TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6182
  • 6183
  • 6184
  • 6185
  • 6186
anonim_4396
în 2 Septembrie 2012 |

Cand incerc sa folosesc video pe skype imi da eroare. Si daca incerc sa intru in setari video imi da aceeasi eroare. The instruction at "0x0b8b2131" referenced memory at "0x0c335000". The memory could...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Septembrie 2012 |

Cine stie un joc asemanator lui gta cu zombii? Dau funda + vot

4
Răspunde Raportează
krys1616
în 2 Septembrie 2012 | krys1616 întreabă:

Cine poate sa imi spuna si mie un server de metin privat, cu multe armuri epice, usurel de crescut, cu aripi, spartan (sexy sau devil cum vreti sa o luati ), basso... etc. Dau funda ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
tonynegrui
în 2 Septembrie 2012 | tonynegrui întreabă:

Cum decodez eu! un ps2 nu vreau sa platesc vreau asaa... pe gratis:)) dati-mi un video cv:D

1
Răspunde Raportează
mihairadu123
în 2 Septembrie 2012 | mihairadu123 întreabă:

Ce jocuri imi recomandati gen world racing 2 dar sa mearga pe PC-ul : Intel Celeron 3, 06 Ghz, 1gb ram, Nvidia 7100 gs 256 mb. Fundaa

6
Răspunde Raportează
baftacharlie
în 2 Septembrie 2012 | baftacharlie întreabă:

Mi se strica pc-ul de la cs 1.6?

3
Răspunde Raportează
beniTpirvu
în 2 Septembrie 2012 | beniTpirvu întreabă:

Am o problema...cand deschid prima data calculatorul nu am internet, pentru a reveni internetul trebuie sa ii dau restart.Eu folosesc wirreless. Cine ma poate ajuta FUNDA!!!

1
Răspunde Raportează
Ionut_Lazar_1998
în 2 Septembrie 2012 | Ionut_Lazar_1998 întreabă:

stiti jocul top eleven fotbal manager, imi puteti da un hack faa survey sau alte chestii, doar sa mearga, FUNDA!

1
Răspunde Raportează
tonynegrui
în 2 Septembrie 2012 | tonynegrui întreabă:

Buna TPU. am o PROBLEMA care ma INEBUNESTE! deci netul imi merge trebuie sa astept 25 de MIN! ca sa mi se incarce o pagina de google! si cand intru pe GTA SA pe samp un server. tot spawn protection zice...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Septembrie 2012 |

Sall TPU: Need for speed the run mi-ar merge pe: Windows: windows 7 ultimate 64 biti Procesor: Inte core I7 xtreme 3, 9 Placa video: Nvidia gtx 590 de 4 gb Ram: 18 gb Hdd: 4tb

2
Răspunde Raportează
Andutzu02
în 2 Septembrie 2012 | Andutzu02 întreabă:

Cine imi da un cont pe last chaos bun

1
Răspunde Raportează
Tanislav_Miruna_1990
în 2 Septembrie 2012 | Tanislav_Miruna_1990 întreabă:

Buna, TPU de curand m- am uitat pentru niste jocuir de dowloadat si am gasit un joc numit World of Warcraft...in fine m- am inregistrat dar am vazut acolo ca puteam sa- l si cumpar dar din cate ma inteles...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
xBadBoy007x
în 2 Septembrie 2012 | xBadBoy007x întreabă:

Cine joaca VINDICTUS EUROPE? http://www.youtube.com/watch?v=XqH0_Zu4Sbk

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 2 Septembrie 2012 |

Ce inseamna sa ai un IP dinamic?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Septembrie 2012 |

Sal TPU. Cam toata vacanta asta am jucat metin2. private ro si asa mai departe. Iar parintii imi interzic sa mai joc pe parcursul scolii fiindca stau prea mult si iau note mici la scoala si am trecut clasa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
bossno1
în 2 Septembrie 2012 | bossno1 întreabă:

Dati-mi niste site-uri de metin in afara de hammer ca s-a inchis.Dau funda

3
Răspunde Raportează
Marywsz
în 2 Septembrie 2012 | Marywsz întreabă:

Am descarcat Devil.May.Cry.4.Full- Rip.Skullptura l- am instalat iar dp instalare cand dadeam 2x click imi dadea eroare de aia cu Don`t send. Oare pentru ca nu am descarcat directx- u care mi la dat sa-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AshleyB
în 2 Septembrie 2012 | AshleyB întreabă:

am instalat jocul London 2012 dar imi da o eroare : user32.dll. Am inteles ca este din cauza windows- ului. Eu am XP si cica trebuie 7 sau Vista. Exista vreo modalitate prin care sa il fac sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GabyAdicaEu
în 2 Septembrie 2012 | GabyAdicaEu întreabă:

Nu functioneaza messengerul, spune ca nu are conexiune la internet dar de fapt are, va rog sa ma ajutati. Multumesc!

