Salut dati- mi si mie nite metine pvp fara hammer, light etc... ma refer cu bonusurile marisoare(150- 1000)fara hamachi sau cu nu ma itnereseaza asta cu client sau mc dati- mi plss cel mai bun/e metin/e...? (mai mult)
Cine are un cont pe care nul mai foloseste la metin2 master si vrea sa mi-l dea are funda ( lasati aicea id eu il bag in lista si dau funda dupa ce verific contul)
Ce jocuri as putea sa ma joc ONLINE, nu mai am ideii. Spuneti-mi niste jocuri, dar nu SA:MP, wow, lol, cs, Procesor 2.2, placa video vtx radeon hd 6670 1 gb, 4 gb ram :)
Buna TPU mereu cand deschid Google Chrome imi apare o chestie care zice ceva ca Google Chrome nu s- a deschis corect si nu mai am Site- urile mele la "Cele mai vizionate" ce sa fac? am incercat sa dezinstalez...? (mai mult)
Am o intrebare despre minecraft... puteti va rog sa- mi donati va rog un cont de minecraft premiu va rog? ca nu am bani si nici parinti nu pot sa- mi dea bani de jocuri :(... si va rog fara mesaje cu...? (mai mult)
vr si eu un cont pe mt2 steel (sa fie bun) ofer funda
Sal TPU imi dati si mie un cont gratis de metin2ro? plsss add baroiualexandru@yahoo.com
Am o problema la sob de la samp. Cand dau sa activez la arme se blocheaza adica nu merge sa mai misc si sa fac anumite comenzi dar vad ce se intampla. Am nevoie de ajutor.....VA ROG FRUMOS! ...? (mai mult)
Cine stie niste servere COOL de SA-MP, ROLEPLAY.
Heii uitati cand bag sidiu sims 2 original in pc astept un pic apoi dau pe sims2 dupa ce am dat astept un pic dar nu intra ar trebuie sa apara un sidiu inloc de maus si ar intra ce ma fac s- a stricat...? (mai mult)
Sal la test driver unlimited a doua misiune cand sa dau acolo singleplayer imi arata alea 3 medalii cu at fac la timp cand sa dau start mi se blocheaza asa jocul stie cineva ce e de facut dau funda
Cine poate sa imi dea niste servere de minecraft? Nu vreau site-uri.
Salutare, as vrea sa stiu cum se numeste un joc de pe PlayStation 1 care se putea juca in 2 jucatori si trebuia sa spargi baloane, si cand treceam un nivel calatoream in toata lumea si ajungeam dintr-...? (mai mult)
cine are cont de you tube si face serii de left4dead2 mod de versus sa imi lase channelul lui aici va rog:D
Cine vrea jocul skate 4 sa intre in link'ul asta http://www.youtube.com/watch?v=ThMPHe1Wosg&feature=youtu.be sper sa va placa
Dati-mi si mie un joc online, free si in care sa pot sa-mi personalizez armele si caracterul. Vreau ceva gen Mt2, 4story... Multumesc anticipat
Cind vreau sa ma loghez pe Metin 2 imi apare eroare.De ce?
Spuneti-mi si mie un metin la fel la inushi si esential! Sa fie aproape indentice! Adica sa aiba mos craciun ala mare si iepurele ala mare! :D:D Dau FunDa:D:D:
Salut, cumpar si eu Battlefield 3 cd/ key pe Origin sau Cd depinde de ce oferte primesc! (stiu ca nu e sectiunea dar... incerc si eu nu prea gasesc de vanzare la un pret cat decat rezonabil )
joc jade dinasty si as vrea sa imi fac lupin tier 3 dar nu stiu cum ma puteti ajuta?
Cine imi da un cont de mt2antic?
Ce centuri se pot obtine la Wing Chu? DAU FUNDA!
