TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6197
  • 6198
  • 6199
  • 6200
  • 6201
catamanpowers
în 30 August 2012 | catamanpowers întreabă:

Sall! Imi poate spune cineva unde gasesc sa cumpar sau cine are de vanzare ROBIN HOOD DEFENDER OF THE CROWN PC! Multumesc!

1
Răspunde Raportează
CIPRIAN2012
în 30 August 2012 | CIPRIAN2012 întreabă:

Va rog dati-mi un gm stunt dau funda la toate posturile voastre dati-mi gm stunt bun cu mape parkour race drift va rog dau funda la toate posturile voastre!

0
Răspunde primul Raportează
Hristache_Florin_1997
în 30 August 2012 | Hristache_Florin_1997 întreabă:

Salut TPU, Unde pot gasi Mistret Salbatic de Lupta in Metin2Ro... Am stat sa il caut in Map1 dar nu l-am gasit. Imi poate spune unde se gaseste sau sa imi dea un reper. Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Anculescu_Sebastian_1995
în 30 August 2012 | Anculescu_Sebastian_1995 întreabă:

Salu TPU! Am si eu cateva intrebari...va rog sa raspundeti. 1. Am win xp si fifa 12 imi da crash(fifa crash dump) pe win 7 nu imi dadea crash dar am auzit ca se poate rezolva...stie cineva cum? 2....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
hatze
în 30 August 2012 | hatze întreabă:

Ce trebuie sa fac ca sa pot juca Call of Duty: Modern Warfare 4 multiplayer? am jocul descarcat de pe net nu e original :(

1
Răspunde Raportează
armagedon2010
în 30 August 2012 | armagedon2010 întreabă:

Are cineva sa-mi dea un cont de baiat dar sa nu fie noob sa fie sa aiba macar 2 outfituri sau 1 dar misto Dau funda. Multumesc

2
Răspunde Raportează
Raresq123
în 30 August 2012 | Raresq123 întreabă:

Am o nedumerire. Am trimis cateva mesaje pe okazii in legatura cu niste produse. ( Mesaje catre vanzatori ). Ei imi pot trimite mesaj ( privat ) cu raspunsul? Ca sa nu scriu degeaba....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
erou
în 30 August 2012 | erou întreabă:

Stiti vreun site de unde pot downloada hackuri pentru ninja saga gratis

0
Andrew22
în 30 August 2012 | Andrew22 întreabă:

Cine are x box de vanzare? M-ar interesa un pret convenabil.

0
AmyGoga2277
în 30 August 2012 | AmyGoga2277 întreabă:

va rog, imi dati si mie un cont Howrse mai mare de 30 de zile, find ca mi- am sters ultimul cont de 141 de zile si mi- e dor sa joc cu vanzari. Daca aveti vreunu sa scrieti aici, va rog!...? (mai mult)

0
IoanPetru
în 30 August 2012 | IoanPetru întreabă:

Egzista fre- o posibilitate sau un program de a putea intra in Minecraft intr- o lume creata de tine pe modul creative pe modul survivel? Adica sa zicem ca eu as crea ceva pe creative si dupa aceea sa ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LeviAckerman
în 30 August 2012 | LeviAckerman întreabă:

Cum poti sa ii faci pe cei care sunt imbracati in verde sa te ajute? Sau sa fie ai tai? La gta san andreas?

4
Răspunde Raportează
D?nutzs
în 30 August 2012 | D?nutzs întreabă:

Cine imi spune precis daca imi merge Gta IV (in original) bine, nesacadat, avand urmatorul system: i3 2.2ghz, nVIDIA gforce gt520m 1gb, 4gb ram ddr3/ os: win7 home premium 64bit. Astept orice...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
florinnoff
în 30 August 2012 | florinnoff întreabă:

Salutare TPU, vreau sa imi bag niste moduri de arme pe counter strike Si am steam. dar nu merge chestia aia sa bagi armele in cstrike/models si sa inlocuesti altceva! Vreau o rezolvare, dau funda:)!

2
Răspunde Raportează
Alexandru0120
în 30 August 2012 | Alexandru0120 întreabă:

Joaca cineva wonderland online?

0
cristy2011
în 30 August 2012 | cristy2011 întreabă:

Stie cineva vreo posibilitate de a face boost pe nfs world in afara de a-l cumpara FUNDA!

1
Răspunde Raportează
cbcb
în 30 August 2012 | cbcb întreabă:

Aveti un cod zoomumba dar sa mearga va rog

0
speedybau
în 30 August 2012 | speedybau întreabă:

Salut, am si eu nevoie de un raspuns. De ce nu imi merge GAME RANGER, l-am downloadat, si cand sa il instalez nu merge, vreo solutie? Fundita.:D

1
Răspunde Raportează
PoW3R
în 30 August 2012 | PoW3R întreabă:

Cine imi poate face rost de un cont de metin2 pe sagitta?

