Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 19 Ianuarie 2026 sunt:
Cum angajez gradinar in sims3?
Sall ziceti-mi si mie un server de metin ultra-fun ( engez-roma) sau un server old-school in romana! dau funda si ziceti-mi servere germane sau franceze ( Lunaris etc bonusurile pot fi schimbate in limba...? (mai mult)
stiti un metin2 in genul http://metin2aspire.blackburn.ro. adica nu sa cresti foarte repede dar nici greu. si sa nu ai otel in shop. sa muncesti un pic :D
Care poate sa-mi dea si mie key de activare la. Angry birds space Angry birds season Angry birds rio Angry birds ' ala normal' Sau dati-mi versiunile full nu alea demo la aceste jocuri
Heeey TPU! Imi ziceti si mie niste jocuri pentru un PC cu 1.8 GHz Dual Core, Placa video de 256mb si 2GB RAM. Funda la cel care imi da cele mai multe jocuri :)
Cand incepe festivalul berii in focsani? dau funda
Sall TPU, va rog ceva daca aveti un cont cu sura. ninja, war bun si nu vai va jucati metin 2 hammer va rog sa mi-l dati prin mesaj doar daca vreti voi.PLS dau funda+vot
All TPU, stiti cum pot sa rezist la sura fara mod pe metin 2 hammer? PLS dau funda+vot
dati-mi va rog un cont de lv 1 în metin2lunaris va rog va rog va rog mult dau funda va rog dati-mi un cont repede va rog
Bhaiii care stie ce are csu de nu- mi mere? imi intra in el si dupa aia ma scoate FUNDA!
Stie cineva jocuri gen UNREAL TOURNAMENT sau HALO cu extraterestri si arme din viitor?
Un campionat de fifa 07 deschis recent.Care doriti inscrieti-va pe forum http://fifa-world.hitforum.ro/ Multumim!
Buna poate cineva sa ma ajute vreau sa descarc metin 2 ro sa joc pe serverul taurus regatul albastru credeti ca pot sa cresc de la levelul 20 la 40 intr-o saptamana daca ma chinui? Dau funda + daca aveti...? (mai mult)
Cum pun un joc mai mare pe mai multe dvd-uri, si cu ce program? FUNDA>
e adevarat că pe metin 2 lunaris cresti foarte repede? dau funda cel mai rapid răspuns
Aceasta este o intrebare pe care as dori sa o adresez celor care au jucat sau mai joaca Triburile.ro. Daca ai cucerit un sat anume, trupele iti vor ramane in acel sat.Cum fac sa le trimit in satul...? (mai mult)
Salut tuturor, de cateva zile am o problema cu interfata la wow...cand scriu ceva prin /s; /w; /p; /raid...etc. nu imi mai apare in stanga jos mesajul care l-am scris. Am dat un reset default la interfata,? (mai mult)
Sal cine ma ajuta si pe mine la creearea unu-i metin2 sa il fac privat sa-i pun ce nume vreau cine ma ajuta sa-l fac ca nu ma pricep deloc dau funda
In primul rand: scuze de categorie dar e ce-a mai vizitata. In al doilea in legatura cu cei care joaca monkeyquest nu stiti cum pot sa cumpar nickcash sau become a member fiindca dau acolo clic si nu imi...? (mai mult)
Pentru inceput buna/salut am si eu o problema cu dc universe online l-am instalat de 3 zile, si am joc tot timpul azi dim cand am vrut sa intru in el sa ma joc, am apasat pe iconita si imi arata ca se...? (mai mult)
Mi-am cumparat un ps2 slim model schp 70004 si as vrea sa il modez prin acoperirea sensorilor.As dori sa vad daca cineva stie sa faca acest lucru preferabil as vrea sa fie din constanta sau eforie...? (mai mult)
Miam facut cont pe metin2mania l-am dascarcat am intrat am bagat ddatele etc. si ce fac? cum fac banii? cum vand ceva ca eu am dat sa vand si nu mi-a dat nimic pe ce am vandut explicati-mi si mie pls.dau...? (mai mult)
Caut un server de Mu Online care sa fie cu minim 5000xp. Cine știe vreun server serios și frumos? FUNDA!
