Ati Radeon 9600XT 256MB suporta pixel shader 3.0?
Am si eu o rugaminte, am nevoie si eu de un hack pentru counter sitrke.dar am counter strike carbon v1.2, stiu ca nu e ceva corect, dar vreau sa vad cum e... poate sa- mi dea cineva un hack...? (mai mult)
Stiti vreun mod mai usor de a obtine facebook credits pe gratis? Dar nuprin hackuri va rog.Ceva mai usor.
De ce cand vreau sa intru in jocul Amnesia The Dark Descent imi zice Game Crashed.Ce as putea face? Si mai imi zice last settings crashed the game.Cine ma poate ajuta plz. Dau Funda!
Sall fratilor eu am asa o problema... Nu pot crea servere de cs fiindca ipul meu este local (adica pot doar eu intra) deci stie cineva vreo programa care sa pot crea? dau funda +vot
Sall, joc un privat de mt Romanesc si as dori sa imi dati un site de unde pot downloada switch bot, pentru bonusuri, ca incep liceu, servaru e hard pvm si nu prea am asa mult timp de stat sa schimb...? (mai mult)
Imi zice si mie cineva un joc fain chiar si online daca se poate infara de mincraft si warcraft si orice metin?
Cum folosesc Frapps sa filmez niste videoclipuri?
Dati-mi un link de unde pot downloada test drive unlimited nu conteaza daca e 1 sau 2. Funda+vot
Am o problema mare. Am Windows 7 Proffesional si imi tot "ingheata" ferestrele. Zice ca nu raspunde. 15% sanse sa dispara mesajul si sa revina la normal zic eu. Alta data imi zice nu raspunde...? (mai mult)
un site arata ca are the simssupernatural limited edition si mi- a spus ca mi- l aduce pe 12.09. 2012 si acum suntem pe 13.09. 2012, si de ce nu mi- l aduce?! Nu mai am rabdare deloc! Credeti...? (mai mult)
Cum creez o imagine virtuala? Im itrebuie pentru Game Ranger sau daca exista alta cale de a juca fara ca o creez, vreau sa o stiu. Funda!
Sall lome dati-mi si mie va rog un link de unde pot lua anty fly dmg hack pentru metin2 ro funda
nu stiu de ce nu imi merge Freejack. Imi spune ca nu e versiunea buna, dar eu am descarcat cea mai noua versiune. De ce nu merge? http://freejack.gamerkraft.com/ Acesta este site- ul de pe...? (mai mult)
De unde imi pot cumpara webkinz online? Va rog vreau si eu unul.Si sa fie pana in 40 de lei...Funda...Plzzz.
Am si eu o intrebare...Cum Filmez Tv cand ma joc pe Wii? Adica fara camera video cu un program gen hypercam, da sa filmeze Tv Scz categoria FundOi!
De ce nu merge sa pun pe 32 bit la Counter-Strike 1.6. Am windows 7. Funda *
Hi...as vrea sa stiu daca armele solare sunt bune sau mai bine imi cumpar una la 800 de mii in infinity blade 2. Funda!
Credeti ca sa va mai lansa Total Overdose Tequila Gunrise ( Toatal ovedrose 2 ) Ps: Scuze ca n-am salutat ma grabesc.
Sall! Mi- am luat jocul Minecraft si am o problema. am nevoie de un update la driverul placii video. Am o placa video Nvidia GeForce 5200 si windows xp sp3. V- a rog sa ma ajutati cu un link de...? (mai mult)
Am un slr(street legal racing 2.2.1le mwm)nu stiu de ce imi da ca nu am cd 2 dar nu este cum l-as putea face sa mearga dau funda!
De ce cand vreau sa intru in jocul Amnesia The Dark Descent imi zice Game Crashed.Ce as putea face? Si mai imi zice last settings crashed the game.Cine ma poate ajuta plz. Dau Funda! Multumesc...? (mai mult)
Dati-mi si mie va rog un site de unde pot copia pes 2012. apk + data pentru LG optimus L5 Dau funda + vot la cel care ma ajuta. Multumesc
Cine poate sa imi spuna si mie coduri de mape? Am nevoie de ele neaparat! Ms!