1
Răspunde Raportează
Doridd
în 30 August 2012 | Doridd întreabă:

Cine imi poate da un link de unde sa descarc cateva jocuri multiplayer (dupa aceeasi tastatura ) noi sau vechi ( nu conteaza)

1
Răspunde Raportează
ExpertFlight
în 30 August 2012 | ExpertFlight întreabă:

Sall.vreau sa descarc ClearViews Rc Flight simulator, dar sa fie complet ..PLS ajutati-ma.

0
anonim_4396
în 30 August 2012 |

Esti fan Counter Strike 1.6 sau detii un server clasic, respawn, zombie sau oricare alt mod? Comunitatea www.CsBlackDevil.com iti ofera pentru serverul tau urmatoarele beneficii : - DNS csblackdevil.com! ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonymouse01
în 30 August 2012 | anonymouse01 întreabă:

vreau sa stiu si eu unde pica demi- human la metin2 united, nu vreau sa cumpar ci vreau sa gasesc gratis, cel ce imi aduce rasp corect ia fundita Eu am lvl 120 si vreau sa imi iau si eu demi-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
sbego
în 30 August 2012 | sbego întreabă:

imi puteti spune un Metin2 privat pvm care sa semene cu Metin2Mage? adica 100% up itm, mape de crescut pana la lvl 250, skiluri P.

3
Răspunde Raportează
DeeDeea
în 30 August 2012 | DeeDeea întreabă:

Este adevarat ca dima din Pariu cu viata s-a casatorit? Sau este un simplu zvon, ma gandeam ca s-a casatorit doar in film, nu stiu astapt pareri:*

0
ferdin
în 30 August 2012 | ferdin întreabă:

Cum se face mount pe metin2ro (la grajdar)?

1
Răspunde Raportează
Hrehorciuc_Liviu_1989
în 30 August 2012 | Hrehorciuc_Liviu_1989 întreabă:

Sal TPU As vrea sa stiu la metin 2 RO de ce cand jocul si vreau sa il aprid iar mi se restarteaza calculatorul Cum pot rezolva aceasta problema? Dau funda celui care imi spune

1
Răspunde Raportează
Robyi
în 30 August 2012 | Robyi întreabă:

caut de aproape o luna jocuri cu tiruri gen euro truck simulator dar afara din oras sa nu fie autostrada...sau alte jocuri cu masini, fara curse, mergi, faci misiuni, te plimbi, faci giratorii,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
q12
în 30 August 2012 | q12 întreabă:

Am o intrebare pentru jucatorii de SAMP [San Andreas MultiPlayer]. Joc de 3 ani samp, servere de toate felurile, si, mi- a venit intro zi in cap textu asta: "Daca is asa de bun la samp dc ...? (mai mult)

0
smarandio
în 30 August 2012 | smarandio întreabă:

Cine il stie pe mari_coco2010@yahoo.com

1
Răspunde Raportează
WebEye
în 30 August 2012 | WebEye întreabă:

Hey TPU! Acm vreo 7 - 10 ani ma jucam un joc pe PC care era cam asa:Te dadea la inceput cu un om sau robot nu stiu ce era care avea un pistol cu gloante infinite si trebuia sa omori niste roboti/oameni...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
barbulescunicu
în 30 August 2012 | barbulescunicu întreabă:

Cine stie un joc gen prototype,assasins creed, spiderman, call of duty pentru pc.Dau funda pentru cel mai bun raspuns

6
Răspunde Raportează
smarandio
în 30 August 2012 | smarandio întreabă:

Cine-mi da si mei un cont de metin2ro pe aries ii pun fms si dragon detoate bani cineva de incredere care nu mai joaca id de mes ameu narcis.mequest@yahoo.com ada si saiba lvl minim 30 funda

0
RaZoR2
în 30 August 2012 | RaZoR2 întreabă:

Ziceti-mi si mie un metin2 pvp-pvm in care sa cresti repede itm noi in afara de lunaris.Cel mai bun metin2 are FUndaaaaa

3
Răspunde Raportează
DaRcKcOry
în 30 August 2012 | DaRcKcOry întreabă:

am o problema.Cand deschid calculator monitorul nu se aprinde trebuie sa stau in jur de 10-15 de minute.Ce pot face in legatura cu asta.Dau funta pentru cel mai bun raspuns.

1
Răspunde Raportează
Emi23
în 30 August 2012 | Emi23 întreabă:

Am vrut sa intru pe RPG.minecraft-romania.com si mi-a spus ca nusunt pe lista alba ce inseamna si trebuie sa fac sa ma puna pe ea?

