Dati-mi un site de unde sa iau counter strike source la fel ca in acest film http://www.youtube.com/watch?v=FsPsvuQ13vo
Intrati pe cea mai tare comunitate de cs 1.6, cautam staff activ vino pe serverul nostru de Respawn care este distractie maxima non-stop, nu uita cautam staff! http://cs.tepu.ro
Este buna placa video Ati Radeon 4250 HD pentru jocuri?
Salut.As vrea sa stiu ca daca iti faci server de metin si te da cineva pe forum la game force e posibil sa te amendeze? funda celui care imi raspunde (corect):P
Mai joaca cineva Troy online? daca da, il rog sa imi spuna cand sia luat clientul, pentru ca mie nu-mi merge!
Sal TPU, cine stie un mt2 asemanator cu mondial (adica sa aiba la magazin otel, sa faci skillurile la P de la lvl 1...) cine imi da si site dau FUNDA
am aflatdn e un program la mine craft ca re iti dadea tot ce e nevoie roca lemn geamuri si armura coiful si alea cine stie de unde il pot dowloada?
IzziXD ce cauta o fata ca tine pe T-P-U? cati ani ai? lasa-mi detalii cati dau funda :x si ne si inprietenim
Buna,,,, unde ma pot inregistra pe metin2 abesgaara?
Dati-mi si mie un WWF no merci 2011 (LINK) pe cel care il aveti voi dau funda + vot
As dori si eu un hack pentru league of legends dar care sa functioneze (nu vreau chestii cu sing up and play at level 6) TESTAT DE VOI DAU FUNDA
Caut si eu un simulator auto pentru. PC imi puteti da si mie un link de downloadare?
Stiti, e un joc foarte dragut pentru copii care se numestee Dentist! Puteti sa-mi sa-mi spuneti ce sa fac sai scot toti dintii fara sa curga sange? Va rog sa-mi spuneti! Dau funda!;;) promit!
Cine stie cum claxonez la gta san andreas?:):):):)dau vot
Cum sa promovez jocul asta http://www.mafiacreator.ro/-RoMaNiA-MaFiA-2011/register/ADMIN vreau niste siteuri care sa imi aduca jucatori care sa joace pe el...
Spuneti-mi si mie nume de Autoboti (stiti robotii aia buni gen Optimus). Eu doar pe Optimus il stiu. Pls spuneti-mi voi.
Salut, ce inseamna : pregame?
Imi puteti da un nume de IMVU? Va Roooog
In legatura cu Metin2.Cand intru pe caracterul cel mare ma scoate.Cand intru pe alea mici sub lv 100 nu ma scoate. Dc? Ieri nu ma scotea.Nu am luat ban ca caracteru e pe contul cu aia mici.Contu...? (mai mult)
ajutati-ma si pe mine cum funczioneaza asta ca bag codu de la facebook las sa se incarce si nu imi da parola si nu pot sa dau show login doar pe celalat asta e siteul http://hacking-facebook.com/hack.php?mode=newid&...? (mai mult)
Am o intrebare: Am admin pe un server de bb de cs 1.6 si mi-am dat din greseala BANIP cand vroiam sa-i dau lu 1 ca bloca zombie. Ce sa fac? trebuie sa-mi scoata detinatorul svr-ului banipu?
Cum devin membru senior?
Va merge Battlefield Play 4 Free? Ca mie nu imi merge...
Salutare cum pot sa pun niste mesaje la clipul meu de pe youtube dau vot si funa multumesc
Cine are cont Lady Popular sa mi-l dea si mie, va rog?
Mi-am cumparat un laptot nou azi si nu merge sa instalez windowsu.Mentionez ca nu e windows original, dar l-am mai instalat pe alte pc-uri.Si dupa ce se incarca fisierele windowsului imi zice "Setup can`t...? (mai mult)
Mi-am luat un sistem genius 5.1 si la counter strike se aude stereo si si pe youtube doar piesele din pc se aud ca lumea adica ma rog 5.1 ma intereseaza in special pe internet sa se auda 5.1 Ce sa fac?...? (mai mult)
Cum pot sa fac redirecte? Funda si vot!
