Cand incerc sa folosesc video pe skype imi da eroare. Si daca incerc sa intru in setari video imi da aceeasi eroare. The instruction at "0x0b8b2131" referenced memory at "0x0c335000". The memory could...? (mai mult)
Cine stie un joc asemanator lui gta cu zombii? Dau funda + vot
Cine poate sa imi spuna si mie un server de metin privat, cu multe armuri epice, usurel de crescut, cu aripi, spartan (sexy sau devil cum vreti sa o luati ), basso... etc. Dau funda ...? (mai mult)
Cum decodez eu! un ps2 nu vreau sa platesc vreau asaa... pe gratis:)) dati-mi un video cv:D
Ce jocuri imi recomandati gen world racing 2 dar sa mearga pe PC-ul : Intel Celeron 3, 06 Ghz, 1gb ram, Nvidia 7100 gs 256 mb. Fundaa
Mi se strica pc-ul de la cs 1.6?
Am o problema...cand deschid prima data calculatorul nu am internet, pentru a reveni internetul trebuie sa ii dau restart.Eu folosesc wirreless. Cine ma poate ajuta FUNDA!!!
stiti jocul top eleven fotbal manager, imi puteti da un hack faa survey sau alte chestii, doar sa mearga, FUNDA!
Buna TPU. am o PROBLEMA care ma INEBUNESTE! deci netul imi merge trebuie sa astept 25 de MIN! ca sa mi se incarce o pagina de google! si cand intru pe GTA SA pe samp un server. tot spawn protection zice...? (mai mult)
Sall TPU: Need for speed the run mi-ar merge pe: Windows: windows 7 ultimate 64 biti Procesor: Inte core I7 xtreme 3, 9 Placa video: Nvidia gtx 590 de 4 gb Ram: 18 gb Hdd: 4tb
Cine imi da un cont pe last chaos bun
Buna, TPU de curand m- am uitat pentru niste jocuir de dowloadat si am gasit un joc numit World of Warcraft...in fine m- am inregistrat dar am vazut acolo ca puteam sa- l si cumpar dar din cate ma inteles...? (mai mult)
Cine joaca VINDICTUS EUROPE? http://www.youtube.com/watch?v=XqH0_Zu4Sbk
Ce inseamna sa ai un IP dinamic?
Sal TPU. Cam toata vacanta asta am jucat metin2. private ro si asa mai departe. Iar parintii imi interzic sa mai joc pe parcursul scolii fiindca stau prea mult si iau note mici la scoala si am trecut clasa...? (mai mult)
Dati-mi niste site-uri de metin in afara de hammer ca s-a inchis.Dau funda
Am descarcat Devil.May.Cry.4.Full- Rip.Skullptura l- am instalat iar dp instalare cand dadeam 2x click imi dadea eroare de aia cu Don`t send. Oare pentru ca nu am descarcat directx- u care mi la dat sa-...? (mai mult)
am instalat jocul London 2012 dar imi da o eroare : user32.dll. Am inteles ca este din cauza windows- ului. Eu am XP si cica trebuie 7 sau Vista. Exista vreo modalitate prin care sa il fac sa...? (mai mult)
Nu functioneaza messengerul, spune ca nu are conexiune la internet dar de fapt are, va rog sa ma ajutati. Multumesc!
Ziceti-mi jocuri gen jane`s reatly, or build a lot..deastea in care trebuie sa construiesti case si tot felul de prostii... funda;)
De unde pot gasi jocuri noi pentru pc? dau funda va rog
Vreau si eu un cs foarte bun celor care stiti unul va rog sa imi dati un link va rog frumos, sa fie fara lag ofer funda plss
Sallut, am cautat de am innebunit un hack de steam sau un cont imi puteti spunde un hack de steam sau un cont cu counter strike?
Spuneti si mie un cs foarte bun ma refer no lag,sa se vada bine si sa fie bun el in general, va rog mult de tot ca am nevoie de un cs bun bun, ofer funda celor are m-ar ajuta
Dati.mi un link de unde pot sa descarc jocul fara timp(no trial version)jane`s reatly sau jane`s reatly 2... funda celui care imi da linkul de unde pot descarca jocul fara timp...+vot;)
Salutare.Care imi poate explica si mie pas cu pas cum pot pune doua melodii la un video facut de mine cu bandy cam va rog ca nu mai pot de nervi de o ora si cv tot ma chinui sa fac asta si nu merge.