Cine imi da un site pentru downloadat messenger pe 32 bytes primeste FUNDA!
La unele jocuri de pe net in loc sa imi apara jocul imi apare un ecran negru si apoi se blocheaza! Ce ar trebui sa fac?
:) As vrea sa stiu de ce nu imi merge Dead Island... Dau Funda! http://img42.imageshack.us/img42/6443/tpuphoto.png
Imi spuneti si mie un joc mai necunoscut si super tare... Funda
Dati-mi siteuri de metine gen metin2 yoneis! Pentru un metin foarte asemanator dau funda +Vot!
pentru cei care mai joaca metin2.ro ce hackuri mai folositi? Ca am cautat peste tot hackuri dar n- am gasit nici v4mod.In special drop hack sau v4mod daca il aveti dati- mi un link cu el.Dau...? (mai mult)
Cine stie cum se instaleaza jocul killing floor pentru programul garena? Daca stiti dati add la id de mess george_mafia83
Cine vrea sa jucam minecraft pe lan, survive? Ca m-am plictisit singleplayer si nu gasesc servere bune. Daca e sa jucam, vreau sa fim o echipa si sa ne ajutam sa supravietuim.
Caut un RPG gen World Of Warcraft care sa fie jucat offline. Vreau sa aiba caractere din care sa alegi iar pozitia vrajilor/abilitatilor sa fie asemanatoare.
BUNA tuturor. de vreo cateva zile nu se mai vad imaginile pozele pe FACEBOOK. OARE CARE ESTE CAUZA?
am nevoie de ajutor. Vroiam sa va intreb cum pot pune o poza de fundal la un video pe youtube, ma chinui de saptamani. Exemplu http://www.youtube.com/user/homemadebyelena?feature=g- all-...? (mai mult)
Unde cade battle La metin2fun (server privat)
Ziceti-mi si mie ce telefon sa iau de la Orange un smartfoun cu taci sa nu treac de 21 milioane pls?
De fiecare dată când deschid pc-ul îmi apare asta http://faceb662.eu/earn/ Cum scap de ea?
Cine stie un sv de CS 1.6 care este doar cu pistoale?
deci in primul rand mi- am downloadat WWE SmackDown Vs Raw 2010 si l- am rulat cu pcsx2 0.9.8, si cand sunt in meniu am vreo 100 110 fps si merge bine dar cand intru in joc adica cand fac un...? (mai mult)
Sall TPU! De ceva timp joc metin2 apollo si nu reusesc sa imi fac un set bun.Stie cineva cum se fac seturile foarte bine? Dau funda!
Care este cel mai bun trade hack din toata lumea la Mt2 ro plz dau funda:) (ninja)
Salut, la jocul Wizard101, vreau sa imi cumpar ceva prin plata cu telefon mobil, insa nu se poate decat daca esti din USA, asa ca folosind un program de schimbat IP pot face ca si cum par de acolo ...? (mai mult)
Cine poate sa intre pe sv meu de metin2 Si al unui prieten se numeste BikeMetin2 este pa hamachi pana se va hosta Cand vom gasi un host ieftin si cand vom strange bani cine stie un host ieftin sa- mi spuna...? (mai mult)
exista bleach soul resurreccion pentru pc? daca nu pe ps2 sau psp? si cam cat costa? funda
As dori si eu un server de metin ceva gen metin2 earth cei care il stiu ratele sa fie nici prea mari nici prea mici
Dau cont metin2 steel nivel 215 razbonic furtuna, arme de war o gramada itm epice bani cu miile il dau pe alt cont sau pe bani
as vrea sa stiu si eu un cod pentru microvolts in afara de cKEhwEGWyu ca l-am incercat si nu merge
De ce nu pot intra pe site la candylongju mt2. cand intru imi cere sa scriu username si parola si cand scriu zice ca nu e bun.
De ce imi intra greu in cross fire? stau vreo 5 min pana imi intra pe o mapa iar dupa ce intra merge bine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!