Imi zice si mie cineva niste jocuri virtuale(daca stii multe toate pune-le).
am o intrebare legata de ourworld eu sunt Lvl 53 si La ce Lvl primesti miscarea aia an care ati pui o mana pe burta si una pe langa corp si si cand tragi mina mai sus se ridica si bazinul la ce...? (mai mult)
Sal de unde iau si eu un hack 4story eg? sa fie pentru dmg da se poate
nu demult mi-am luat un Cosmote ZTE Cute, nu stiti de unde pot lua jocuri si mai ales aplicatii pentru el (dar sa stiu sigur ca merg)?
Stie cineva un joc care nu se descarca pentru copii? Inafara de animal jam, jocurile goodgame. Va rog raspundeti-mi! Ca ma plictisesc.
ce conturi lady popular aveti si v-ati plictisit? fundoi :x
as vrea sa imi spuneti si mie niste jocuri de strategie in care sa fii:monstru, om, elf, undead.etc dar sa fie pentru 896 mb ram si 1.8 ghz processor amd sempron 3200+ cine spune cele mai...? (mai mult)
Care ma ajuta si pe mine cu un background pentru YouTube,care se ofera? Dau funda si vot, si eventual un subscribe pe YouTube.
Am un xat :).dar nu se aude radio pe el :))..am bagat IP ala acolo.dar NU :(..nu merge ..am incercat si jos colo un html code:)) dar NU ..imi zice ceva de niste linkuri :))..ca nu sunt autorizate...? (mai mult)
In metin 2 eu nu inteleg ceva: c inseamna"pm"? Funda celui mai bun raspuns.
As avea o intrebare. Acum cateva zile mi-am downloadat Prince of persia - TFS si vreau sa stiu cum il pot instala. Ma ajuta cineva?
Din cele 3 semne de itrebare la nfs mw care este masina lui Sony (blacklist 15)
Vreau si eu un Fish Bot pentru metin2.ro sa nu aibe virusi si sa treaca de noul HS. DAU FUNDA!
De ce pe facebook nu mai pot sa dau la un album PUBLIC, ci doar eu, prieteni,prietenii prietenilor,personalizat, etc?
Cine stie cum sa joc mai bine fifa 2012 cu gamepad(am un gamepad serioux phantom 2400), arata cam asa :https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSid CuyAGYCWoXB9sUAz8aZNHRsl7n5b_Sjgj6ZOiJAiu1JhwQR2g Dati-mi...? (mai mult)
Cei care joaca Zandekaron cand va inregistrati la ultima intrebare ce pun va rog spuneti-mi va rog cat mai repede :(( :(( :(( :(( :(( :((
Cine imi zice un server de metin2 sa semene cu metin2 death-ju Funda + Vot La cel mai bun raspuns MULTUMESC ANTICIPAT
am o intrebare legata de counter-strike vreau sa schimb melodia de la inceputul rundei de la cs si de la tero cu unele noi si nu stiu unde sunt sunetele alea originele (in ce folder) va rog...? (mai mult)
Sal TPU.:* As vrea sa stiu ce-mi trebuie ca sa imi deschid un server de Cs Classik! Cum ar fi abbons... si asa mai departe. Funda
Voi ce abonament de internet aveti?
Cand deschid Garry`s Mod imi zice asa: the procedure entry point? IsThreadRunning@CThread@@MAE_NXZ could not be located in the dinamic link library tier0.dll. cum pot scapa de el?
am facut un server de minecraft si cand sa intru pe el spune ca useru-l nu e premium... poate sa ma ajute cineva pentru ca stiu ca se poate si fara premium...dau funda(la un raspuns corect)
Salu! am o problema recenta : cand joc counter strike cs pe servere clasice mi-se blocheaza tastatuta si mousul...dc? a inceput sa mi se intample si in timp ce joc metin dar foarte rar...cand joc alte jocuti? (mai mult)
Caut prieten care sa se joace cu mine si cu varul meu pe gameranger age of empiries 3 asian dynastiy
cine stie niste metine faine...dau funda + vot
Salut.La metin2 pot face server files cu virtual pc sau trebuie neaparat cu virtual box si daca se poate dati-mi un link de unde pot downloada server files care sa mearga pe virtual pc.
Buna TPU am si eu o problema cu Microsoft NET.Framework am windows 7 si stiti trebuie sa il activez din Control Panel--> Programe--> Dezactivare sau activare caracteristici windows si cand ii dau clik pe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!