Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
De pe ce site pot descarca gta 3 orighinal?
Imi puteti explica detaliat cum pot face credite pe Imvu?(folosind metoda invita un prieten)cat mai detaliat va rog:)Fundaaaaaa
Cum pot sa descarc mt2 united?
joc King Of Fighters 1.5 am vazut pe net ca unii il au deblocat pe iroi nebunu sau cum l-o chema... imi puteti spune cum sa-l deblochez? ID:GameMode222@yahoo.com (incaz ca ie nevoie) multumesc!? (mai mult)
La sims 1 dupa ce dau enter la parola de bani imi zice ca sorry nu poti trisa. ce sa fac?
Am luat Team Fortress 2 si cand intru in el imi da aceasta eroare : failed to lock index buffer in CMeshDX8::LockIndexBuffer Ce trebuie sa fac sa imi mearga? FUNDAAA
Am o filmare si vreau sa modific aspectul pielii, program de modificat poze stiu dar caut un program de modificat filmarile.Am inteles ca exista dar nu stiu cum se numeste. Va rog sa ma ajutati
Sal cine ma poate ajuta plz sa instalez wwf no merci mod 2011 ca imi da eoare plz dau funda
Dati-mi si mie un site cu nfs most wanted. dar sa nu ceata dvd ram. plzz urgent funda si vot
Ce e cu x-urile la nfs unerground 2(curse)care apar pe harta? sunt pentru sponsori?, sa le fac primele sau ultimele...mz,funda
De unde pot donwload-a jocul Two Worlds 2 sau Two Worlds 1. Dau funda+vot.
Cine stie cum se numeste Sabia Dinte De Stafie epica? (in metin) Arata asa: http://imageshack.us/f/62/0902231214.jpg/
Dau cont sura lvl 61 Bm server leonis pe un cont war 65+ tot leonis, Primu care raspunde are funda(se merita 350 cufere (leonis) pe un otel orice + cu pietre+4 si un semiom orice + cu pietre+4?
Buna ma puteti ajuta si pe mine cum as putea juca nfs MW in lan ca nu merge nu stiu ce sa mai fac? id de mess nba_raul13
Unde gasesc gta tokio?
Sal :) vreau si eu cateva simulatoare cu masini :) Multumesc Mult!
Hei, TPU! Am instalat de curand Alice: Madness Returns pe Pc si desi jocul merge si nu a aparut nicio eroare, cam am o problema. De fiecare data cand incep sa ma joc merge destul de greu. Adica cu intarziere...? (mai mult)
Cum imi pot face calculatorul sa mearga mai repede si mai bine. De exemplu de multe ori, brusc incepe sa mearga greu, cand vreau sa ma joc, metin 2, sims, gta, cs si multe alte jocuri, imi merge...? (mai mult)
Imi puteti da un site de download de la Tony Hawk's American wasteland?
Dau funda la cel caremi oate spune de unde gasesc un webkinz husky
Care credeti voi ca a fost cel mai bun pes din toti anii?
Imi puteti da si mie un cont de 100 pe metin2 mondial? Va rog din suflet
am un server de cs iar cand vreau sa dau admin cuiva merge sa ai dau dar problema e cand dau amx_who nu apare adminele doar la owner si slot dar la ceilalti chiar daca le merg comenzile si au admin...? (mai mult)
Buna am cont de metin2.ro lv 51 razboinic pe Draco unde cade FMS?
Cine stie cu sa faca un sv de CS:SOURCE sa-mi dea si mie cateva info pls! FUNDAA.
Mi-am instalat yahoo messenger(cel cu facebook)dar de la o vreme nu mai imi arata si prieteni care sunt online, si nici cand imi trimit mesaje nu mai imi apare pe messenger, imi apare numai pe facebook....? (mai mult)
Cine stie cs-uri modate adica cu cutit tare arme misto cine stie sa imi dea linkul sau numele ati inteles! Funda pentru cel care imi zice bine si primul.
Sal TPU.Am sieu o problema la Landwirtschafts simulator 2011.Stie cineva unde se livreaza porumb?:DGrau. orz etc stiu dar nu stiu porumb...astept raspuns funda!
Buna imi dati un cont webkinz dar nu deala de proba:| va rog frumos si daca vreti sa-mi dati datilil prin mesaj va rog,
cine poate sa`mi spuna ce iteme mi-ar trebui pe metin 2 ro la saman pe leac de lv 61?
Am niste probleme cu un joc! Metin2 tdl gaming.Incerc sa il descarc, ieri mi-a mers descarcarea pana spre final cand a dat eroare.astazi mai incerc o data sa il descarc, intru pe sait, saitul da...? (mai mult)
Am luat o salvare dupa net pentru gta 4 si nu stiu in ce folder din joc trebuie bagata. :D FundA
Cei care au cont pe site-ul desenatori.ro,as vrea sa stiu cum fac sa dau inapoi pe desenare deoarece am dat pe zoom sh acum nu stiu cum sa dau inapoi pe desenare.Helllpppp!
Caut si eu un server privat de metin2 classic.Adica cu otel+9 si cu arme de 75+9 la magazin.Multumesc dau funda.
Nu stiu de ce cand vreau sa-mi fac cont pe metin 2 ezy nu merge si am mozila firefox(ca asa spune acolo ca trebuie sa-l faci pe mozila)si nu stiu de ce nu merge ca am incercat de 10 ori. Ma poate ajuta...? (mai mult)
As vrea si eu un site de unde poti downloada free jocuri gen metin2. Dar sa nu fie din astea de 8GB. Multumesc!
Sal imi puteti da si mie o invitatie pe lockerz pls?
De unde descarc smackdown vs raw 2011 ps2 dau funda
IMI puteti zice si mie la Test DRive unlimited 2 unde gasesc bugatti veyron super sport? funda :D
De unde pot downloada Casa vecinului 1 si 2 :o3? Sau unul din astea;;)
Un metin smecher cine stie? unul singur cel mai smecher nu mai multe ca dupa nu stiu pe care sa il joc...;) funda
Cum pot sa fac 68 la mt2 tim?
Am si eu o intrebare legata despre Counter strike:D Recent am inceput sa joc CS pe servere War3ft mi-a placut f mult pentru ca are magii shopmenu etc Dar eu ma fac pe Human(nr2) sau Shadow...? (mai mult)
Care este cel mai tare metin2 privat din lume (fara hammer si ro)?
De unde iau si eu need for speed most wanted?
Salut.As vrea sa stiu daca stie cineva cum sa implementez arme /armuri etc pe un metin 2, pentru ca maiam facut server si as vrea sa implementez iteme frumoase funda pentru cel care ma ajuta puteti sa...? (mai mult)
Buna Caut sa am admin pe un sv de cs 1.6 orice mod si sa am co-own sau own deoarece ajut la formarea sv si o sa aduc playeri cei interesati sunt rugati sa raspunda la intrebare
Cum faci profil pe xat? Detaliat va rog. Fundiita.
Am o intrebare legata de Metin2Ro. Vreau sa imi spuneti, care caracter este mai eficient in lupta PvP : -Ninja Lama sau -Ninja Arc? Gandindu-ne ca amandoua caracterele sunt full P si iteme...? (mai mult)
De ce nu merge sa intru in metin2 fun? imi scriu contul, apare caracteru dar cand dau pe el ma scoate ...is in map 2 cu el. stie cineva care e problema? funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?