Salut TPU,imi dati si mie un site de pe care sa instalez minecraft,care sa nu aiba virusi,
Dc nu ma pot conecta la un server pe cs nu- l pot baga la favorite ( zice refreshing server list si nu apare in lista ) si daca dau in consola connect si serverul ( zm.diavola.ro) nu se conecteaza am si...? (mai mult)
Am o problema cu calculatorul, de fiecare data cand incerc sa descarc cu Google Chrome jocuri poze etc..imi spune disc plin si cu alte Browsere imi da eroare cand incerc sa deschid fisierul.Si...? (mai mult)
Cum intru pe cont la vamosmt2 va rog raspundeti ca eu nu stiu cum sa intru
ce jocuri gen smallworlds, sims stiti? nu ma aburiti cu imvu, second life etc... nu cu downoland ca am o problema cu netu la descarcare. multumesc dau funda
Sall.Imi trebuie sa fac cd cu nfs cardon si euro traks cine ma ajuta sa fac cd cu cele 2 pe nero start smar ii
Dati-mi si mie un server gata facut de metin2 va rog eu mult cine imi da si imi merge ii dau medalie
Buna TPU...Aceasta este prima mea intrebare de pe site Despre jocul Minecraft, modul Skyblock Survival, cum faci un MOB SPAWNER?
Ce jocuri imi recomandati pentru pc...Am 2GB RAM Procesor Intel Dual Core 3. 06GHZ, Placa NVIDIA GEFORCE 9500GT 1GB
Cine stie de unde pot lua pluginul acela de deathrun, cand scrii /free si esti terro..runda sa fie lasa- ta free, fara sa mai poti activa capcanele.iar acesta sa primeasca o arma in schimbul la runda...? (mai mult)
Salut dau cont de lvl 93 pe metin 2 rospeed pe cartela de cosmote de 5 euro sau arme gm pe joc. Pentru informatii id meu este sprynr_2007@yahoo.com.
Va rog Dati-mi si mie un cont bun pe metin2.ro va rog frumos :( ma puteti contacta pe ID de mess halabarb@yahoo.com
Cine vrea PSP portabil ultimate?
Cum bag un config de pe internet in counter strike?
Cu ce ma ajuta daca am Rainbow Six Vegas 2 EXCLUSIVE edition?
De ce la Fiesta online toate chestile sunt mari?
Sall cand se redeschide metin2 mage FUNDA PRIMUL RASPUNS CARE MIA FOST DE AJUTOR sau dau FUNDA la raspunsul la intrebearea asta :ce s-a intamplat cu metin2 valmondial si mondial
Salut vreeau sa-mi fac un servar de samp! si am script de masini personale care imi da si mie idul lui de mess sa vorbim?
Cum faci sa vezi la ce nivel esti in subteran la minecraft
Cum rezolv problema,, Ubisoft Game Laucher has stopped working".
Buna am si eu nevoie de ajutor. Am instalat IMVU si nu imi merge mereu dupa ce se fac toate chestiile alea cand il instalez sau vreau sa intru imi apare : " RESTART INVU " si mai jos scrie " It appears...? (mai mult)
Dau conturi lady popular level 5. Cine vrea unul? ma puteti contacta pe ladypopular: yna.irina
Imi poate da cineva un link de download la pes sau fifa va rog din 2007 pana in 2010 k 2011 nu merge utilazatorul lunii+funda+vot
as vreau si eu niste Nicknamuri pentru samp(Nume pentru samp)
Salut,ziceti-mi si mie niste jocuri pentru acest PC: 1.50 GB ram Intel Celeron 2.80 GHz Intel Graphics Controller 96 MB
Cine imi da si mie minecraft1.2.5 un un loc de unde lasi putea lua vreau sp.jar plzz dau funda :)
La assasin cred si prototype apare in titlu cand le descarci skidrow si la alte jocuri...La ce se refera skidrow?
Am o problema cu crossfire mi se in carca xTrap si HGW apoi nu mai apare nimic
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!