TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 8162
  • 8163
  • 8164
  • 8165
  • 8166
VideoGame
în 5 Septembrie 2011 | VideoGame întreabă:

Dati-mi un site de unde sa iau counter strike source la fel ca in acest film http://www.youtube.com/watch?v=FsPsvuQ13vo

1
Răspunde Raportează
alin_6602
în 5 Septembrie 2011 | alin_6602 întreabă:

Intrati pe cea mai tare comunitate de cs 1.6, cautam staff activ vino pe serverul nostru de Respawn care este distractie maxima non-stop, nu uita cautam staff! http://cs.tepu.ro

1
Răspunde Raportează
barky
în 5 Septembrie 2011 | barky întreabă:

Este buna placa video Ati Radeon 4250 HD pentru jocuri?

2
Răspunde Raportează
AresLusitani
în 5 Septembrie 2011 | AresLusitani întreabă:

Salut.As vrea sa stiu ca daca iti faci server de metin si te da cineva pe forum la game force e posibil sa te amendeze? funda celui care imi raspunde (corect):P

1
Răspunde Raportează
Schmuky
în 5 Septembrie 2011 | Schmuky întreabă:

Mai joaca cineva Troy online? daca da, il rog sa imi spuna cand sia luat clientul, pentru ca mie nu-mi merge!

0
Răspunde primul Raportează
Iphone4S
în 5 Septembrie 2011 | Iphone4S întreabă:

Sal TPU, cine stie un mt2 asemanator cu mondial (adica sa aiba la magazin otel, sa faci skillurile la P de la lvl 1...) cine imi da si site dau FUNDA

2
Răspunde Raportează
alexandruvio
în 5 Septembrie 2011 | alexandruvio întreabă:

am aflatdn e un program la mine craft ca re iti dadea tot ce e nevoie roca lemn geamuri si armura coiful si alea cine stie de unde il pot dowloada?

1
Răspunde Raportează
DreamHouseit
în 5 Septembrie 2011 | DreamHouseit întreabă:

IzziXD ce cauta o fata ca tine pe T-P-U? cati ani ai? lasa-mi detalii cati dau funda :x si ne si inprietenim

1
Răspunde Raportează
bobytzas
în 5 Septembrie 2011 | bobytzas întreabă:

Buna,,,, unde ma pot inregistra pe metin2 abesgaara?

1
Răspunde Raportează
DreamHouseit

Dati-mi si mie un WWF no merci 2011 (LINK) pe cel care il aveti voi dau funda + vot

0
XotGelu
în 5 Septembrie 2011 | XotGelu întreabă:

As dori si eu un hack pentru league of legends dar care sa functioneze (nu vreau chestii cu sing up and play at level 6) TESTAT DE VOI DAU FUNDA

2
Răspunde Raportează
Try2KillMe
în 5 Septembrie 2011 | Try2KillMe întreabă:

Caut si eu un simulator auto pentru. PC imi puteti da si mie un link de downloadare?

2
Răspunde Raportează
Pisicanazdravana
în 5 Septembrie 2011 | Pisicanazdravana întreabă:

Stiti, e un joc foarte dragut pentru copii care se numestee Dentist! Puteti sa-mi sa-mi spuneti ce sa fac sai scot toti dintii fara sa curga sange? Va rog sa-mi spuneti! Dau funda!;;) promit!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Septembrie 2011 |

Cine stie cum claxonez la gta san andreas?:):):):)dau vot

6
Răspunde Raportează
ANGELINIO
în 5 Septembrie 2011 | ANGELINIO întreabă:

Cum sa promovez jocul asta http://www.mafiacreator.ro/-RoMaNiA-MaFiA-2011/register/ADMIN vreau niste siteuri care sa imi aduca jucatori care sa joace pe el...

1
Răspunde Raportează
ANDREIALEX99
în 5 Septembrie 2011 | ANDREIALEX99 întreabă:

Spuneti-mi si mie nume de Autoboti (stiti robotii aia buni gen Optimus). Eu doar pe Optimus il stiu. Pls spuneti-mi voi.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Septembrie 2011 |

Salut, ce inseamna : pregame?

