Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 23 Ianuarie 2026 sunt:
Va rog frumos un metin2
Sal'tare natiuneee! Am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns de ceva vreme. Stie care de pe ce site sa iau si eu DLC-uri pentru Call of Duty Modern Warfare 3(in format pc, bineinteles, nu xbox sau...? (mai mult)
Va rog sa-mi explicati cum se foloseste un trade hack la metin. Fundaa!
Cine-mi da un cont metin2ro de vreo lvl 30-50 va implor o sa am foarte mare grija de el si no sa schimb parola va jur idu meu de mess e narcis.mequest@yahoo.com funda+vot
Playeri TPU imi ziceti cum pot debloca Flame Blade pe Fruit Ninja va rog. dau funda pe raspunsul cel mai bun
In digimon master online cum fac ca evolutia digimonului sa ramana permanent la mine sta 1 minut si gata.
Stiti jocuri online cu cai.
La Darkorbit cum capat urdinium?
Cn stie jocuri ca un fel de wonderland online? Si sunt nou pe TPU deci as mai vrea sa stiu cum se da funda :)
Care imi spune cel mai tare server de mt2 romanesc?
Se poate juca fifa 08 in lan?
Cum imi sterg contul de pe Wordpress.com?
Vreau sa fac un hack pentru un anumit joc si nu stiu daca e posibil, nu reau sa lucrez doar asa.De exemplu vreau sa fac un hack de trade prin care de pe un server privat sa transfer iteme pe un alt...? (mai mult)
Sall! Hei eu is Edy as vrea sa aflu de ce cand intru pe serverul leonis la mt2 imi zice: "Alege alt server!", as vrea sa stiu, plz dau funda!
imi dati si mie un site unde pot gasi un joc cu vampiri unde imi pot face cont. funda
La FIFA 2009 cum pot sa joc la cupa internationala? Vreau un raspuns cat mai explicit!
Am mare nevoie de ajutorul/sfatul vostru. Cum pot gasi in The Sims 2 un aeroport (motivul e ca vreau sa fac un videoclip, Toxic-Britney Spears, am toate personajele, haine, totul, imi lipseste...? (mai mult)
Cine are iteme sau cont pe candylongju fac schimb cu alte metine! Sau daca aveti un cont si nu va mai jucati pe el va rog sa mi-l dati mie va rog! id:mihai_sukaru07@yahoo.com
TPU am avut minecraft si mergea bine totul si la sterg varumiu are 6 ani si apoi lam luat iara si merge bine dar se vede totul mai mare si cand dau f5 se vede skinul mai mare demult se vedea mai mik mai...? (mai mult)
Cand intru in mw2 mp error: could not find zone 'dlc1_ui_mp.ff. Care stie sa ma adauge pe skype:mihaiko1 si pe mess rusmihai71@yahoo.com
care imi da si mie un cont pe lady popular de peste lv 10 [sau10] sau peste 15 dau funda Va rog frumos
Imi spune-ti si mie cum se numeste jocul ala care il arata la televizor la reclama.Acela care are manechine negre si pe ele faci haine cu materialul pe care il primesti acolo in cutie.Va...? (mai mult)
Salut.Cine stie sa imi faca si mie un jingles la radio (jingles=promo)dar daca se poate gratis ma puteti contacta la adresa de mess :stefanlaurentiu99 sau daca nu lasati voi adresa voasta si va contactez...? (mai mult)
E vorba de skyrim[pentru gameri]. Sunt vampir si nu stiu cum sa scap de asta, vreau un leac, (cure), mamuitat pe youtube si am vazut cum trebuie sa fac dar nu stiu cum sa fac ca lumea sa nu...? (mai mult)
Buna! La Sims 3. dupa ce-mi fac persoanele..pe ce apas ca sa ma duc in oras sa-mi cumpar casa... sau mai bine zis cum imi cumpar casa?? :o3 Funda! [ Raspuns rapid ] :)
Care credeti ca e cel mai bun la WOW? Ex:Human Rogue
Buna TPU care este cea mai buna versiune din minecraft? daca se poate si un link:) mersi frumos:)
cat costa fifa 2012?
am o intrebare: voi cu ati evoluat pe metin2? v-ati facut misiunile sau nu?
Cine joaca mall world? am nevoie de vecini. numele meu in joc este Ioana sau Ioana Dumitrascu.
Salutare, stiti un program de fifa08 asemanator cu gameranger?(pentru a juca online) Sa iti arate Wins - Loses, de preferabil.
Care stie un metin rate +200% roman englez sau german no hamachi
ma puteti ajuta cu cateva servere de metin2 pvp-pvm cu iteme 2011-2012, nu este neaparat in romana, cel cu cele mai bune si multe metine primeste funda:D
Ma vreau sa fac un filmulet la cabal si nu stiu cum si cemi trebuie ma ajutati plss
Dau funda primului user care imi da id lui de mess si imi trimite hack-ul top eleven id meu de mess este marianchira21@yahoo.com.DAU FUNDA!
Salut, imi puteti spune de ce ma da afara din cs cand da cineva cu flashul in fata mea sau intru intr-o balta? ( am windows 7 ultimate si am incercat pe cs carbon v1.1, v1.2 si lant final ) si la toate...? (mai mult)
as vrea si eu un hack pentru credite facebook, ma puteti ajuta va rog...dau funda
Am instalat si eu nfs carbon dar nu imi merge, cum intru in el imediat iese si trebuie sa dau don t sent.Am un calculator slabut 3.00 GHz, 0.99 GB ram dar am citit undeva ca imi trebuie cam o jumatate...? (mai mult)
Am si eu jocul Burnout Paradise Ultimate BOX cand intru in el imi arata Loadin si dupa imi iese pe desktop si imi zice ca cauta o rezolvare a problemei cine ma poate ajuta?
Spuneti-mi si mie niste jocuri cum masini in afara de nfs.va rog!
Dece la site-ul de la val mondial imi da pagina inexistenta?
Exista jocul ala din Leval Up(invincibili de pe cartoon network)?
Sall. Vreau si eu 2-3 servere de cs 1.6 dar sa fie de paintball si sa fie populate cat de cat.Care da macar unu care sa fie bun si populat cum am zis are funda!
Hi! Cei care au cont pe Miss Bimbo va rog dati-i surorii mele Bimbo si Home cred numele ei este Katlyn Jons. Funda+Vot!
Buna Dimineata Tpuisti! Am nevoie de ajutorul vostru! Cine imi spune jocuri la fel ca fireboy si watergirl care se poate juca in doi, Cine imi spune primeste cerere de prietenie+ fundita+ vot inteligent!...? (mai mult)
Am o problema cu jocul League of Legends.Cand mi se termina de instalat, stiti voi ca apare acolo o casuta cu "lanseaza aplicatia LoL" si "Finish", dau finish cu casuta de lansare bifata....si nu? (mai mult)
Dati-mi si mie niste idei de jocuri in care sa poti vedea la volanul masinii.In afara de World Racing 2, TDU,level r.Si totusi cu cerintele mai mici decat TDU.Fundita.MS
am si eu o intrebare am Samsung galaxy gio (GT-S5660) si as vrea sa stiu de ce cand intru in andoid market(google play) caut running fred sau tempe run si nu le dasesc dar pe PC le gasesc cand...? (mai mult)
Cum imi schimb numele pe minecraft :|?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TipaAia369 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Cleo96 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!