Buna TPU as vrea sa imi spuneti si mie cum imi schimb numele la cal in metin2!! multumesc TPU
Imi puteti spune niste jocuri piratate, care sa miargha multiplayer(fara GTA va rog). Multumesc! Funda.
Puteti sa imi dati si mie o lista cu top 10 jocuri online si neonline pliz :D
Buna cum pot sa schimb si eu statusul? dar nu mai vreau programe ca am folosit multe si cu bani si fara si nu au mers cuiva.dau funda promit.
Dau Funda. Cine imi spune si mie programe de creat haine, cum ar fi polyvore, dar ca sa pot sa-l download-ez, si de pe site gasesc programele?
Am placa video ati readon 5770 imi va merge battlefield 3? Da si la cati fps cu un phenom ii x4 965
Buna TPU exista un joc de ingrijit bebelusi gen farmerama? FUNDAA!:*
Cre vrea sa joace WoW cu mine? sa fie de incredere
la 4storyEG mi se incarca aproape toata linia de sus si jumate din linia de jos apoi zice ceva ca s-a oprit descarcarea daca vreau sa o iau de la inceput.dau yes apoi nu se intampla nimik.plizz...? (mai mult)
Imi puteti spune niste jocuri gen : 1.Counter Strike 2.Grand Theft Auto (3.Plants Vs Zombie :)) ) Multumesc! :D
Sall ce cs e mai bun cs 1.6 protocol 47 sau protocol 48 dau funda.
Hei fetelor ce jocuri imi recomandati si mie?
Am server de minecraft bukkit.am si pluginul permission ex, cu 3 grupuri:moderator..sg si admin...sunt operator dar nu stiu cum sa fac sa-mi scrie pe chat [Admin]
dau 4 conturi pe metin2 candylongju 2 de lvl 100 (saman si ninja) si 2 de lvl 105 (razboinic si sura) le dau pe alte conturi de pe alte metinuri
cine vine pe servarul me mincraft daca vr sa intrati bagati itu meu de messs alexutzuUu.alexoOo
Ma uitam pe la telefoane ieri in Orange store in orasul meu si am vazut samsungul galaxy note 2. Doamna de acolo a zis ca are memorie interna de 16/32gb si 1.5 gb rami...si intrebarea este: ? (mai mult)
Vreau si eu niste jocuri online faine. Care ai nevoie de cont, Nu vreau sa fie cu batai sau cu chestii degenu. Dau funda la cele mai faine si mai multe jocuri,
Am incarcat MineCraft pe Laptop dar cand sa il deschid imi apare : Bad video card drivers! ----------------------- Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated...? (mai mult)
Cine a jucat ladypopular.ro si are lvl mare si bani multi si vrea sa imi dea contul sa imi trimita un mesaj cu userul si parola ca sa nu fie public, dar sa lase si un mesaj aici ca sa ii pot da funda!
Am nevoie e ajutorul vostru! Ce joc este asemanator cu Club Penguin numai ca poti sa-ti cumperi haine gratis? Si ve rog sa-mi spuneti si niste coduri pentru. Club Penguin... Ms...? (mai mult)
Care imi zice un site cu toate jocurile noi aparute?
Salut.Acum ceva zile mă jucam fifa 12 pe PC și dint-o dată buf a ieșit din joc.Am intrat din nou, am dat click pe personal settings si spunea că trebuie șters.Am dat restart și a mers.Ieri mă jucam,...? (mai mult)
va cer o mare favoare puteti sa-mi spuneti unde sa pun codurile la nfs mw? plzzz//
Cand eram mic...stiu ca exista un joc pe calculator in care erau toate tarile lumii cu steagurile si cand apasai pe unul incepea imnul acelei tari... putin ajutor? Stie cineva cum se numea?? (mai mult)
Caut si eu un joc asa cat mai real dar nu din zilele noastre ....de exemplu de pe timpuri, un RPG, in care sa descoperi "focul" "roata" chestii dastea....sa evoluezi de-a lungul timpului. Dar sa nu fie? (mai mult)
As vrea daca aveti un server de samp roleplay gata facut sa imi dati si mie... Dau Funda + vot! Va rog! Dar sa fie bun bun serveru daca se poate chiar si tradus in Romana! Am incercat prin? (mai mult)
Salut dau cont de metin pe cont de 4story :D idd contact :skt. 4ever negociem acolo :D
Desi netu merge, firewall-ul este bifat ca exceptie, yahoo messenger 11.5 nu se logheaza, " we can't sign you in to Yahoo Messenger. data este setata, calculatorul e conectat direct la internet, fara...? (mai mult)
Cine imi poate da Activation Code pentru 8 ball pool multiplayer 2012 -v6.07 latest version?
