Puteti sa-mi dati si mie niste servere de C.S. 1.6 cu modul furien?
:x De ceva zile caut un Sever Metin2 Privat cu iteme la magazine in genul Metin2 Hammer dar nu reusesc sa gasesc. Ce ziceti ma ajutati si pe mine?
Sall pc-urile DELL sunt bune repede ca as vrea sa cumpar unul! THX
De curand am aflat cum pot face poze care se schimba in altele(photoscape), eu le fac pentru un joc, iar photoscapeul le face in format GIF, iar jocul nu permite acest format cum as putea sal...? (mai mult)
Mi-am descarcat skyrim l-am instalat am intrat pe joc doar ca am avut o problema se misca foarte incet, bug marece trebuie sa fac casa mearga?
Hi TPU! Imi dati si mie un cont de metin nivel 98-99 plz?
ce IMVU Coupon este valabil in 2012? Daca da, dati-mi codul sau de unde stiti de el.Multumesc Fundaa
Era mai de mult un joc cu un om in care trebuia sa faci misiuni. Cand incepeai jocul erai intr- un loc unde ploua. La un moment veneau niste criminali si trebuia sa- i impusti. Stie cineva jocul va rogggggggggg?...? (mai mult)
Care stie cum se implementeaza armurile armele si accesorile noi 2011-2012 si cum setez lvl 250 pe un server metin2 hamachi? lasati-mi id sau ziceti-mi aici pe site va rog urgent! Dau funda.
Salut TPU! Cine imi poate da si mie un site de unde pot lua fifa 2011 pc pentru win7 (dar testat)?
Cate nivele are LOTD (Land Of The Dead)?
Stiti jocul Slender man..in fine. vreau site'ul cu care sa'l downloadez.te rog :o3
Daca va place Minecraft intrati pe zonecraft.servegame.com si scrieti la raspuns numele vostru cu care ati intrat pe server si pe care vad primul ai dau funda! Informatii : mod:survivor. pluginuri...? (mai mult)
Cum fac rt la microvolts? P.S: FARA BANI~!
Buna TPU am o urgenta cand intru in sleeping dog si dau start new game si dragonul ila mic in jos se invarte la prima imagine cand apare alta imagine se blocheaza :((( si cand intru imi zice Sleeping Dog...? (mai mult)
Salut.Vreau si eu sa dau un email cuiva si sa fie cat mai asemanator cu cel dat de gameforge (metin2ro) vreau sa'i sparg contul. Vreau sa'i pun imagine pe fundal etc. Aveti propuneri cum as putea sa'l ...? (mai mult)
Ce jocuri sa mai joc si eu, ca-s fata?
Care este cel mai greu metin de jucat?
Salut,ziceti-mi si mie ce sa imi iau Un Xbox 360 sau un PS3? Care este mai bun la grafica?
As dori si eu un server de metin care sa aiba ratele 1000+ si sa fie genul de metin mura in gura... adica nici chiar pvp dar sa ai la magazin batalii perle pietre etc etc. bonusuri... dar sa ...? (mai mult)
as vrea un Farming Simulator... sa ma joc dati-mi site-ul de pe care sa il downloadez; daca merge sa joc PRIMITI FUNDA!
Cine stie niste site-uri de unde sa iau haine gratis si lucruri gratis super pentru stardoll? Cine imi da cele mai multe site-uri ii dau funda.
Este un joc pe facebook: Fruit Ninja. Nu inteleg de ce nu pot sa trec peste 300 si ceva de puncte :| Tai toate fructele, nu dau peste bombe, iau bananele alea si nimic. Este vreo smecherie, ceva?
Am o intrebare, mi-am schimbat de curand windous-ul si nu stiu de unde sa imi descarc Yahoo! Messenger. imi puteti da linkul cu siteul de unde il pot descarca. Dau FUNDA. E URGENT.
Buna am o intrebare cum sa scap de cick de 20 de zile la gta san andreas multiplayer Romania super stunt cine imi spune drept
Era un joc pentru PC, gen camera scunsa. Tipul ii facea farse unui grasan si nu trebuia sa fie prins, caci daca era prins era game over. Dar nu imi amintesc numele jocului, ma poate ajuta cineva?
