Sall! Imi poate spune cineva unde gasesc sa cumpar sau cine are de vanzare ROBIN HOOD DEFENDER OF THE CROWN PC! Multumesc!
Va rog dati-mi un gm stunt dau funda la toate posturile voastre dati-mi gm stunt bun cu mape parkour race drift va rog dau funda la toate posturile voastre!
Salut TPU, Unde pot gasi Mistret Salbatic de Lupta in Metin2Ro... Am stat sa il caut in Map1 dar nu l-am gasit. Imi poate spune unde se gaseste sau sa imi dea un reper. Multumesc!
Salu TPU! Am si eu cateva intrebari...va rog sa raspundeti. 1. Am win xp si fifa 12 imi da crash(fifa crash dump) pe win 7 nu imi dadea crash dar am auzit ca se poate rezolva...stie cineva cum? 2....? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca sa pot juca Call of Duty: Modern Warfare 4 multiplayer? am jocul descarcat de pe net nu e original :(
Are cineva sa-mi dea un cont de baiat dar sa nu fie noob sa fie sa aiba macar 2 outfituri sau 1 dar misto Dau funda. Multumesc
Am o nedumerire. Am trimis cateva mesaje pe okazii in legatura cu niste produse. ( Mesaje catre vanzatori ). Ei imi pot trimite mesaj ( privat ) cu raspunsul? Ca sa nu scriu degeaba....? (mai mult)
Stiti vreun site de unde pot downloada hackuri pentru ninja saga gratis
Cine are x box de vanzare? M-ar interesa un pret convenabil.
va rog, imi dati si mie un cont Howrse mai mare de 30 de zile, find ca mi- am sters ultimul cont de 141 de zile si mi- e dor sa joc cu vanzari. Daca aveti vreunu sa scrieti aici, va rog!...? (mai mult)
Egzista fre- o posibilitate sau un program de a putea intra in Minecraft intr- o lume creata de tine pe modul creative pe modul survivel? Adica sa zicem ca eu as crea ceva pe creative si dupa aceea sa ...? (mai mult)
Cum poti sa ii faci pe cei care sunt imbracati in verde sa te ajute? Sau sa fie ai tai? La gta san andreas?
Cine imi spune precis daca imi merge Gta IV (in original) bine, nesacadat, avand urmatorul system: i3 2.2ghz, nVIDIA gforce gt520m 1gb, 4gb ram ddr3/ os: win7 home premium 64bit. Astept orice...? (mai mult)
Salutare TPU, vreau sa imi bag niste moduri de arme pe counter strike Si am steam. dar nu merge chestia aia sa bagi armele in cstrike/models si sa inlocuesti altceva! Vreau o rezolvare, dau funda:)!
Joaca cineva wonderland online?
Stie cineva vreo posibilitate de a face boost pe nfs world in afara de a-l cumpara FUNDA!
Aveti un cod zoomumba dar sa mearga va rog
Salut, am si eu nevoie de un raspuns. De ce nu imi merge GAME RANGER, l-am downloadat, si cand sa il instalez nu merge, vreo solutie? Fundita.:D
Cine imi poate face rost de un cont de metin2 pe sagitta?
Cine imi poate da un link de unde sa descarc cateva jocuri multiplayer (dupa aceeasi tastatura ) noi sau vechi ( nu conteaza)
Sall.vreau sa descarc ClearViews Rc Flight simulator, dar sa fie complet ..PLS ajutati-ma.
Esti fan Counter Strike 1.6 sau detii un server clasic, respawn, zombie sau oricare alt mod? Comunitatea www.CsBlackDevil.com iti ofera pentru serverul tau urmatoarele beneficii : - DNS csblackdevil.com! ...? (mai mult)
vreau sa stiu si eu unde pica demi- human la metin2 united, nu vreau sa cumpar ci vreau sa gasesc gratis, cel ce imi aduce rasp corect ia fundita Eu am lvl 120 si vreau sa imi iau si eu demi-...? (mai mult)
imi puteti spune un Metin2 privat pvm care sa semene cu Metin2Mage? adica 100% up itm, mape de crescut pana la lvl 250, skiluri P.
Este adevarat ca dima din Pariu cu viata s-a casatorit? Sau este un simplu zvon, ma gandeam ca s-a casatorit doar in film, nu stiu astapt pareri:*
Cum se face mount pe metin2ro (la grajdar)?
