TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6201
  • 6202
  • 6203
  • 6204
  • 6205
GmXx
în 29 August 2012 | GmXx întreabă:

:) Am nevoie de un joc simulator truck,bus, driving orice sa mearga cu volan si bineinteles sa fie si grafica ceva ceva :) Funda :)

3
Răspunde Raportează
UnderTaker2012
în 29 August 2012 | UnderTaker2012 întreabă:

Tocmai ce mi- a fost instalat Windows XP Profesional. Am avut Windows 7. Iar pe Windows 7 am facut un cont pe Metin2 Lunaris. Iar acum pe Windows XP cand vreau sa intru pe Metin2...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ionutpop32
în 29 August 2012 | ionutpop32 întreabă:

Dati-mi un link de unde pod descarca nero start smart. FUNDA!

2
Răspunde Raportează
Andrei500
în 29 August 2012 | Andrei500 întreabă:

mi- am facut si eu o iubita in gta san andreas si as vra sa stiu daca pot sa fac sex cu ea am incercat dar nu merge ma duc la ea acasa si dupa vine dupa mine si trebuie sa o duc la un bar ceva! ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
danteewerr
în 29 August 2012 | danteewerr întreabă:

Ce pot face să nu mai fiu flodat never? Sau ce pot face să flodez și eu un lachi flaușat care mă tot stresează! Vă pot lăsa și id- ul acelei persoane, ca să nu ziceți că am intenții rele...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
ToX1k
în 29 August 2012 | ToX1k întreabă:

Cine imi poate da un cfg pentru cs 1.6 pentru dr.Va rog mult.Dau funda si vot lasati id sau de unde il pot descarca.

4
Răspunde Raportează
LoveXtreme
în 29 August 2012 | LoveXtreme întreabă:

Buna! dau FUNDA! vreau ca sa invat sa lucrez in widows live movie maker si as vrea sa stiu ceva daca fac un video si il salvez... cu fac ca a doua oara can deschid windows movie player sa pun filmul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
FoXxEr
în 29 August 2012 | FoXxEr întreabă:

am si eu nevoie de niste drivere: Video, internet, proccesor, audio, + inca altele daca aveti aM PC windows xp sp2, Proccesor AMD, numai am cd- u cu drivere de la pc l- am pierdut... daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Grade
în 29 August 2012 | Grade întreabă:

Nu pot sa imi fac cont pe mt2 mondial royal, nu ma lasa sa scriu nimic pe site. Va rog ajutati-ma!

1
Răspunde Raportează
Elial
în 29 August 2012 | Elial întreabă:

Hey:D. LA un moment dat nu mai mergea laptopul, asa ca cineva l- a fromatat. Acum trebuie sa bag internetul si nu reusesc. Pur si simplu nu se conecteaza la internet cand bag cablul. Si am nevoie de ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Doridd
în 29 August 2012 | Doridd întreabă:

Dragon Ball Z Racing Blast 1/2 este pentru pc?

1
Răspunde Raportează
ionutpop32
în 29 August 2012 | ionutpop32 întreabă:

Pentru jucatori gta san andreas... Nu pot trece de misiunea cesar vilpando (una in care trebuie sa tunezi masina apoi sa te folosesti de hidraulice pentru a dansa), asa ca am cautat pe net salvarea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
biencytzadeea
în 29 August 2012 | biencytzadeea întreabă:

Buna as vrea sa stiu daca telefonul Nokia Asha 200 este bun?

2
Răspunde Raportează
KarinaD
în 29 August 2012 | KarinaD întreabă:

Cand vreau sa instalez ceva [ nu mereu, 80% din cazuri ] imi apare asta : The system cannot find the path specified. Vreau sa mentionez ca inainte nu-mi facea asa ceva. Ce as putea face?

1
Răspunde Raportează
AndreeaM1
în 29 August 2012 | AndreeaM1 întreabă:

Vrea cineva ceva din marketplace meu de pe ourWorld? Ma cheama pisiik... Vorbim pe ourworld lasati-mi mesaj. Am nevoie in primul rand de bani. Multumesc si

0
Răspunde primul Raportează
Th3Unknown
în 29 August 2012 | Th3Unknown întreabă:

As vrea sa imi dau jos Grand Theft Auto IV (GTA4).Un link, de preferinta daca l-ati luat si voi.Sa nu aiba virusi si sa se poata instala, fara tot felul de erori.Multumesc.Dau funda daca merge.

1
Răspunde Raportează
DeyuWicki
în 29 August 2012 | DeyuWicki întreabă:

As vrea un sv de metin2, cat mai multi playeri(romani80%+), lvl max99-150 si nu clasice,cum sunt tim,GX, Fun sau Longju. Daca e bun raspunsul dau funda!

2
Răspunde Raportează
avaaaalon
în 29 August 2012 | avaaaalon întreabă:

Heii TPU:d.Era un site cu multe jocuri, dash etc.Si puteam sa ma joc mai mult de 60 de minute:d. Pentru ca era cu 2 monezi.Cand intram in joc, bagam o moneda.Si ma jucam cat vroiam, cum se numeste site-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Pietonu
în 29 August 2012 | Pietonu întreabă:

pentru cei ce joaca metin2ro cu cat se vand pamfleturile scrima ca am gasit azi 3 pe jos :))) si nu stiu cu cat sa le vand puteti sa ma ajutati funda pentru raspunsul corect

1
Răspunde Raportează
luiza95
în 29 August 2012 | luiza95 întreabă:

Am nevoie de un cont la: StuffPoint. Dar cu foarte multe puncte va rog! Daca vreti sa imi dati contactati-ma la: Hadasa.naomi!

0
meastylin
în 29 August 2012 | meastylin întreabă:

vreau niste siteuri cu o lumi virtuale frumoase nu stiu ce sa mai joc deci va rog ajutati-ma si dupa

2
Răspunde Raportează
cosmin16seagta
în 29 August 2012 | cosmin16seagta întreabă:

Îmi poate spune cineva de câţi GB RAM, memorie, ce grafică, ce procesor îmi trebuie pentru jocul X-MEN ORIGINS : Wolvenrine? Dau FUNDĂ pentru cel care îmi spune!

3
Răspunde Raportează
LoVeYoUtO
în 29 August 2012 | LoVeYoUtO întreabă:

Ce jocuri sunt pentru volan cu pedale pc? dati sit-ul

1
Răspunde Raportează
Cruck
în 29 August 2012 | Cruck întreabă:

va rog dati-mi niste desene gen donakd duck, pantera roz, felix the cat sau spuneti cum sa scriu sa gasesc pe net ca nu imi da plssssssssss va rog din suflet

3
Răspunde Raportează
Serginhooo12
în 29 August 2012 | Serginhooo12 întreabă:

Sall,TPU sczusati de categorie dar vreau un raspuns urgent. Vreau sa stiiu cum pot devenii GM pe metin2 pivat sau ro. Astept raspunsuri Cel mai simplu si eficient raspuns va primii FUNDA.

2
Răspunde Raportează
Cartitza
în 29 August 2012 | Cartitza întreabă:

Sall (Funda) Pe metin2 Hammer la nunta stiti ca nu puteti sa atacati. Erau unii care aveau cal cu magii si atacau la nunta cu el... Cum faceau asta? Nu luau din viata da te daramau.

1
Răspunde Raportează
mzqpsx
în 29 August 2012 | mzqpsx întreabă:

Un metin easy. funda

3
Răspunde Raportează
TrollHeart
în 29 August 2012 | TrollHeart întreabă:

Imi puteti face sau da un cont nou pe league of legends ca eu nu reusesc sa-mi fac. Id si parola mi-o dati prim PM si scrieti un raspuns ca sa va pot da FUNDA!

1
Răspunde Raportează
GAdNuRi
în 29 August 2012 | GAdNuRi întreabă:

am si eu nevoie de un plugin din acela cand scrii un cuvant sa se auda un anumit sunet setat de mine ma puteti ajuta? adica sa-mi spuneti cum fac? P.S : cel mai bun raspuns funda

1
Răspunde Raportează
armandradu
în 29 August 2012 | armandradu întreabă:

Sall.(MT2)Care imi da si mie m2.bob care sa mearga eu am unu da zice ceva cu versiune.....adica ma intra in el ma scoate din 5 in 5 min si nu apare meniul cu setarile decat o eroare ceva cu o versiune ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
catalin12345678910
în 29 August 2012 | catalin12345678910 întreabă:

Spuneti- mi va rog daca stiti vreun sait care iti da anumite cadouri daca reclamezi pagina ta personala de pe sait? Adica daca au vizitat pagina 300 de persoane atunci poti cistiga un cadou... ...? (mai mult)

0
DarkDrugz
în 29 August 2012 | DarkDrugz întreabă:

mi- am luat minecraft de pe net si joc de ceva timp da in ultima vreme la noul update 1.3.2 sunteul nu mai imi merge zice ca e off si daca incerc sa- l fac sa se aduca mi se bblockeaza minecraft...? (mai mult)

0
mihaius
în 29 August 2012 | mihaius întreabă:

La nfs cand masina se vede din spate sa imi apara oglinda retrovizoare sus. oglinda imi apare numai cand se vede dupa cam. dupa bord.dar nu pot sa conduc bine asa. Funda! cum sa fac sa imi apara cum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim012
în 29 August 2012 | anonim012 întreabă:

Heii :) Am o Problema! Una din prietenele mele a facut ceva pe facebook si acum nu mai pot sa ii vad pozele... ca si cum nu as aveo la prieteni dar de fapt o am! Si nu stim cum sa facem casa ii vad iar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bobopingu1
în 29 August 2012 | bobopingu1 întreabă:

Cine are cod de urs panda la webkinz? sa mearga breee

3
Răspunde Raportează
TeenAnonWolf
în 29 August 2012 | TeenAnonWolf întreabă:

Este un program ce ajuta jocurile sa mearga mai bine are cv icoana cu un fel de semafor care stie sa-mi zica dau funda... fara batai de joc ca nu le iau in considerare...astept!

3
Răspunde Raportează
ZAXELS
în 29 August 2012 | ZAXELS întreabă:

Exista jocul The legend of spyro dawn of the dragon pentru PC? Daca da atunci dati- mi un link sau da- timi id- urile voastre ca sa ma ajutati. Va rog! Dau funda + vot la cel mai bun...? (mai mult)

0
8Anonimul8
în 29 August 2012 | 8Anonimul8 întreabă:

Sall c and intru pe un server de minecraft imi zice sa ma inregiste si nu stiu cum dati-mi si mie o solutie un sait ca sa pot sa ma loghez pe un server de minecraft/Fundaaaaaaa

4
Răspunde Raportează
Dany3
în 29 August 2012 | Dany3 întreabă:

Ce metine faine stiti dau funda pentru cel mai bun

4
Răspunde Raportează
gsghdfhsdfhds
în 29 August 2012 | gsghdfhsdfhds întreabă:

Metin2ro : daca stau in grup cu un jucator care foloseste hack si ma creste, pot sa iau ban ...sau incalc vreo regula? ...sau fac ceva rau?

1
Răspunde Raportează
smecherutzu
în 29 August 2012 | smecherutzu întreabă:

As vrea de fapt cine joaca mc sa intre pe srvsa ma ajute sa facem un oras mare si sa de-ie server meu si la altii.Multumesc!

3
Răspunde Raportează
3lnyn0
în 29 August 2012 | 3lnyn0 întreabă:

Ce flori(gen flori kaki,trandafir alpin etc.) pentru a face licori sau apa dok, sambo, etc

1
Răspunde Raportează
deea_8087
în 29 August 2012 | deea_8087 întreabă:

Buna Cine ma ajuta?. vreau sa instalez sims 2 sau 3 oricare dupa un site sigur:*:*

0
xXOchiAlbastriXx
în 29 August 2012 | xXOchiAlbastriXx întreabă:

Vreau si eu cateva jocuri gen Metin2 sau Minecraft.

1
Răspunde Raportează
JhonnyC
în 29 August 2012 | JhonnyC întreabă:

nuprea mai am ce sa ma joc la PC, dati-mi un sfat pentru un joc shooter ...sau gen GTA

6
Răspunde Raportează
stelaluna
în 29 August 2012 | stelaluna întreabă:

Buna TPU am si eu o problema ma joc de mult timp stardoll si am nivelul 44 si de la nivelul 17 mi- a mers sa cumpar de la starbazar, iar de vreo zi nu imi merge cand dau clik pe ce vreau sa cumpar nu ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TinTin1
în 29 August 2012 | TinTin1 întreabă:

Cine imi zice ce pumnale si de arc evantai si clopot evolueaza pe metin2 yoneis dau fundita va rog

1
Răspunde Raportează
CoopGamer
în 29 August 2012 | CoopGamer întreabă:

Spuneti-mi va rog un server de Minecraft 1.3.2 fara pvp si fara premium

1
Răspunde Raportează
meastylin
în 29 August 2012 | meastylin întreabă:

am nevoie de un prorgam unde pot face caractere ca acelea din desene imi trebuie pentru jocul whirled pentru ca daca am luat gratis alte caractere dupa cateva minute ma banneza adica imi inchide...? (mai mult)

0
Obreja
în 29 August 2012 | Obreja întreabă:

Care imi da si mie un cont steam cu jocul counterstrike, bagati-ma la mersi, id meu e cs_blackstar@yahoo.com

0
  • 6201
  • 6202
  • 6203
  • 6204
  • 6205
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dac? p?mntul se rote?te cu 1600 km/h, de ce un avion care zboar? spre Vest nu ajunge instant? Ora?ul ar trebui s? vin? spre el cu vitez? uria??, nu? Nu e mai logic c? p?mntul st? pe ...? (mai mult)
    32 răspunsuri
  • AndreiAdrian004
    trimisă acum 2 ore

AndreiAdrian004 întreabă:

De ce cei bogati nu vor sa ii ajute pe cei saraci? Ii folosesc dar nu ii platesc! Mai ales patronii si conducatorii care au prea mult!
    24 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilem? legat? de rigoarea ?tiin?ific?. Ni se spune c? tr?im pe o sfer? care se rote?te ame?itor, dar n via?a de zi cu zi, orice observa?ie empiric? (f?r? instrumente intermediate...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 13 ore

Alexandra123s întreabă:

Inca o ntrebare c? nu n?eleg logica. Ni se zice c? soarele e o minge uria?? de foc care trimite c?ldur? ?i lumin? spre noi. P?i dac? lumina ?i c?ldura trec prin spa?iu ca s? ajung? ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.625
  • Întrebări: 3.954.654
  • Răspunsuri: 17.664.951
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Filme clasice

Filme clasice

Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.876 Artă şi Cultură
  • 72.883 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.392 Conversaţii