseamna ca am un ip bun pentru a face un server de metin?
De unde pot downloada amnezia the dark descendent?
Salut all dati-mi si mie coduri pentru flow sau gems la ourworld
Stiti vreun metin2 GM mode ma refer sa ai gm si toate comenzile de gm
Salut.Dati-mi un joc cu naruto pe ps2 sau daca se poate chiar pe pc.
Salut TPC, am Farming Simulator 2009 si cand intru pe el imi para se bag un kd-key, ajutati-ma va rog frumoos, FUNDA
? nhkhuhjbvhgchvb; kjgluhfhjvjhg, j;;?
Buna TPU cat timp dureaza in metin 2 pana imi face grajdarul imagine de cal?(funda:::D)
Salut all! La counter strike 1.6 de ce, la unele servere cand le adaug, isi da refresh? Ca de exemplu si- a facut prietenul meu un server de cs 1.6 si cand il adaug nu se adauga si isi da refresh la ...? (mai mult)
Nu imi merge webcamul pe idul meu.doar pe idul meu, nu si pe altele.cum sa-l fac sa mearga?
Pot sa conectez TV asta la PC si sa-l folosesc pe post de monitor si TV? Ma refer daca sunt dezavantaje sau ceva, ca mufa pentru intrare PC are.
Ce metine exista pvp? funda fast si un hack pentru acel mt
Imi da cineva plz un cont pe DC UNIVERSE? nu conteaz ce lv pentru ca eu nu primesc confirmarea! DAU FUNDA MS
Buna TPU. Nu stiti oare de ce filele NSIS pe care le downloaldez imi dau toate Error Launching Install? Downloaldez mise incarca tot dau dublu click si scrie Error Launching Install :| La toate filele ...? (mai mult)
stiti careva cum fac sa imi meaga 4story eg? de ieri seara si pana acum tot imi da nu stiu ce eroare cand ma loghez pe joc cu System error. Please try again later. ce sa fac sa imi mearga?...? (mai mult)
Am o intrebare :>> de unde descarc hack trade mt2 hot style si hack yang
Cine imi poate zice un joc online in care joaca multi asemanator cu metin.
Imi puteti spune si mie niste servere romanesti care sunt mai mereu online pentru minecraft?
Salut,imi dati si mie sau imi faceti si mie un cont pe Dc universe? ca mie nu imi vine emailul de acceptare, nu conteaza ce lv doar sa imi dati plz.DAU FUNDA MS
Imi puteti spune unde gasesc (sau daca gasesc) inel de experienta sau bonusuri pe metin2ro dar faca sa donez.Dau funda celui mai bunn raspuns!
Buna TPU. Eu joc cs1.6 pe servere de jb. Mi- am luat microfon vorbesc dar jucatori imi zic sami reglez volumu. La microfon n- am nici un buton cand e bagat in unitate e activat si la cs nu merge sa dau...? (mai mult)
dati-mi si mie un cont pe antic metin2 dau funda nu conteaza cum e contul, nu mai merge site da sv e on dati-mi un cont si funda e a voastra
Buna TPU as vrea sa pun o intrebare pentru cei care au jucat sau joaca metin2 Omega online : Ce respuns trebuie sa pun la intrebarea "Quelle expression souvent utilisée pour dire bonjour / salut est ...? (mai mult)
cum resetez o imrpimanta ca sa vada cartusele deoarece imi apare cartusele de cerneala lipsa sau deteriorate, am o imtrimanta HP b010a si nu stiu ce sa-i mai fac.DAu funda.
Vreau si eu sa stiu cum bag host la un server de warcraft3 frozen of the throne?
Hey de unde pot descarca wwe 12 pentu emulator de wwe 12 FUNA
Dc dupa ce imi fac un nou cont de mess nu primesc emailuri de la jocuri pentru confirmare oricat as astepta... cum fac sa activez primirea de mailuri? FUNDA!
TPU care este cel mai cel mai tare metin2 din lume dupa mage
Hey stiti de ce nu imi merge spore reloaded ca il instalez bag un anume cod si dupa ce se instaleaza zice ceva da codu ala si dau try again da nu imi merge... AJUTOR!
Am descarcat 3d driving simulator si cand vreau sa- l dezarhivez imi cere o parola si imi da un site : http://fileups.net/1mr5x. Am intrat pe el dar nu gasesc de unde pot sa descarc parola. cum iau si ...? (mai mult)
Am o probelama cu streeat fighter 4 la instalat si cand intru in el imi da o eroare ca nu pot intra in el ceva cu failed va rog ajutati-ma
Auziti ma joc spider-man friend or foe si ma tot scoate din joc de ce? daca ma poate ajta cineva sa ma caute la id de mess pentru_united@yahoo.com multumesc
Heii TPU stiti vreun server de metin 2 privat (in afara de GX si Tim ca nu-mi merg:D)? As vrea daca se poate site-ul si cateva informatii despre server. Multumesc anticipat
Salut, am si eu o mare rugaminte, daca se poate, vreau sa ma apuc de metin2Osiris, dar nu imi da mail- ul de confirmare si as vrea daca se poate, sa imi dati si mie un cont sau sa imi faceti si sa ...? (mai mult)
Wow mists of pandaria e expansion pack? ca vreau sa iau editia de colectie si nu stiu daca e joc sau expansion pack pentru jocurile precedente(pe media galaxy zice ca e al 4-lea expansion pack...)
Care este cea mai buna combinatie de mercenari pentru a bate bossi la Gladiatus in temnita?
Ce jocuri gen Call of duti MW3 sau Battlefield 3, dar sa nu fie cu roboti!
FUNDA! am instalat max payne 3 am intarat in e am dat continue si mi- a cerut sa fac cont, am facut cont apoi imi cere un cod de activarare, am incercat si offline, am dezactivat netu dar nu- mi merge,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?