Sal TPU As vrea sa stiu la metin 2 RO de ce cand jocul si vreau sa il aprid iar mi se restarteaza calculatorul Cum pot rezolva aceasta problema? Dau funda celui care imi spune
caut de aproape o luna jocuri cu tiruri gen euro truck simulator dar afara din oras sa nu fie autostrada...sau alte jocuri cu masini, fara curse, mergi, faci misiuni, te plimbi, faci giratorii,...? (mai mult)
Am o intrebare pentru jucatorii de SAMP [San Andreas MultiPlayer]. Joc de 3 ani samp, servere de toate felurile, si, mi- a venit intro zi in cap textu asta: "Daca is asa de bun la samp dc ...? (mai mult)
Cine il stie pe mari_coco2010@yahoo.com
Hey TPU! Acm vreo 7 - 10 ani ma jucam un joc pe PC care era cam asa:Te dadea la inceput cu un om sau robot nu stiu ce era care avea un pistol cu gloante infinite si trebuia sa omori niste roboti/oameni...? (mai mult)
Cine stie un joc gen prototype,assasins creed, spiderman, call of duty pentru pc.Dau funda pentru cel mai bun raspuns
Cine-mi da si mei un cont de metin2ro pe aries ii pun fms si dragon detoate bani cineva de incredere care nu mai joaca id de mes ameu narcis.mequest@yahoo.com ada si saiba lvl minim 30 funda
Ziceti-mi si mie un metin2 pvp-pvm in care sa cresti repede itm noi in afara de lunaris.Cel mai bun metin2 are FUndaaaaa
am o problema.Cand deschid calculator monitorul nu se aprinde trebuie sa stau in jur de 10-15 de minute.Ce pot face in legatura cu asta.Dau funta pentru cel mai bun raspuns.
Am vrut sa intru pe RPG.minecraft-romania.com si mi-a spus ca nusunt pe lista alba ce inseamna si trebuie sa fac sa ma puna pe ea?
Cine are un cont metin2 +lvl 20 care nu-l mai foloseste poate sa mi-l dea mie. Dati-mi mesaj cu contul pe TPU.Dau fundita.
Dati- mi si mie va rog mult un cont de minecraft prin pm ca mie nici acum nu mi- a trimis email de confirmare a contului (mi- am facut contul acum cateva saptamani) primul cont care il primesc...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor de la cei care joaca minecraft. postati comment
am o intrebare.am downloadat un joc pe nume X- Plane 10 este un simulator cu avioane...si cand il instalez imi da change destination si dupa Install name.ori ce scriu la install name nu este...? (mai mult)
Care se joaca crossfire eu? Am nevoie si eu de un hack va rog, toate imi cer parola sau sa platesc? ma ajuta careva va rog?
Mi s-a furat un cont pe imvu am incercat sa il recuperez prin id dar era prea tarziu...Vă rog ajutati-ma! Exista sa trimit mesaj la cei de la imvu? Un adminn ceva?
Pentru cei care au jucat pes 2012 cu pathc- ul pentru Liga 1 o vreme indelungata: La inceput toate echipele au jucatorii din realitate si romani si straini. Dar in timp, jucatorii romani vor disparea,...? (mai mult)
Imi spuneti si mie hacuri pentru metin 2 vamso si sa mearga si da se pot sa imi dati si situ de unde le descar va rog!
spuneti- mi va rog de ce nu imi merge need for speed world pe windows 7 imi scrie : there was been an undefined error, please check that the server are availiable and try again ce trebuie sa...? (mai mult)
Ce jocuri imi recomandati pentru acest PC : Memory : 1024 MB RAM, 1GB Procesor : Intel Pentium Dual CPU 1.60 GHz Video : NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS 254 sau 512 MB, nu mai stiu sigur...
de ce nu imi merge LG pc suite sa pun poze din tel in pc (l-am instalat de mai multe ori cu cd-ul dar tot nu-mi merge) ce sa fac?
In minecraft pocket edition full, lumea este infinita sau mică ca in cel lite?
Cum pot sa imi fac rost de cat mai multi playeri pe Metin-ul meu si cat mai multi useri pe forumul jocului: http://shockingmetin2.forumgratuit.ro/?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!