1
Răspunde Raportează
nesquikXD
în 5 Septembrie 2011 | nesquikXD întreabă:

Imi puteti da un nume de IMVU? Va Roooog

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Septembrie 2011 |

In legatura cu Metin2.Cand intru pe caracterul cel mare ma scoate.Cand intru pe alea mici sub lv 100 nu ma scoate. Dc? Ieri nu ma scotea.Nu am luat ban ca caracteru e pe contul cu aia mici.Contu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Manuela15
în 5 Septembrie 2011 | Manuela15 întreabă:

ajutati-ma si pe mine cum funczioneaza asta ca bag codu de la facebook las sa se incarce si nu imi da parola si nu pot sa dau show login doar pe celalat asta e siteul http://hacking-facebook.com/hack.php?mode=newid&...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
88cosmi88
în 5 Septembrie 2011 | 88cosmi88 întreabă:

Am o intrebare: Am admin pe un server de bb de cs 1.6 si mi-am dat din greseala BANIP cand vroiam sa-i dau lu 1 ca bloca zombie. Ce sa fac? trebuie sa-mi scoata detinatorul svr-ului banipu?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Septembrie 2011 |

Cum devin membru senior?

6
Răspunde Raportează
Metallicaaaa
în 5 Septembrie 2011 | Metallicaaaa întreabă:

Va merge Battlefield Play 4 Free? Ca mie nu imi merge...

1
Răspunde Raportează
Alexkingdrift
în 5 Septembrie 2011 | Alexkingdrift întreabă:

Salutare cum pot sa pun niste mesaje la clipul meu de pe youtube dau vot si funa multumesc

1
Răspunde Raportează
FabbFabyAna
în 5 Septembrie 2011 | FabbFabyAna întreabă:

Cine are cont Lady Popular sa mi-l dea si mie, va rog?

1
Răspunde Raportează
Adw
în 5 Septembrie 2011 | Adw întreabă:

Mi-am cumparat un laptot nou azi si nu merge sa instalez windowsu.Mentionez ca nu e windows original, dar l-am mai instalat pe alte pc-uri.Si dupa ce se incarca fisierele windowsului imi zice "Setup can`t...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RaVuL
în 5 Septembrie 2011 | RaVuL întreabă:

Mi-am luat un sistem genius 5.1 si la counter strike se aude stereo si si pe youtube doar piesele din pc se aud ca lumea adica ma rog 5.1 ma intereseaza in special pe internet sa se auda 5.1 Ce sa fac?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cristiann_2359
în 5 Septembrie 2011 | Cristiann_2359 întreabă:

Cum pot sa fac redirecte? Funda si vot!

1
Răspunde Raportează
DriVeRica
în 5 Septembrie 2011 | DriVeRica întreabă:

Am downloadat si eu City Car Driving si cere un key la el dupa ce il instalez, care poate sa ma ajute si pe mine sa pot juca. Multumesc

1
Răspunde Raportează
Cristiann_2359

Am luat admin pe un server de dr pentru bhop si nu stiu comenzile sau cum sa le folosesc.Cine ma poate ajuta in acesta privinta primeste funda + vot!

2
Răspunde Raportează
MelculTurbat
în 5 Septembrie 2011 | MelculTurbat întreabă:

Salut, cati bani reali credeti ca merita un rib cu competenta 23, pe metin2ro(server leonis, regat blue). Daca aveti vreo oferta lasati pm.

2
Răspunde Raportează
ilinca97
în 5 Septembrie 2011 | ilinca97 întreabă:

Eu tot auzeam la unii prieteni ca joaca fifa 2011 online nu-mi spuneti si mie va rog unde sa intru sa joc si eu macar de curiozitate? funda:P

1
Răspunde Raportează
TheAnonym
în 5 Septembrie 2011 | TheAnonym întreabă:

stie cineva cum pun papuci de vand la shop pe metin 2 privat?

1
Răspunde Raportează
Yamaha15
în 5 Septembrie 2011 | Yamaha15 întreabă:

Hi-de ceva vreme caut un server de mt2 ( privat bineinteles ) dar gasesc numai prostii, dati-mi pls niste siteuri cu servere PvP 70-80% fara hamachi ->>>>>Dau funda :)

3
Răspunde Raportează
AugustinFiltru
în 5 Septembrie 2011 | AugustinFiltru întreabă:

Am descarcat de pe un site cateva moduri pentru SanAndreas si as vrea sa stiu cum le folosesc, unde le pun etc?

