vreau si eu niste hackuri de metin2 care sa mearga pe noul hackshield.Dau FUNDAA!(nu vreau raspunsuri gen bah esti hacker sau injuraturi daca aveti imi dati daca nu pa :)))
Pentru toti cei care joaca woozworld itratzi aici www.woozworldfreeall.webs.com si veti putea avea woozuri si thaine gratis
Sal cine se joaca in MicroVolt?
Draga TPU as dori un partener pentru un server de mt 2 am luat host dar nu ma descurc sa pun un serverfiles pe el dau funda + parteneriat [GM] cui ma ajuta!
Vreau sa ma apuc de programare in C(am inteles ca e de baza) si nu stiu ce compilator sa descarc si as vrea sa imi dati voi link cu unul bun, si nu stiu daca mai am nevoie de alt program in afara de compilator...? (mai mult)
am o intrebare despre fifa 07. Exista vreun patch cu echipamentele din 2012?
de unde pot descarca si eu un minecraft bun? mersi :d
Hei imi spune si mie cineva unde pot gasi jocul asta : http://www.youtube.com/watch?v=CjPla0Pkd_A&list=HL1348333202&feature=mh_lolz As vrea sa incerc si eu. nu stiu cum se numeste deci. dau funda...? (mai mult)
De curand am descarcat GameCP l- am urcat frumos pe webhost (Webhost free dela Free- Hoster) si cand intru pe site apas pe Install imi da aceasta eroare: http://imageshack.us/photo/my- images/20/photoshare21.png/ ...? (mai mult)
Nu radeti ca nu sunt experta in IT:))) Varamiu are un router in camera, m- am dus si i- am furat "PIN- ul" iar acum am pus stapanire pe router daca pot sa spun asa. i- am schimbat numele si nu mai ...? (mai mult)
Dau cont metin2 lunaris lvl 104 cu iteme mod pe iteme war metin2fun.
Stiti cumva daca exista filmele "Ciresarii"?
Imi spuneti jocuri tari online
Vreau si eu un hack metin2 mania va rog orice hack e bun
Mi-am instalat 4story si cand intru in el imi zice ca placa video nu a fost acceptata sau drivele nu sunt actualizate.Ce sa fac? Am cu mult peste cerintele optime.
Am si eu o itrebare : De unde pot descarca sims 3 pets? Vreau doar modul. Daca puteti sa imi dati si un tutorial BUN de instalare primiti Funda :) [ Doar daca merge ]
Am si eu o nelamurire. din ce cauza mi se stinge calculatorul cand ma joc. de exemplu intru in gta IV stau cam 5 minute si se stinge... si nu numai in gta IV se intampla, la multe jocuri chiar...? (mai mult)
In WWE'12 (wii) am vrut sa- l eliberez pe shawn michaels dar cand am cand am castigat elimination chamber cu undertaker (in modul wwe universe) nu s- a intamplat nimic. Am verificat roosterul,...? (mai mult)
Sall.Joc metin 2 ro si nu stiu unde pot gasi pumnale de lv 30 sau fms rib etc imi puteti zice.
Buna TPU am o problema la laptop si nu stiu ce sa ii fac nu ma prea pricep in domeniul IT imi tot arata de 1 ora si jumatate Configuring Windows updates 100% complete Do not turn off your computer. Arata...? (mai mult)
As vrea si eu un plugin cu vip pentru deathrun sa contina : -deagle -HE, 2FB, SG -Admin Chat -skin diferit -free armor -lower gravity DAU FUNDA! Pluginul sa fie fara buguri
De ce cand descarc mt2 bnn de pe site la sfarsit mi se blocheaza arata 99% si mai zice 1 sec pana la descaracare completa. Precizez ca l- am descarcat cu google chrome dar si la explorer imi face la fel...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca vreti sa jucam niste Call Of Duty. MW3, MW2, sau Black Ops. Cumparat. Orice mod.
Am o problema! Am jucat Battle in Megaville si nu stiu cum sa o castig pe Shira bell! Va rog spuneti-mi cu sa o castig! Dau funa paaaa!
Sall.Vreau sa ma apuc de metin 2 ro si nu stiu pe ce servar sa ma bag si ce regat.Imi puteti spune care e cel mai dun regat si servar?
