Am o problema la minecraft: cand intru imi spune bad video card, si ceva de OpenGL. Eu am placa video de 512mb si spune ca trebuie ma mare? Dau funda cine imi spune cum sa rezolv!
Cine imi da id de mess al caror copii au samp dar vreau sa intre pe un server nou unde pot fi lider, helper, admini (helperi, admini in functie de activitate si de playerii aduci). Cine imi da...? (mai mult)
Funda+ vot! De unde pot downloada nanobot la minecraft? drept plugin! pentru server! eu vreau mai ales Nanobot tools stiti cand dai cu lemnul si el copiaza chesta alesa! va rog ajutati- ma Funda+ vot ...? (mai mult)
De unde as putea descarca GTA san andreas sau Red Alert 2? Si ce jocuri imi recomandati?
Care imi da si mie un levelbot care sa mearga pe metine private?( adica un hack care sa creasca singur/sa atace singur etc ) dau funda daca hackul este bun;)
De unde pot descarca garbage truck simulator sau niste jocuri gen 3d drving school raspundezti mai repede funda:*:*:*:*X:X:X sau nu stiu kv scoala de soferi ceva frumos cu masini/autobuze..sa fie simulator...? (mai mult)
Sall joc metin2 si am lvl 43 si puteti sa imi dati o poza unde gassesc metine de lvl 40-45?
La ce ora se redeschide serverul metin2game.ro?
poate sa-mi dea si mie niste jocuri online(nu de downloadat) va rog funda!
Unde cade manusea talharului si sticla gola?
Buna ziua TPU am un cont pe metin3 de lvl 112 care e super tare este caveleresc deci.......Ma loghez imi apare sa stau cateva secunde imi apare personajul si cand dau Start imi apare aia cand se incarca...? (mai mult)
De ceva timp m-am plictisit de mmorpguri si am decis sa joc jocuri ofline imi puteti recomanda ceva gen gta, fable? Sau un mmorpg mai tare unde faci lvl usor si nu trebuie sa donezi bani
Buna TPU in ce data apare nfs mw 2 dau funda daca atasati si un filmulet care sa ateste acest lucru
Unde gasesc servere samp si sunt din Tulcea
Pentru cei care joaca TeamFortress2.Cum pot face rost de cont premium gratuit...ma poate ajuta cineva?
De ce imi apare asta "There are no games available" cand vreau sa joc Yu-Gi-Oh power of chaos Joey the passion pe gameranger?
Care ma poate ajuta la un server de samp sa modific mapa (adica sa pun radare)?
..cand vreau sa inregistrez ecranul(MINECRAFT)..si vreau sa imi filmeze si desktopul si sa folosesc si microfonul..asaa toate bune si frumoase pana cand atunci cand vreau sa vad clipul imi da...? (mai mult)
Dati'mi si mie niste exemple de jocuri FPS dar cu actiunea in timpul uni razboi asemenea Company of heros. FUNDA!
Salut tuturor! Stie cineva un trainer pentru Pro Evolution Soccer 2013?/Plz dau funda!
Cum schimb limba la Microsoft Word 2003 din engleza in romana. Am nevoie urgent! Multumesc!
Cum pot sa am sv de samp misto cu masini tunate cu nitro cu scrisu colorat la consola cand intra cineva vreau raspunsuri bune iar cine imi da raspunsuri bune primeste de la mine fundita sau vot
Salut,stiti cumva cum pot modifica inaltimea jucatorilor in fifa 07? Dau Funda
Caut vecini pe Barn Budy pe FACEBOOK... Raspundeti cu numele de facebook
Cine imi spune un site de unde pot descarca jocuri java touchscreen 320x460...
Care imi da si mie un cont de metin2 osiris ca nu-mi vine confirmare pe email:).
Cine imi spune un site de unde pot descarca jocuri java touchscreen 320x360...
Caut echipa pentru League of Legend,ranked mode, am cam 6 luni de experienta in LoL.Pot juca cam orice, mai putin jungle.Cei interesati id: bugheanudaniel@yahoo.com
Care poate sa-mi dea un cont metin2ro orice lv.
Salut, am un Samsung galaxy Ace. Duca cum stiti are putina memorie interna. Cum pot face sa mut aplicatiile/jocurile de pe Telefon pe Card. dau funda. :)
Cum schimb logoul de cs?(in afara de cele pe care le are csul. vreau un ogo cu numele meu misto.) Ce e acela bulan? La ce ajuta slotu?
Caut jucatori de Call of Duty 4 Promod pentru intemeiere echipa. Minim 2, maxim 4. Cineva interesat?
As vrea sa va intreb cum sterg prostiile alea care imi apar pe facebook, alea care publica anumite stiri in locul meu.
Heii! La mt2 Osiris cand scriu contul si parola imi arata " cont blocat" chiar daca as face un cont nou. Si imi apare sa activez Email- u; dar nu- mi apare nici un Email :|. Care stie cum sa- mi activez...? (mai mult)
Cine joaca metin2.ro pe gemeni sa imi lase numele lor pe metin si id ul lor :P numele meu e karina1998 eu am lvl 31 :P daca sunteti mai mari poate ma cresteti si daca sunteti mai mici poate va cresc ...? (mai mult)
Imi puteti da si mie un KEY pentru Windows 7 Professional 32 bit (vreau KEY-uri la raspunsuri)?
imi puteti da un hack sau un cod pentru jocul transformice va rog dau funda
Cine ma poate ajuta sa downloadez Terraria 1.1.2 FUNDA?
Imi da si mie cineva un site de unde sa iau hard truck versiuni din 2002 maxim 2004-2005
Are careva un cont de Jade Dynasty mai mare de 140 pe care nul foloseste? fundita pentru cel care mi-l da primul.
Salut care imi da si mie un hack de furat drop pe metin2 (private server) dau funda+vot id meu:florin_marius2010
Dau cont de imvu (de fată).Nu este de nobi, vi-l dau prin mesaj.
Cum fac mai epede lvl in nfs world va rog dati-mi un raspuns cat de curand se poate dau funda?
Este cineva interesat sa infiintam un servar metin2 ro? Pentru detalii: ultrasionut addd
Saut Care ma poate ajuta cu in site de unde pot dowlnloande un server de samp mod trukung (camionagiu, pilot ect) dar sa fie gata facut si bun :) dau funda care ma ajuta multumesc
Ce jocuri nu cer placa video? gta..nfs etc Jocuri mai frumoase nu miniclipuri :-) si un link pentru download
Cum downloadez un video filmat de cineva? Fundaa!♥
BUNA! Va rog frumos daca aveti si nu va mai trebuie un cont wizard101 (mebru de preferat sau sa poata sa intre in alte lumi) Va rog frumos!
Dc nu-mi merge microfonul in cs 1, 6? Apas k si nu ma aude nimeni pliz Help! Funda si vot
Salut tuturor, Sunt in cautare de niste jocuri..cu eroi...(mai multe caractere). ceva SF..cu puteri..inafara de warcraft sau metin...vas fi recunoscator daca ma-ti putea ajuta.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Navi, Toruk si Omaticaya!