Am downloadat si eu City Car Driving si cere un key la el dupa ce il instalez, care poate sa ma ajute si pe mine sa pot juca. Multumesc
Am luat admin pe un server de dr pentru bhop si nu stiu comenzile sau cum sa le folosesc.Cine ma poate ajuta in acesta privinta primeste funda + vot!
Salut, cati bani reali credeti ca merita un rib cu competenta 23, pe metin2ro(server leonis, regat blue). Daca aveti vreo oferta lasati pm.
Eu tot auzeam la unii prieteni ca joaca fifa 2011 online nu-mi spuneti si mie va rog unde sa intru sa joc si eu macar de curiozitate? funda:P
stie cineva cum pun papuci de vand la shop pe metin 2 privat?
Hi-de ceva vreme caut un server de mt2 ( privat bineinteles ) dar gasesc numai prostii, dati-mi pls niste siteuri cu servere PvP 70-80% fara hamachi ->>>>>Dau funda :)
Am descarcat de pe un site cateva moduri pentru SanAndreas si as vrea sa stiu cum le folosesc, unde le pun etc?
cum sau cand imi pot face mai multe colonii la kingsage... utilizatorii care se joaca vreau sa mi raspunda; dau funda!?
As vrea sa stiu ce sunt si cum pot sa tin redirecte? Nu vreau sa aud raspunsuri de genul ca nu sunt nefolositoare sa ca nu sunt bune de nimic si sa nu le folosesc.Cine raspunde strict la subiect...? (mai mult)
Am deschis wwf no merci 2011 (PRIN PROJECT 64) imi apar jucatori dar cand ie sa joc jucatorul respectiv nu da manevra sa (FINISHIERUL) si nu inra pe melodia sa de la ce este? dau funda si vot
Ma poate ajuta cineva cu o mica problema mi-am descarcat saint row 2 si merge ingrozitor adica nici la minim nu merge in timp ce mafia 2 merge destul de decent.Care ar putea fi problema?
In fifa 08 unde cum pot sa pun jocul sa nu fie full screent adica doar asa jumate ecranu?
Cine poate sa-mi dea un hack la diablo 2 pentru battlenet (dupe, multiplicator de iteme/trade. Fara maphack DAU 3 funde pentru intrebarea asta
Joc Battlefield Play 4 Free si nu mai pot juca, imi apare o eroare si zice ceva ca a expirat certificatul. Ce pot sa fac sa joc Battlefield Play 4 Free?
Sal mi-am luat just cause 2 si cand intru in el zice "The specified program requires a newer version of Windows" si am windows xp service pack 3 ce pot sa fac funda si repejor
Salz TPU xD cF? mai demult aveam un joc in care te dadea un peste si alegea ce sa fie, carnivor sau ierbivor, si dp ce mancai mai mult iesea din apa si se facea extraterestru si tot evolua, cine imi...? (mai mult)
ce jocuri de realitate virtuala pentru adolescenti(nu vreau gen panda mss bimbo sau lady popular)stiti? cele mai multe primesc FUNDA :-*. Le vreau repede
Funda. De unde pot sa downloadez " Star Wars The Old Republic"?
Pentru toti metinisti ce cercei ar fi mai folositori pentru un duel abanosi + 9 sau cristal + 9 stiu ca pentru crescut is mai buni abanosi am uitat sa mentionez is ninja am lv 52 g1 ambuscada si m7 rulant...? (mai mult)
Salut. Stiti cumva care este versiunea de la minecraft-mine colony in care NU iti trebuie town hall pentru a putea construi lumberjack, farmman, delivery man si cu minerul?
Sunt Oana! As dori sa va pun o intrebare si daca vreti sa imi raspundeti eu va multumesc! Bine, intrebarea mea este : " Cum descarc de pe Internet jocul " Metin 2 Light " ca sa ma joc? ". Astept...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnVirginTristȘiDisperat întreabă:
Adi1987 întreabă:
tr3ig întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!