Sall all! Este un mod la sims 3 cu sex? Adica sa se vada cand fac! Sau macar nud la femei si la barbati!
Cine ma ajuta si pe mine cu un cont pe Metin2Ro cu lv peste 30 cu ceva iteme bune? Dau funda. P.S. : multumesc anticipat.
mi-am facut un server de metin2...dar nu stiu cum sa bag ratele pe server.Cine stie cum sa le bag si imi spune ii dau FUNDA.
Stiti jocuri gen in care zbori si faci upgradari si toate astea online eu am jucat fly squirel si vreau jocuri asemanatoare
Care am da si mie un mod zombie pentru garry's mod
Cine imi da si mie 5-10 Metinuri PVM-PVP gen Metin2TDL (LumeaMaimutelor) Lvl 250 Ratele 1000Toate si sa cresti Singur! Cele mai multe si mai faine au Funda+Vot!:">
Vreau sa-mi fac o pagina pe facebook.Imi puteti da cateva sugestii de titlurii(preferabil in romana si scris cu litere mari si mici)?
stie cineva de unde pot downloada si eu brothers in arms 2 pentru Samsung mini galaxy.
Unde pot sa imi pun model pe tarile pe care le cuceresc in jocul ConQUIZtador?
Cine s-a lasat de united, are itm mall si nu are ce sa faca cu ele? Va rog mi le dati mie? Vreau doar itm, FUNDA
Cine imi da si mie un driver pentru usb la Samsung. cand conectez cablul imi apare doar conectare prin winnap si prin alt program. Cum fac sa imi apara fisierul acela la care scrie deschiderea fisierelor...? (mai mult)
Ce mai faceti?:* Am 2 intrebari :] 1. Cum fac? :http://www.facebook.com/photo.php?fbid=349337438482809&set=a.349336051816281.80517.205620802854474&type=3&theater am inteles ca este un watemark,...? (mai mult)
....Cine imi poate da si mie un cont de Minecraft multiplayer daca e sa fi si nou? dau funda!
Salu! cum fac oferte unui jucator de la o alta echipa la top eleven? ce conditii trebuie sa indeplinesc... funda
Heii Tpu..deci am 210, 981 bani pe myyearbook si nu merge sa ii trimit pe Imvu x_x orice suma as pune zice "You must enter a positive amount to exchange" :|
Sall,merge sa fac battlefield 3 pc, luat dupa net sa fie multyplayer?
ma joc barn buddy pe facebook si am nivelul 140 dar nu mia aprut decat o cerere pentru animal ( cal palomino ) iar la altii le- au aparut pentru urs polar, leu, tigru, etc. nu stiu cum sa...? (mai mult)
Salut, joaca cineva battlefield play4free si stie cum sa pun chestile alea la medic care ii invie pe ceilalti din echipa cu tine? multumesc anticipat. :D
Azi m- am inregistrat pe bigpoint si am vrut sa joc ice age online beta.intrebarea e cum fac:imi zice sa dau save in josul paginii sa dau accept, run etc., dar daca dau salveaz pagina...? (mai mult)
Cum fac sa se salveze la dirt 3 eu am cont ofline da nu vrea sa se salveze
am o problema cu telefonul meu un Nokia e72 cand ma conectez la internet wirleas imi apare o eroare de sistem si trebuie sa scot batria de la telefon pentru a reveni cum sa ii dau un rr s- au sa-...? (mai mult)
Sal TPU, ma puteti ajuta cu naruto- arena? Sa imi deblocati niste caractere sau sa- mi dati niste conturi ca am facut prima misiune, ...Dar cand joc ca sa fac lvl numa tot cu de astia care au resetat ...? (mai mult)
Unele programe de la webkinz world nu sunt disponibile! Ce sa fac? Am un animalut si nu vreau mai multi o prietena a reusit dar nu mai stie cum! URGENT!
Buna TPU as dori un metin2 foarte frumos cum e anticu da sa pot face pose usor sa fie evolutile ca pe vechiu mondial :DD
Ce jocuri pentru pc gen Dracula resurrection,Dracula The last sanctuary,Dracula Origin,The secret of atlantis,The longest journey(1, 2) mai stiti?