3
Răspunde Raportează
BlackEdy
în 2 Septembrie 2012 | BlackEdy întreabă:

Ziceti-mi jocuri gen jane`s reatly, or build a lot..deastea in care trebuie sa construiesti case si tot felul de prostii... funda;)

0
MessiMessiMuzaffer
în 2 Septembrie 2012 | MessiMessiMuzaffer întreabă:

De unde pot gasi jocuri noi pentru pc? dau funda va rog

2
Răspunde Raportează
sica2
în 2 Septembrie 2012 | sica2 întreabă:

Vreau si eu un cs foarte bun celor care stiti unul va rog sa imi dati un link va rog frumos, sa fie fara lag ofer funda plss

1
Răspunde Raportează
Dani_Cruceru_1996
în 2 Septembrie 2012 | Dani_Cruceru_1996 întreabă:

Sallut, am cautat de am innebunit un hack de steam sau un cont imi puteti spunde un hack de steam sau un cont cu counter strike?

1
Răspunde Raportează
sica2
în 2 Septembrie 2012 | sica2 întreabă:

Spuneti si mie un cs foarte bun ma refer no lag,sa se vada bine si sa fie bun el in general, va rog mult de tot ca am nevoie de un cs bun bun, ofer funda celor are m-ar ajuta

1
Răspunde Raportează
BlackEdy
în 2 Septembrie 2012 | BlackEdy întreabă:

Dati.mi un link de unde pot sa descarc jocul fara timp(no trial version)jane`s reatly sau jane`s reatly 2... funda celui care imi da linkul de unde pot descarca jocul fara timp...+vot;)

2
Răspunde Raportează
Yusuke16
în 2 Septembrie 2012 | Yusuke16 întreabă:

Salutare.Care imi poate explica si mie pas cu pas cum pot pune doua melodii la un video facut de mine cu bandy cam va rog ca nu mai pot de nervi de o ora si cv tot ma chinui sa fac asta si nu merge.

2
Răspunde Raportează
GabyAdicaEu
în 2 Septembrie 2012 | GabyAdicaEu întreabă:

Am un cont de market pe telefon si am uitat parola, cum aflu parola sau cum schimb contul? Multumesc anticipat!

0
Diaconu_Gabriel_1997
în 2 Septembrie 2012 | Diaconu_Gabriel_1997 întreabă:

Funda+Vot! Care stie un metin2 fain care are rate foarte mari, faci bani foarte repede si cu arme site care sa evolueze din itm joc?

3
Răspunde Raportează
niculescu16081994
în 2 Septembrie 2012 | niculescu16081994 întreabă:

Unde gasesc un site de jocuri pentru android 4.0.3 da sa fie full nu sa imi zica pe telefon ca trebuie sa mai copii ceva. Dau funda + vot pentru cel mai bun site

3
Răspunde Raportează
BoykaAlexandru
în 2 Septembrie 2012 | BoykaAlexandru întreabă:

FUnda+Voot! Cine stie un metin2 2012 24/24 cu arme 2011-2012 cu rate mari sa cresti usor! Si sa fie fain sv cu playeri! FUNDAAAAA + VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTT

1
Răspunde Raportează
SunTAdY
în 2 Septembrie 2012 | SunTAdY întreabă:

.. spune- timi si mie un metin2 gen osiris sau steel dar in care sa faci mai greu yangu si sa fie mai greu de crescut dar nu foarte (optional : sa fie 100% rata de succes la fierar si la pietre...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
pocandpoc
în 2 Septembrie 2012 | pocandpoc întreabă:

Pe ce apas Sa ma fiu la volan in Need for speed world?

1
Răspunde Raportează
Black00
în 2 Septembrie 2012 | Black00 întreabă:

Am descoperit un joc poate il stiti The Walking Dead season 3 si imi cere ceva legat de email si pass :-? ce trebuie sa fac?

0
Carnage
în 2 Septembrie 2012 | Carnage întreabă:

Am ram de 1gb Placa 256 nVIDIA geforce 5500Fx procesor ATM Athlon 3400+ 2.4gh imi poate rula jocul Sims 3 si daca nu dati`mi si mie niste site`uri pentru cerintele mele :3

2
Răspunde Raportează
oChicaaInfiniteeXD
în 2 Septembrie 2012 | oChicaaInfiniteeXD întreabă:

Dati-mi si mie idei de ID-uri. Fundita la cele mai multe :-*

1
Răspunde Raportează
edy??98
în 2 Septembrie 2012 | edy??98 întreabă:

Cine stie cum sa rezolv trasfer crash-ul de la CRLP 12?