Am un cont de market pe telefon si am uitat parola, cum aflu parola sau cum schimb contul? Multumesc anticipat!
Funda+Vot! Care stie un metin2 fain care are rate foarte mari, faci bani foarte repede si cu arme site care sa evolueze din itm joc?
Unde gasesc un site de jocuri pentru android 4.0.3 da sa fie full nu sa imi zica pe telefon ca trebuie sa mai copii ceva. Dau funda + vot pentru cel mai bun site
FUnda+Voot! Cine stie un metin2 2012 24/24 cu arme 2011-2012 cu rate mari sa cresti usor! Si sa fie fain sv cu playeri! FUNDAAAAA + VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTT
.. spune- timi si mie un metin2 gen osiris sau steel dar in care sa faci mai greu yangu si sa fie mai greu de crescut dar nu foarte (optional : sa fie 100% rata de succes la fierar si la pietre...? (mai mult)
Pe ce apas Sa ma fiu la volan in Need for speed world?
Am descoperit un joc poate il stiti The Walking Dead season 3 si imi cere ceva legat de email si pass :-? ce trebuie sa fac?
Am ram de 1gb Placa 256 nVIDIA geforce 5500Fx procesor ATM Athlon 3400+ 2.4gh imi poate rula jocul Sims 3 si daca nu dati`mi si mie niste site`uri pentru cerintele mele :3
Dati-mi si mie idei de ID-uri. Fundita la cele mai multe :-*
Cine stie cum sa rezolv trasfer crash-ul de la CRLP 12?
Stiti un program gratuit pentru android 2.2 cu care pot sa fac timeline cove- ruri cu iconite si tot felul de caricaturi? si mai stiti un program pentru Android 2.2 cu care pot face watermark- uri? Dau...? (mai mult)
Mi- am instalat jocul avatar si cand intru in joc imi apare desktop- ul negru desi sunorul merge, se aude cum am intrat in joc, erge numai ca nu vad nimic. oare ce trebuie sa aiba? placa video(eu am ...? (mai mult)
Sall TPU:))! Ce jocuri stiti de actiune care se pot juca si in retea dar sa se poata juca si asa simplu si sa ocupe pana in 4 gb memorie hard.Dau FUNDAAAA
stiti cumva vreun metin privat interesant? Sa fie rate mari, la shopuri sa fie toate itemele din joc si sa fie pvp. Daca stiti cel mai bun raspuns primeste funda. Multumesc.
Sal sims 2 merge pe Intel pentium 4 3 ghz 2gb ram placa 128mb? dau funda stiu placa video e slaba dar imi bag de 1gb ddr5 nVIDIA
Cautam staff activ..incepand de la moderator pana la administrator pentru detalii intrati pe www.x-arias.com/forum sau contactati la id-ul goldwinnncs@yahoo.com
Tata a plecat in India si acolo mi-a luat o consola numita Phantom zice ca e mp6 am cautat pe net si nu am gasit nimic? Ati auzit despre ea e buna sau a luat teapa?
Heii! Ce trebuie sa plusez pe Perfect World, la Venomencer? :'D. Daca stiti, va rog mult sa ma ajutati :o3. Arigato, mina-san :3.
Ce se intampla daca intri de pe doua calculatoare pe un cont de minecraft premium? Contul migreaza sau se sterge? sau ce se intampla?
am o problema.De fiecare data cand inchid Pc-ul trebuie sa astept sa se instaleze niste update-uri. Uneori nu se instaleaza si trebuie sa-l sting fortat...Ce pot face? Funda :D
Vrea cineva sa se joace Portal 2 coop? Trimit detalii dupa raspuns.
Ce joc stiti MMO? nu metin2!
Sall tpu.am o problema foarte mare cine ma poate ajuta? am dat click dreapta pe iconita de BS.PLayer si i- am dat Open With si acolo imi apareau diferite programe si am ales din lista BS.Player.Si toate...? (mai mult)
Am o problema la call of duty mw3...Cand intru in el nu mi se vede full screen, mi se vede 640x(nu mai stiu). Inainte mi se vedea.Am laptop Lenovo v570, windows 7 ultimate x64 (si asta mi se intampla...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!