Mai stiti un hack de metin2 in afara de v4a,metin2 bob? daca da...please un link Dau FUNDAA...
Cum o chema pe fiica lui Samuel Fisher (Splinter Cell)?
Heii TPU! Imi puteti spune va rog pentru ce este programul TeamViewer 7? pls spuneti-mi! DAU FUNDA! :)
am o problema super mare!, va rog e in legatura cu MicroVolts, dau sa deschid jocu, mi se deschide pagina de introducere si dau start game si nu mai imi apare dreptungiu ala care trebuie sa mi...? (mai mult)
Care are un cont metin2ro care nul mai foloseste sa-mi dea plz? Dau funda.Va rog daca e vreti va dau yang pe leonis.
Ce browser de internet credeti ca e celmai tare [ adica viteza mai maricica de dowloand, uppage spped chesti din astea... care-mi spune care e celmai tare ia funda, a si eu stiu deja :D
Heii la toata lumea. Mi- am facut un id nou si un cont de imvu :), trebuia sa primesc emailul dar nu- mi apare, tot acel mesaj de la yahoo, mi- am mai facut cont la cateva jocuri pe care trebuia...? (mai mult)
Vreau sa imi schimb placa video cu una mai performanta, cu care as putea sa joc orice joc recent gen: Darksiders II, The Witcher II, Assassin's Creed 3 (cand va aparea) etc. si nu ma pot ...? (mai mult)
Buna am GTA Bucuresti si as vrea sa-mi spuneti unde gasesc un bmw de ala din videoclipuri.
Dau cont pe ladypopular. Chrys5 cine il vrea sa imi dea mesaj pe privat. Conditie sa nu schimbati parola si sa mariti nivelul
In jocul metin2ro au aparut de curand niste cufere de incepator pe care le primesc toate caracterele care incep jocul ce pica din acele cufere nu este negociabil eu nu am primit aceste cufere fiindca eu...? (mai mult)
Pot juca Battlefield 3 Multiplayer gratis? Dau FUNDA!
Ce sa joc? Cabal sau RODE? Care e mai putin PayToWin?
Salut stie cineva un joc horror da sa fie jucabil in retea! Multumesc anticipat!
Imi puteti da si mie un site cu mortal kombat 9 care sa functioneze pe pc 100% va rog mult mi-l doresc FUNDA
SALL TPU! CARE stie un hacker de facut GM singur, dar sa fie pentru. servere private dau FUNDEEEEEEE!
Stiti jocuri online pe care nu le downloadezi si se joaca mai multi playeri : poti vorbi cu ei? Va implor un raspuns rapid!
Am si eu o problema cand vreau sa deschid un sv nu merge si la alt prieten merge... aveam acelasi net el are ip85.122.130.221 si eu 85.122.130.199 si la el merge sa intre alti playeri si la ...? (mai mult)
Mi- am facut un server de cs dar nu pot intra playerii pe serverul meu.Ce sa fac? L- am pus la exceptii la firewall, am facut dns.HLDS/cstrike/liblist.gam si inlocuieste secure 1 cu secure 0 am...? (mai mult)
Hey, vreau si eu un site de unde pot descarca speedx 3d doodle jump etc dar pe telefon, eu nu am android e Nokia n97 mini asa ca astept raspunsuri
Hei TPU, toti ma bat la mt2 hammer va rog ce pot face sa nu mai mor de multe ori as vrea niste bonusuri sa pun pe itm si daca se poate sa imi recomandati niste itm. Multumesc:D
Eu ma joc un metin in spaniola si trebuie sa fac rost de ceva numit "Terron de Oro".ce inseamna? (pentru cei ce se joc metin)
am serverul meu de metin2, iar gardianul din centru nu are optiunea de a face bresla cum pot sa ii "dau" acea optiune prin navicat? va rog!
Eu am Minecraft 1.3.2, dar vreau sa imi iau Technic Launcher-ul (cu Technic Pack si Tekkit), dar e doar pentru 1.2.5. Cum imi fac Minecraft-ul inapoi la 1.2.5 si sa pot sa imi pun si Technic Launcher?