0
CllaraCllary
în 2 Septembrie 2012 | CllaraCllary întreabă:

Stiti un program gratuit pentru android 2.2 cu care pot sa fac timeline cove- ruri cu iconite si tot felul de caricaturi? si mai stiti un program pentru Android 2.2 cu care pot face watermark- uri? Dau...? (mai mult)

0
DdAayana
în 2 Septembrie 2012 | DdAayana întreabă:

Mi- am instalat jocul avatar si cand intru in joc imi apare desktop- ul negru desi sunorul merge, se aude cum am intrat in joc, erge numai ca nu vad nimic. oare ce trebuie sa aiba? placa video(eu am ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
crystyvararu
în 2 Septembrie 2012 | crystyvararu întreabă:

Sall TPU:))! Ce jocuri stiti de actiune care se pot juca si in retea dar sa se poata juca si asa simplu si sa ocupe pana in 4 gb memorie hard.Dau FUNDAAAA

1
Răspunde Raportează
DaViDeLu
în 2 Septembrie 2012 | DaViDeLu întreabă:

stiti cumva vreun metin privat interesant? Sa fie rate mari, la shopuri sa fie toate itemele din joc si sa fie pvp. Daca stiti cel mai bun raspuns primeste funda. Multumesc.

2
Răspunde Raportează
Th3Li0N
în 2 Septembrie 2012 | Th3Li0N întreabă:

Sal sims 2 merge pe Intel pentium 4 3 ghz 2gb ram placa 128mb? dau funda stiu placa video e slaba dar imi bag de 1gb ddr5 nVIDIA

1
Răspunde Raportează
Gorj
în 2 Septembrie 2012 | Gorj întreabă:

Cautam staff activ..incepand de la moderator pana la administrator pentru detalii intrati pe www.x-arias.com/forum sau contactati la id-ul goldwinnncs@yahoo.com

0
Orkroc
în 2 Septembrie 2012 | Orkroc întreabă:

Tata a plecat in India si acolo mi-a luat o consola numita Phantom zice ca e mp6 am cautat pe net si nu am gasit nimic? Ati auzit despre ea e buna sau a luat teapa?

1
Răspunde Raportează
tomamaria00
în 2 Septembrie 2012 | tomamaria00 întreabă:

Heii! Ce trebuie sa plusez pe Perfect World, la Venomencer? :'D. Daca stiti, va rog mult sa ma ajutati :o3. Arigato, mina-san :3.

0
alexHBK
în 2 Septembrie 2012 | alexHBK întreabă:

Ce se intampla daca intri de pe doua calculatoare pe un cont de minecraft premium? Contul migreaza sau se sterge? sau ce se intampla?

2
Răspunde Raportează
ely001
în 2 Septembrie 2012 | ely001 întreabă:

am o problema.De fiecare data cand inchid Pc-ul trebuie sa astept sa se instaleze niste update-uri. Uneori nu se instaleaza si trebuie sa-l sting fortat...Ce pot face? Funda :D

4
Răspunde Raportează
ajutorul3000
în 2 Septembrie 2012 | ajutorul3000 întreabă:

Vrea cineva sa se joace Portal 2 coop? Trimit detalii dupa raspuns.

1
Răspunde Raportează
BaiatuRap
în 2 Septembrie 2012 | BaiatuRap întreabă:

Ce joc stiti MMO? nu metin2!

8
Răspunde Raportează
crystyviper
în 2 Septembrie 2012 | crystyviper întreabă:

Sall tpu.am o problema foarte mare cine ma poate ajuta? am dat click dreapta pe iconita de BS.PLayer si i- am dat Open With si acolo imi apareau diferite programe si am ales din lista BS.Player.Si toate...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Иαяʋтσ
în 2 Septembrie 2012 | Иαяʋтσ întreabă:

Am o problema la call of duty mw3...Cand intru in el nu mi se vede full screen, mi se vede 640x(nu mai stiu). Inainte mi se vedea.Am laptop Lenovo v570, windows 7 ultimate x64 (si asta mi se intampla...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 6182
  • 6183
  • 6184
  • 6185
  • 6186
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • octav005
    trimisă acum 17 ore

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca mărime, putere si imprudenta. Ele sunt legate în paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 16 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 19 ore

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 16 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.610
  • Întrebări: 3.954.614
  • Răspunsuri: 17.664.609
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Antonia

Antonia

Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.880 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.113 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.385 Conversaţii