Am un Canon Powershot A470, dar i s-a innegrit ecranul. Daca fac poze ies negre. Nu se mai vede nimic. Ce as putea sa fac? Mersi.
De unde pot descarca Driving school 3D? Daca se poate un site fara virusi!
Cum saruti in gta san andreas pe prietena ta? adica pe care apesi? funda+vot
Daca dau click pe un joc si "intru" in el sau daca dau click pe run as administrator, care e diferenta?
Ma plictisesc de moarte Vro idee de vreun joc? In special browser..samp..Metin2(doar mc/hamachi) fundita ca mor de plictiseala!
tocmai mi-am descărcat call of duty 4 dar are lag chiar daca am schimbat setările, acum merge un pic mai bine, cum pot săl fac să nu mai aibă lag?
cine joaca minecraft si vrsa intre pe servarul meu cu hamachi sa baga idu meu si sa-mi zica pe mess
Dati-mi si mie niste jocuri tari pe care sa le joc gen gta sau mafia! Lasati si un link etc, cel mai detaliat raspuns are funda maree
Stie careva niste jocuri cu tiruri online? sa joc cu mai multi odata Exemplu ca si Sa-mp Dau fundita
Va rog sa ma ajutati sa gasesc jocurile acelea vechi dupa Play station cu vulpea aceea care conducea masini si te buseai te intreceai si faceai tot felul de prostii cu ele.dau fundca cine imi spune macar...? (mai mult)
Sall spuneti-mi si mie cum joc smack down vs raw 2011 ca habar n-am cum se umbla cu psp si nici nu stiu de unde sa il iau asa ca vas fi recunoscator daca m-ati putea ajua sau sa imi dati un tutorial in...? (mai mult)
De unde pot descarca jocuri gratuite pentru telefon (Nokia c3) stiind sigur ca nu costa nimic? :) FUNDA!
Buna TPU. Pe IMVU imi trebuie un head asemanator cu Guest_MorreMorennita. Uitati.va la find people. :) Sau aici un printscreen. http://imgur.com/D4KgR :] Care imi da un link cu un head asemanator sau...? (mai mult)
Am un calculator cu processorul pentium(R) dual-core CPU @ 3. 07GHz, ram 2 gb, si sistemul de operare de 32 bit ce jocuri imi pteti recomanda?
ro! Am de gand sa imi cumpar o placa video pentru calculatorul meu care are placa de baza DDR2. Am gasit doua placi potrivite pentru calculatorul meu: nVidia GeForce GT220 1024MB GDDR2 si ATI...? (mai mult)
Hei TPU Am descarcat Amnesia Dark Descent si mi se misca cam greu si e foarte enervant Am dat rezolutia cea mai mica si tot se misca asa Cum pot face sa mi se miste mai bine? P.S fara sa imi iau...? (mai mult)
Cum merg incet cu CJ (la gta sa)? FUndA!?!
Era un joc Madagascar 1. Tin minte ma jucam cand eram mica dar nu gasesc nicaieri sa il downloadez dar sa imi si mearga.Am downloadat de 2 ori acelasi lucru Madagascar 1-The Game si nu imi merge....? (mai mult)
Care e diferenta dintre un mouse gaming si unul normal? Cu ce te ajuta acela gaming? De ce "joci" mai bine cu el?
Cine imi face si mie gta iv am teamviewer tot dau funda add id andy_boy4fun
Sall TPU, spuneti-mi si mie un program cu care pot sa inregistrez ceea ce se intampla pe monitor, dar care sa inregistreze si cand intru in fifa 12! am programul camtasia studio 7.1 dar care nu inregistreaza...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!