Cum fac misiuni de politie in GTA 4?
Sall cum pot sau daca pot sa bag in liga 1 la fifa08 jucatori din 2012 :D pls care imi sp iiii dau funda
BunaTPU! Cum pot sa clonez frezele pe METIN2.RO. (am vazut ca au aparut multe in ultimul timp) dau funtita:D
Caut Clan Cs 1, 6: Steam: ON - > Trompetelu Nick: TroMpEtelu Experienta: 4 ani Skill: medium Caut clan skill sub medium, FARA SUFERINTE, cu server. Clanul sa fie, ca valoare, sub clanurile...? (mai mult)
Pana acum 2 zile mi- a mers pe ro m2 bob 1.5.3, a aparut versiunea 1.6 am luat'o dupa site fac la fel ca la m2 bob 1.5.3 numai ca nu- mi mai apare aia cu dau manti, viteza de miscare, viteza atacului,...? (mai mult)
am o problema cu Roblox cand deschid un joc spune contecting to server apoi failed to connect to the game (id 17) am incercat sa il dezinstalez si l- am pus la loc dar nu merge stie cineva ce trebuie...? (mai mult)
Cum pot sa ma joc si eu metinul revomondial? Stiu ca numai merge pentru aia cu ip romanesc...cine stie cum sa rezolv va rog sa`mi ziceti, dau funda! sau id meu:braymisterio
am si eu o intrebare As dori sa imi cumpar un pc bun sa mearga si jocurile noi (fifa 12, fifa 13, pes13 si altele ). M- am gandit sa cumpar componentele separat si sa "construiesc" ...? (mai mult)
Cum pot juca World Of Warcraft gratis pe www.freakz.ro? Dau Fundaaaaa!
Mi-am facut un server de samp si nu stiu sa-l pun pe host ma poate ajuta cineva id meu este florin_cool_boy07@yahoo.com dau funda dau si admin pe server
Neata TPU! Cand intru in Worms Ultimate Mayhem setez tot ce imi trebuie si imi apare o casuta neagra si ma scoate si la fel face si la full screen.Stiu ca nu o sa primesc mai mult de 2 comentarii dar vreau...? (mai mult)
Sall! Am o intrebare pentru voi TPU si sper ca ma puteti ajuta. Este vorba despre GTA 4, merge jucat multyplayer ca un The Godfather pe samp? Multumesc anticipat.
Stie cineva de unde pot downloada fotball manager 2006?
Eu sunt NEDUMERIT cu te ridici pe o ROATA LA GRAND THEFT AUTO SAN ANDREAS.Varog sa imi spuneti VAROG!
Salut care se joaca lol pe WEST spuneti-mi numele vostru ca poate facem un joc impreuna :D
Salut Tpu..Stie careva cand apare borderlands 2?
Sall spuneti-mi si mie un servar de metin2 smecker
Ceao TPU, cine imi zice ceva servere private de metin2 care sa fie cu rate +1000% si in special sa fie 200 bonusuri de schimbat. Multumesc,
Buna TPU am si eu o intrebare. Poate cineva sa imi dea un hack fals de ex scrii numele si parola si iti viruseaza computeru si scrii tot ce ai scris pe massenger? Va roog Funda + Vot
Cum pot face dribling in Fifa 07? Stiu decat schema aceea de pe tasta "C". Funda celui care imi spune mai multe!
Vreau un metin2pvp in limba romana engleza franceza sau italiana fara modduri! funda mare
Mi- am luat acum cateva zile grand theft auto episodes liberty city. Am jucat ce am jucat, dar am dat de niste coduri "cheats" si mi- am bagat cateva in telefon...Are cineva o salvare 100%...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot downlada f1 2012 demo?
Stiti alte jocuri ca crysis?
Ce trebuie sa fac ca sa dezactivez astea :Lovely Bunch: Get the lovely bunch star in Zen Mode. :Under Achiever:Get the score less then...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?