Salut care ma poate ajuta si pe mine cu un cont pe metin2 earth sau cu niste itme add id mess:io_nebunu2002 de curand mi-a fost furat contul :(( mz anticipat.....si scuze pentru categorie
am si eu o intrebare legata de farmerama : tricourile din oras in ce mod se cumpara? si apartin doar de joc adica virtual sau sunt reale funda!
va rog ziceti-mi si mie o parola pentru runes of magic ca nu merge nici una si nu situ cum sa o fac
Care poate sa imi zica un cs fain?:P
Sall TPU, Stiti cumva de ce nu ma lasa sa intru la joc in metin2 european? adica intru la caracter dau enter si dupa aia revin la pagina de login
SALUT TPU! Din e este format scoreboard pentru fifa 07 dau funda!?
Pentru cei care joaca Inazuma Eleven Strikers emulat imi poate spune cine cum pot activa Fire Bar? nu lasati raspunsuri in badjocura si daca se poate un video tutorial?
HELLO TPU! Am un HTC HD2 si nu stiu de unde sa imi iau si eu jocuri am incercat toate site-urile si nu au mers!
am loat metin2GX si cand dau sa ma joc imi apare eror Autoit Error Unable to open the script file. Va rog ajutati-ma. CEL MAI BUN RASPUNS ARE FUNDA
Am un cont de wizard mai vechi si acum nu mai pot sa scriu sau sa adaug prieteni...ce fac?
cine imi poate zice cum sa asamblez pistolul de la wii ca vreau sa ma joc cal of duty 4 dar nu stiu cum trebuie sa mi-l asamblez. Funda+vot
DECE cand instalez metin2tim imi merge autopathcherul, merge startul si cand dau start imi zice:"Sorry your system does not support 3D graphics, please chech your hardware and system configuration...? (mai mult)
Dati-mi si mie cont pe power soccer am dar vreau membru va dau si cont de 99 la power soccer ca am dar e membru
Buna eu joc perfect world si azi mi-am descarcat Vendetta si cand am intrat in el nu imi apareau caracterele si monstrii dar se misca...ma poate ajuta cineva?
Imi puteti da si mie niste cfg bune pentru cs de bhop si skinuri misto dau funda plz
Cine imi poate da si mie niste exemple de jocuri in multiplayer(sa pot sa le joc in lan)? Numai sa nu fie aparute foarte recent!
Dc nu imi merge crysis-ul? din cauza calculatorului e imposibil... merge mw3, gta iv, dar nu imi merge crysis? o fi de la virusi? o fi de la memorie? va rog ajutati-ma
Salut am si eu o probelma cu Splinter cell Pandora Tomorrow Deci Intur in el dau single - Player ma intra in joc aleg prima misiune si pe urma mi se incarca (LOADING) si imi iese din joc... Funda + vot? (mai mult)
Salutare am si eu o intrebare: Stie cineva vreun fix pentru crashurile din jocul cu Pokemon: Heart Gold? Eu pe joc il am pe DsLite si din cand in cand se blocheaza si trebuie sa-i dau reset. Oricum salvez...? (mai mult)
Spuneti-mi niste jocuri pe facebook gen stick run sau small world din astea mmo.
Joc World of Warcraft de ieri :)) si nu stiu cum sa forjez o arma sau sa cumpar da nu de la playeri... Ma puteti ajuta Plss?
Stiti cumva daca au aparut in Romania The Sims 3 Showtime, Sims 3 Supernatural sau cel cu Katy Perry? Daca da, stiti si de unde as putea sa le cumpar ( Bucuresti )?
:) As dori niste nume mai,, smechere"' de facebook pentru numele Timea sau Timy....Multumesc;)
Cine stie un widows XP SP3 mai nou si mai bun?
Cine imi da cel mai bun cfg de cs va primi funda :D
Buna TPU am un cont pe metin2.ro sv Aries sia cum 2 3 zile mi-am uitat parola. Am intrat pe site am dat la Am uiat parola mi-a venit pe site am scris parola noua a scris ca parola a fost schimbata dar...? (mai mult)
Cine imi poate spune pas cu pas cum se pune un cod cs.si un link de download plz. funda + vot
Salut stie cineva o metoda buna sa gasesc planetoide cu apa in battlestar galactica va rog am nevoie de cubiti
Imi poate spune si mie cineva jocuri gen Fereal Heart sau Wolf Quest? Nu conteaza daca trebuie downloadate! Daca trebuie macar site de unde le iau sau link pentru download sau numai numele filmului....? (mai mult)
Ce trebuie sa fac sa iau costmue in spiderman-ultimate?
Cine vrea sa-i fac un sait? Ce gen vreti de sait? Si ce pret Funda?
Sall.cn imi poate spune si mie niste nume de jocuri shooter gen cs.Ceva misto cu armata. ceva real.dau funda; D
Pot juca minecraft si in alte rezolutii cum ar fi d3d?
Ma am uitat secretul de la metin2 mania, cum pot sal aflu?
Stie careva un joc cu mascati, descinderi, ceva gen Modern Warfare, sa intrii peste oameni in case sa le spargi usa? etc etc:)) Astept un raspuns!
Salut TPU As avea si eu nevoie de un client de metin2 fara mc.stiti careva vreun client?
Am un telefon Samsung GT-S5260 Star II si nu am limba romana pe el.Este un site sau ceva de unde pot descarca un fisier pe care sa il instalez pe telefon?
Ce metine mai stiti si voi nu conteaza poate sa fie pvp sau pvm dau funda
Cine joaca stronhold crusader. imi dati si mie niste linkuri
Spuneti-mi si mie un sote de descarcat jocuri sau aplicatii pentru telefonul meu LG gt350....va rof frumos
Cum pot debloca procesorul pentru a putea face overclock?
Cine imi da si mie conturi bune de metin hotstyle dau funda da dupa aceea sa nu le ea inapoi ca altii:D
Aveti un link de hack dmg metin 2 united?
Cum fac sa imi chem calul mai repede in metin2 ro?
ce jocuri de facut armata gen mount&blade stiti? mersi
Hey TPU.As vrea si eu sa imi ziceti si mie un server de mt max lvl 250. Dar nu "hammer"... (Dau Funda )
Hello TPU, Cine imi poate spune de unde pot descarca jocuri pentru telefon! Telefonul meu se numescte Nokia 5230! Fundita:X!
Cum descarc Metin2 extreme Va rog raspunusri :D:D
Cine poate sa imi spuna un server de wow care sa fie de la level 1 la level maxim ( nu sa te faca level maxim de la inceput) ofer fundita va rog ( in afara de wow freakz)
Care stie cam cat costa o baterie pentru Alcatel ot 800
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?