Eu folosesc programul Fraps pentru a filma in jocuri, dar stiti de unde pot sa setez timpul de durata al unui video, ca mie imi filmeaza doar 30 de secunde si apoi se opreste.
Sal TPU. dati-mi niste exemple de jocuri ca dragon fable,naruto-arena,ninjawaz, metin2, S4League...ceva in genul asta. Funda :)
Știți cumva daca exista WWE 13 demo? Dacă da de unde îl pot downloada. funda
In jocul The Lord Of The Rings The Return Of The King cand Gandalf trebuie sa apere castelul pe ce buton trebuie sa apas sa dobor scarile orcilor?
Sal TPU eu joc minecraft pe server tekkit. eu si cu un prieten ne- am facut ceva protectie (e foarte complicata) si cum el a facut protectia (tip resedinta) as vrea sa stiu comanda de imi da voie pe ...? (mai mult)
eu cu verisoara mea vrem sa facem un filmulet la Minecraft pe care sa il punem pe Youtube.Dar nu stim cum sa ne filmam.Deci cum putem sa filmam tot ce jucam? Funda la cel mai bun raspuns si la...? (mai mult)
DAU FUNDA! Imi dati va rog niste site-uri cu jocuri pentru telefon?
Hei TPU ce mmorpguri imi recomandati pe pc-ul meo: Windows XP SP3 RAM 2 GB Procesor AMD 1, 4 Ghz Nvidia Geforce 5500 Fx cu 256 mb ram. Deci ce imi recomandati?
Pentru expertii in club penguin, cum pot sa am culoarea alba?
Am un Samsung Galaxy Ace si nu stiu cu sa desarc jocul PES Pro Evolution Soccer. Cine imi poate da linkul de unde il pot descarca si cum il pot descarca? Sa il descarc de pe PC si apoi sa il...? (mai mult)
Am o problema: am un cont pe lady popular pe care nu am mai intrat de mult timp( cam 3 luni) dar am uitat si parola si numele. Prima data am crezut ca mi- a expirat si mi- am facut altul, dar...? (mai mult)
Salutare, Am aceasta problema la TeamFortress2 cand intru in joc merge tot intru pe servere merge tot intelegeti.Problema este aceasta nu mi sevad skinurile la nimic tot imi este colorat si nu se vad ...? (mai mult)
Cine imi poate da un Texture Pack frumos :)? Am cautat pe net dar nu-mi plac!
Cum pot sa cumpar o sabie in vindcitus?
Exista jocuri pariu cu viata
Mai exista Barn Buddy pe Hi5. Daca DA dati-mi si mie link ca aveam level 500 si ceva. :| si as vrea sa ma reapuc :) FUNDAAAAAAAAA!
Incerc sa instalez nfs world dar imi da eroarea asta: http://i.imgur.com/mKQPj.png Am pc foarte bun, nu stiu de ce imi apare eroarea asta Cum pot rezolva problema asta? Funda! Ps:nu am facut eu poza,...? (mai mult)
Scrieti-mi si mie un hack pentru Battlefield: Bad Company 2.VA ROG!
am si eu o problema vreau sa- mi lasa Sa- Mpul deschis in modul hibernate noptile... dar problema e ca aseara mi- am lasat pc in hibernate si cand l- am deschis internetul era deconectat... cum...? (mai mult)
am o problema la un joc (Metin2) cand intru in joc imi apare doar o imagine neagra si dispare. dar si unitatea mea e veche are in jur de 3- 4 ani de cand o am, sau poate nu am cemi cere Procesor:Intel(R)...? (mai mult)
Salut:)Ma intrebam daca stie cineva un hack de metin2ro care sa treaca de hackshield si sa functioneze:D multumesc:)
Am mers in control panel sa fac un nou user si acum imi intra direct in ala nou, in cel vechi am nevoie sa intru. o solutie?
Buna lume cum imi descarc neaparat Metin2Mage stiu ca este nou si vreau sal incerc
Care stie niste servere de bb care sa fie si cu lasere si sa nu fie admini nobi pe ea?
Buna seara de unde pot descarca expansiunea de la the sims 2 university si adventure world? Si sa mearga bine si fara virusi ca abia mi- am reformatat laptopul si nu am chef de ei. Dati- mi un site bun...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
BogdanIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)