0
timioros
în 30 August 2012 | timioros întreabă:

Cine are un cont metin2 +lvl 20 care nu-l mai foloseste poate sa mi-l dea mie. Dati-mi mesaj cu contul pe TPU.Dau fundita.

1
Răspunde Raportează
SpyDeck
în 30 August 2012 | SpyDeck întreabă:

Dati- mi si mie va rog mult un cont de minecraft prin pm ca mie nici acum nu mi- a trimis email de confirmare a contului (mi- am facut contul acum cateva saptamani) primul cont care il primesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 August 2012 |

Am nevoie de ajutor de la cei care joaca minecraft. postati comment

2
Răspunde Raportează
AlY1x
în 30 August 2012 | AlY1x întreabă:

am o intrebare.am downloadat un joc pe nume X- Plane 10 este un simulator cu avioane...si cand il instalez imi da change destination si dupa Install name.ori ce scriu la install name nu este...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ihavenoidea
în 30 August 2012 | ihavenoidea întreabă:

Care se joaca crossfire eu? Am nevoie si eu de un hack va rog, toate imi cer parola sau sa platesc? ma ajuta careva va rog?

0
BMTHMada
în 30 August 2012 | BMTHMada întreabă:

Mi s-a furat un cont pe imvu am incercat sa il recuperez prin id dar era prea tarziu...Vă rog ajutati-ma! Exista sa trimit mesaj la cei de la imvu? Un adminn ceva?

0
Aphrodi
în 30 August 2012 | Aphrodi întreabă:

Pentru cei care au jucat pes 2012 cu pathc- ul pentru Liga 1 o vreme indelungata: La inceput toate echipele au jucatorii din realitate si romani si straini. Dar in timp, jucatorii romani vor disparea,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
sEbYnFs99
în 30 August 2012 | sEbYnFs99 întreabă:

Imi spuneti si mie hacuri pentru metin 2 vamso si sa mearga si da se pot sa imi dati si situ de unde le descar va rog!

0
timioros
în 30 August 2012 | timioros întreabă:

Cine are un cont metin2 +lvl 20 care nu-l mai foloseste poate sa mi-l dea mie. Dati-mi mesaj cu contul pe TPU.Dau fundita.

1
Răspunde Raportează
kosti99
în 30 August 2012 | kosti99 întreabă:

spuneti- mi va rog de ce nu imi merge need for speed world pe windows 7 imi scrie : there was been an undefined error, please check that the server are availiable and try again ce trebuie sa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Dhanny23
în 30 August 2012 | Dhanny23 întreabă:

Ce jocuri imi recomandati pentru acest PC : Memory : 1024 MB RAM, 1GB Procesor : Intel Pentium Dual CPU 1.60 GHz Video : NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS 254 sau 512 MB, nu mai stiu sigur...

1
Răspunde Raportează
KiraXander
în 30 August 2012 | KiraXander întreabă:

de ce nu imi merge LG pc suite sa pun poze din tel in pc (l-am instalat de mai multe ori cu cd-ul dar tot nu-mi merge) ce sa fac?

1
Răspunde Raportează
TaviComplicat
în 30 August 2012 | TaviComplicat întreabă:

In minecraft pocket edition full, lumea este infinita sau mică ca in cel lite?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 August 2012 |

Cum pot sa imi fac rost de cat mai multi playeri pe Metin-ul meu si cat mai multi useri pe forumul jocului: http://shockingmetin2.forumgratuit.ro/?

1
Răspunde Raportează
  • 6197
  • 6198
  • 6199
  • 6200
  • 6201
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dac? p?mntul se rote?te cu 1600 km/h, de ce un avion care zboar? spre Vest nu ajunge instant? Ora?ul ar trebui s? vin? spre el cu vitez? uria??, nu? Nu e mai logic c? p?mntul st? pe ...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilem? legat? de rigoarea ?tiin?ific?. Ni se spune c? tr?im pe o sfer? care se rote?te ame?itor, dar n via?a de zi cu zi, orice observa?ie empiric? (f?r? instrumente intermediate...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Cic? vapoarele dispar la orizont de jos n sus" pentru c? se duc dup? curbura P?mntului. FALS: sunt sute de clipuri pe net: cnd un vapor pare s? fi disp?rut de tot, dac? iei o camer? ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 8 ore

Alexandra123s întreabă:

Inca o ntrebare c? nu n?eleg logica. Ni se zice c? soarele e o minge uria?? de foc care trimite c?ldur? ?i lumin? spre noi. P?i dac? lumina ?i c?ldura trec prin spa?iu ca s? ajung? ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.623
  • Întrebări: 3.954.647
  • Răspunsuri: 17.664.911
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Recunoaste celebritatea

Recunoaste celebritatea

Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.876 Artă şi Cultură
  • 72.883 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.391 Conversaţii