Cine poate sa-mi faca un TOP 10 cu jocuri multiplayer cat-de-cat noi?
Cine da cont gratis pe ikariam(toate lumile oricare din ele), farmerama sau metin2lunaris primeste funda!
Vreau sa imi fac un channel despre gaming pe youtube! Adica voi face niste let's play la diferite jocuri! e nume sa pun la channel? Eu si un prieten vom face filmuletele! Eu ma gandeam la NumeGaming,...? (mai mult)
am o intrebare. Are cineva o invitatie pe FireFall si ma poate invita?
Cine stie niste site-uri de unde sa iau haine gratis si lucruri gratis super? Cine imi da cele mai multe site-uri ii dau funda.
Am o nelamurire cu privire la jocul GoalUnited. Dupa cum stiti pentru promovarea intr- o liga superioara se ofera 2.1 experienta de jucator adica daca acel jucator are forta 1.4 va primi...? (mai mult)
Salut cine imi poate spune si mie niste cadouri funny pentru un majorat...plz funda
spuneti-mi si mie va rog un joc care sa fie cu iteme cu lvl si sa fie online da sa aiba si o grafica destul de misto. plz [dau funda]
Am si eu o intrebare legata de Counter- Strike 1.6. Unde as putea gasi un AIMBOT no wall no aim, doar sa vezi unde sunt playerii nu mai mult. Daca imi puteti da un link de downloadare? Multumesc....? (mai mult)
Intrebare despre o eroare 4Story! Salut TPU! Am o problema cu 4Story.Cand ma conectez pe joc, aleg caracteru si vreau sa intru in joc (la partea cu " Jocul se incarca" ) imi apare o eroare : "Mesaj...? (mai mult)
Heii! Salut. Vreau si eu un mod sau ceva pentru Test Drive Unlimited in care sa se faca noapte. Imi place foarte mult noaptea dar nu se face niciodata, joc doar ziua.
va rog eu mult de tot dati-mi si mie site de la helix mt2 plizzzzzzzzzzzzz care mil da dau funda + vot!
caut nume de shamy dau funda merci anticipat:))
Salut cine stie siteul de unde pot lua wwe 12 ultimate impact pentru pc?
Ziceti-mi si mie va rog frumos un program de mixat..sunt incepator deci nu vreau programe sofisticate.
Vreau sa fac rost de un hack skyrama fara sa platesc adica free stie careva vreun site de download?
Buna TPU Cum faci la tow truck simulator 2010 ca sa legi frunghia aia de roti ca nu mi se prinde de roti?
Poate stiti jocul ikariam daca un jucator de 32k puncte da unui jucator de 22k resurse in valoare de 300k si dupa persoana sa intre pe modul de vacanta iau ban amandoi?
Scuzati categoria dar e urgent ca nu pot face nimic! buna TPU Cum faci la tow truck simulator 2010 ca sa legi frunghia aia de roti ca nu mi se prinde de roti?
dati-mi si mie siteuri bune de pe care pot lua final fantasy 1 si 3 pentru Nokia c3...sa nu fie panarama siteul ca am cautat o groaza si nu am gasit nimica bun :( va multumesc
spuneti-mi si mie cine nu mai joaca xorrohan sa-mi dea si mie contul aici! si sa scrieti level:)
Imi spune cineva ce jocuri de tenis, dar unu fainut, exista care sa imi mearga destul de bine pe un PC cu: procesor Intel(R) Celeron(R) CPU 450 @ 2. 20GHz, viteza la procesor 2.2 GHz Performance...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar si eu un laptop si nu stiu de care as vrea sa fie ceva si pentru gaming sa ma pot juca dar nu ma prea stiu procesor, rami nu stiu ma puteti ajuta, va rog?
Dau cont pe triburile.ro pentru ca nu mai am timp si vreau sa cineva sa aibe grija de el... sa nu pierd tot asa brusc. Mai multe detalii http://ro.twstats.com/ro29/index.php?page=player&id=8134 0&utm_source=ro&utm_medium=player&utm_campaign=dsref....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!