Vr sa va intreb cv despre SMITE.De unde fac rost de un beta key?
Imi puteti da codul de luna aceasta Ourworld de pe Toolbar va rog? :)
Vreau si eu repede jocul hippo jump pentru telefon cu taste (nu pentru android) cel care merge funda.
TPU dc cand deschid minecraft imi da aceasta eroare? :Java Virtual Machine Launcher Error:could no create the java machine error:a fatal exception has ocurred.program will exit plkzzzzzzz vreau ...? (mai mult)
NU MA IGNORATI! De ce cand joc FlatOut 1 merge bine doar pe rezolutia 800X600 si detalii maxime? Normal ar trebui pe detalii maxime si rezolutia 1024X768 *cel putin*. Cere placa video de 64MB ce dumnezeu!...? (mai mult)
Salut all.Care imi spune si mie niste jocuri gen Call of Dutty, Medal of Honor.Shoote-re vreau cu impuscaturi dar sa mearga p XP SP3
Cat costa sa fiu admin pe Counter Strike Source?
Sal, vreau si eu un nume de saman (BAIAT) pentru metin2.
Deci am o intrebare... cum pot sa- mi deschid un server de counter strike 1.6 ce firma de hosting credeti ca- i mai buna in afara de krond, si tni cam cat ar costa pe luna daca puteti sa- mi acordati ...? (mai mult)
Dati-mi site-uri asemanatoare cu www.myplaycity.com cu jocuri time management de downloadat dar sa nu fie doar pentru 60 de secunde raspundeti repede va rog!
Salut,,am instalt call of duty mw3 si cand dau pe el da o eroare cu steam_api... ajutati-ma va rog...
Salut dragi tpu.Am o rugaminte ....Astazi am dezactivat firewall prin start- >run- >msconfig- >si am dezactivat.Bun.dar nu mai stiu sa il activez la loc.Cand dau pe iconita de jos sub firewall imi scrie...? (mai mult)
Imi spuneti va rog un server privat de metin2? nu stiu de ce server sa ma apuc... un server cu multi playeri si iteme serioase.
Dau sv de cs. ProGames.zapto.org! Sv contine plugin`urile necesare unui sv! ex:Bullet Damage, Ultimate- sound (headshot, duble- kill, triple- kill etc...), Slow Motion, Gag, Destroy, Kick, etc...? (mai mult)
Am Xbox 360 emulator v3.2 si imi scrie undeva Serial Number ce trebuie sa scriu acolo?
am o intrebare.Cum pot trage de pe geamul masinii la APB (All Points Bulletin)?
Stiti vreau joc cu zombie gen dead rising dar sa fie in multyplayer sau freetoplay sau lan da s pot sa-l iau pe gratis de pe net.
SALUT am si eu 2 nelamuri:(( 1.am internet prin stick ip rotabil si as vrea sa stiu daca pot sa tin un server de cs 2. daca pot zine as vrea sa iau un server de pe indungi.ro.nu prea stiou exact cum...? (mai mult)
TrustStyle intreaba: Salut TPU, de ceva timp vreau sa- mi iau un subwoofer, mai exact acesta: http://images8.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/11/09/b/e /248201078- 1225332- 700_700.jpg http://i.altex.ro/media/catalog/product/cache/1/image/9d...? (mai mult)
Buna un prieten de- al meu are un server de samp.Si stiti ca scrie cateadata Mission avaible by:.....destinatia chilliad. Problema este ca la prietenul meu scrie mission avaible by AlexUnder ce trebi ...? (mai mult)
cand intru in minecraft imi da o eroare... scrie : error: could not create the Java Virtual Machine error: A fatal exception has occurred. Program will exit. Eu am java dar totusi nu merge....? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de programare in C, mai am nevoie de altceva in afara de un compilator? Cum se folosesc compilatoarele? Ce compilatoare imi recomandati? Puteti sa imi dati un link cu o carte in format...? (mai mult)
Ce jocuri misto pentru Samsung galaxy s plus stiti? dau funda la celel mai misto
Am si eu o problema! Am IMVU dar l- am instalat si si cand il deschid imi zice "It appears that IMVU has crashed. Would you like to restart IMVU?" deci ce trebuie sa fac ca sa imi mearga cel...? (mai mult)
Vreau niste jocuri cu curse cu motoare stiti vreunul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia