Stie vreun patch pentru PES 2009 caruia sa ii mearga linkul si sa nu dea "file not found"? Funda=voturi;)
|FUNDA| Am windows 7 dar as dori sa imi bag windows xp deoarece are cerinte mai mari dar cand imi bag windowsu nu am nici un driver de net... nu ma intereseaza decat cum instalez wirelessul pe laptopul...? (mai mult)
Cei care au cont pe Pottermore. Cum poti invata mai multe vraji? pentru a te duela si a castiga puncte pentru casa?
Imi puteti da si mie un hack de mt2ro care sa aiba trade hack si yang hack la adresa de mes allexx2014 sau un site orice! P.S:Sa fie functionabil! Funda! Multumesc Anticipat!
Ceao TPU, cine stie cum sa fac sa imi gaseasca switchbootu metinu? ca alte metine le gaseste ca sa dau inject, dar asta nu!
cum pot sa intreb ceva pe metin2ro forum cum pot intreba Funda sau imi trebuie cont?
Salut TPU Stiti cumva cand apare Half Life 2 Episode 3? MS
Cine joaca 4story si are un cont de level 20- 50 si nu mai are nevoie de el poate sa mi- l dea mie? Dau la schimb un cont pe metin2hotstyle de lvl 130 armura lui thor(a doua cea mai buna armura din joc)...? (mai mult)
SALL,,,cine imi poate da si mie un cont de metin2ro server virgo,,,,, sau daca ma puteti ajuta cu niste iteme sau yang in joc.ma multumesc
Am o porblema la gta iv imi merge intepat pc meu este urmatorul placa de baza: gigabyte g31m- es2 placa video nVIDIA geforce gt 240 1gb procesor Intel celeron 347 d cpu 3.06 1 cores 3gb ram...? (mai mult)
Cum sa fac la top eleven jocul de pe facebook as dori sa dau un restart sa incep de la zero cu tot cine imi zice cum detaliat dau funda!
Ma joc Counter-Strike 1.6 si am lag cam mare, imi poate spune cineva ce sa fac?
Dau fundoi la cine imi da cont de gta multiplayer. URGET
Cina imi da si mie un cont de metin2 fun server 1? Va rog! Dau funda plus punct si adaugare la prieteni!
Salut tpu.Am nevoie de ajutor la yahoo mesenger. Numi apare in coltul din stanga sus video cal doar voce cal am camera e conectata merge ar mie nu-mi apare. Am nevoie de ajutor urgent stea +vot :).
Cine are un cont metin2 +lvl 20 care nu-l mai foloseste poate sa mi-l dea mie. Dati-mi mesaj cu contul pe TPU.Dau fundita.
Sall TpU! Cine stie un program de editat poze adica sa scriu pe ele cu un scris cool ce vreau eu... ca am un canal de YouTube si vreau sa pun o poza tare pe fundal... cu un scris misto si sa scriu ce ...? (mai mult)
Trupa mea favorita este 2ne1. Exista jocuri cu ele? (inaffara de cele de dress up). Daca sunt, pe ce site le gasesc? please HELP ME! :o3 Si va dau si eu la schimb o fundita...
cred ca ma cunoasteti! Cei care nu ma cunosc numele meu este Rares! Cum poti sa te joci death Rising 2 online? Stiu trebuie sa fac cont dar nu siut sa- l fac! Ma puteti ajuta? Id- ul meu este...? (mai mult)
Cine este interesat de fishbot pentru Metin2 Ro? Este noua versiune. Testat 100% de mine. Lasati reply cat oferiti (euro) sau ce (iteme in joc/yang).
Cine ma lasa sa joc cu el minecraft il ajut cu orice ii dau funda si ii dau ori ce imi cere pe minecraft sau sa imi ziceti un server tare si mai gol de minecraft plizzz.
Care stie un site de manager de fotbal in care poti sa promovezi sau retrogradezi, sa intri in europa league, ucl. Dar sa fie online. Va rog mult! Funda.:o3
Care joaca fifa 08 sa bage idu meu in lista radu00882 sa ne distram putin :D ..Va astept:D
Ba as vrea niste servere de samp 0.3e stunt ceva de genu rss sau rrs ok va stept. Funda la primul raspuns bun.
Buna TPU. Care stie cum pot sa-mi fac itemele pe minecraft 127 enchantat care stie FUndaa
De ce nu-mi merge NFS carbon? plz funda
Jocuri gen super secret dar nu vreau sa trebuiasca sa le descarc sau sa le instalez vreau sa imi fac cont si sa ma joc online cine da cele mai multe si mai bune funda;) multumesc.
IMI spuneti si mie niste jocuri online de genul imvu si ourworld daca puteti sa le si descrieti dau funda
Hey. Cine joaca woozworld? Eu am un hack care baga bani cine vrea mesaj privat ca eu va bag multi wooz, haine, animalute, lucruri, unitz, va pot da si titlul: Woozworld Celebrity, Woozworld Icon,...? (mai mult)
spuneti-mi va rog ce jocuri po sa mai ma joc la laptop cu piesele placa video ninvada geforce9400m g procesor dual core 2000ghz si 4 gb de ram vreau multe raspunsuri dau funta +vot!
Sal prieteni mei va rog zicetiti-mi si mie un cabal frumos cu costume si cu arme noi si armuri si acesori is alea papuci tot cei important sa fie bune
Laptopul acesta: http://www.emag.ro/laptop- hp- 635- cu- procesor- amd- dual- core- e- 450- 1- 6ghz- 4gb- 320gb- amd- radeon- hd- 6320- linux- a1e36ea/pd/ELGCTBBBM/ poate rula majoritatea jocurilor de ...? (mai mult)
Va rog dati-mi si mie un link ca sa joc jocul Emily's True Love si Emily's Childhood Memories dar fara sa le descarc, daca se poate! Va rog e urgent! Dau fundita pentru aman2 linkurile!
Am o intrebare pentru cei care joaca tekkit! Am pus un quarry peste 5 min vin sa vad ce a gasit am ajuns acolo si am vazut ca a explodat totul au ramas cateva pipe- uri! Uitati si screen http://i50.tinypic.com/10far0m.png ...? (mai mult)
De ce la counterstrike nu merge sa schimb arma pe dreapta? dau sa o schimb si nu se schimba ce are? plz
Salutare stie cineva ce trebuie sa fac la club penguin mi- am loat centura neagra si vreau sa ma fac maestru de apa sau de foc si zice sa fiu member exista si alta cale sa fiu maestru in afara de afi memeber?...? (mai mult)
Intrati pe cel mai nou canal de YouTube al WWE-ului in Romania unde poti afla cele mai noi stiri si ultimele show-uri Canalu se numeste : - RomaniaOfficialWWE Dati va rog Share si Like!
Hei TPU, stiti site- ul ala cool- tv.net? Si eu, si da am instalat vlc si sopcast si am si setarile alea la custom level, si intru si de pe internet explorer. DAR TOT NU MERGE! Ajutor va rog. Dau 3 ...? (mai mult)
Voi ce Expansion Pack pentru The Sims 3 preferati? Generations, Late Night sau Ambitions.Va rog sa argumentati alegerea facuta! Promit funda.Multumesc.
Cumi imi dau seama ca merge cfg-ul?
Imi dati va rog niste linkuri cu jocuri de descarcat faine si gratuite? Prefer ceva de gatit. Dau funda :D
Salut all! Am o problema la minecraft:cand intru in joc imi da o eroare adica o imagine alba si nu stiu ce chestii mai da....cine ma poate ajuta plss?
Cum fac cont pe League of Legends (LoL), cand vreau sa-mi fac cont zice Your Signup Failed! Ce fac?
Sal TPU cine imi poate spune in mt2 Pumnale Zin din ce se fac
Hey lume! Dau fundaprimului raspuns care cu cele mai multe server private de metin in care sunt bonusuri foarte mari! MS:X
Dc imi apare eroare de la Microsoft C cand vreau sa joc Moon mt2? Il am instalat si am setat configuratia pe windows 98/me. Asa zicea pe site sa fac. dau funda care rezolva problema.
Am o problema la counter strike.Pe plansele cu oameni nu am nici un fel de lag.Cand intru pe plansele cu zombie mod prima oara cand nu sunt zombie e bine dar cand vine un zombie langa mine sau...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu ceva? Am vrut sa uploadez un ep top gear pe net (doar in parti il pot vizualiza dupa tel ca zice ca e prea lung). Eu am o problema cu movie maker ca atunci cand dau save on computer...? (mai mult)
Stiti vreun metin2 privat server(no hamchi) cu rate peste 250%.Sa fie bun si sa fie destul de multi playeri(minim 70) ASTEPT ...? (mai mult)
pe nina saga pe FB nu-mi merge arena dc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?