1
Răspunde Raportează
Cristiann_2359

Am luat admin pe un server de dr pentru bhop si nu stiu comenzile sau cum sa le folosesc.Cine ma poate ajuta in acesta privinta primeste funda + vot!

1
Răspunde Raportează
andreea2011
în 5 Septembrie 2011 | andreea2011 întreabă:

cum sau cand imi pot face mai multe colonii la kingsage... utilizatorii care se joaca vreau sa mi raspunda; dau funda!?

1
Răspunde Raportează
Cristiann_2359

As vrea sa stiu ce sunt si cum pot sa tin redirecte? Nu vreau sa aud raspunsuri de genul ca nu sunt nefolositoare sa ca nu sunt bune de nimic si sa nu le folosesc.Cine raspunde strict la subiect...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DreamHouseit

Am deschis wwf no merci 2011 (PRIN PROJECT 64) imi apar jucatori dar cand ie sa joc jucatorul respectiv nu da manevra sa (FINISHIERUL) si nu inra pe melodia sa de la ce este? dau funda si vot

1
Răspunde Raportează
vlad170
în 5 Septembrie 2011 | vlad170 întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu o mica problema mi-am descarcat saint row 2 si merge ingrozitor adica nici la minim nu merge in timp ce mafia 2 merge destul de decent.Care ar putea fi problema?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Septembrie 2011 |

In fifa 08 unde cum pot sa pun jocul sa nu fie full screent adica doar asa jumate ecranu?

1
Răspunde Raportează
ShocK97
în 5 Septembrie 2011 | ShocK97 întreabă:

Cine poate sa-mi dea un hack la diablo 2 pentru battlenet (dupe, multiplicator de iteme/trade. Fara maphack DAU 3 funde pentru intrebarea asta

0
Metallicaaaa
în 5 Septembrie 2011 | Metallicaaaa întreabă:

Joc Battlefield Play 4 Free si nu mai pot juca, imi apare o eroare si zice ceva ca a expirat certificatul. Ce pot sa fac sa joc Battlefield Play 4 Free?

1
Răspunde Raportează
Marin46
în 5 Septembrie 2011 | Marin46 întreabă:

Sal mi-am luat just cause 2 si cand intru in el zice "The specified program requires a newer version of Windows" si am windows xp service pack 3 ce pot sa fac funda si repejor

1
Răspunde Raportează
hamsteru
în 5 Septembrie 2011 | hamsteru întreabă:

Salz TPU xD cF? mai demult aveam un joc in care te dadea un peste si alegea ce sa fie, carnivor sau ierbivor, si dp ce mancai mai mult iesea din apa si se facea extraterestru si tot evolua, cine imi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ஜKiddutzaஜ
în 5 Septembrie 2011 | ஜKiddutzaஜ întreabă:

ce jocuri de realitate virtuala pentru adolescenti(nu vreau gen panda mss bimbo sau lady popular)stiti? cele mai multe primesc FUNDA :-*. Le vreau repede

2
Răspunde Raportează
VreauFete
în 5 Septembrie 2011 | VreauFete întreabă:

Funda. De unde pot sa downloadez " Star Wars The Old Republic"?

2
Răspunde Raportează
Johnny_6115
în 5 Septembrie 2011 | Johnny_6115 întreabă:

Pentru toti metinisti ce cercei ar fi mai folositori pentru un duel abanosi + 9 sau cristal + 9 stiu ca pentru crescut is mai buni abanosi am uitat sa mentionez is ninja am lv 52 g1 ambuscada si m7 rulant...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cosma0499
în 5 Septembrie 2011 | Cosma0499 întreabă:

Salut. Stiti cumva care este versiunea de la minecraft-mine colony in care NU iti trebuie town hall pentru a putea construi lumberjack, farmman, delivery man si cu minerul?

1
Răspunde Raportează
BratzOana
în 5 Septembrie 2011 | BratzOana întreabă:

Sunt Oana! As dori sa va pun o intrebare si daca vreti sa imi raspundeti eu va multumesc! Bine, intrebarea mea este : " Cum descarc de pe Internet jocul " Metin 2 Light " ca sa ma joc? ". Astept...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 8162
  • 8163
  • 8164
  • 8165
  • 8166
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • UnVirginTristȘiDisperat
    trimisă pe 16 Iunie

UnVirginTristȘiDisperat întreabă:

Vouă nu vi se pare o dovadă de cruzime să aduci un suflețel nevinovat pe lume și să îl lași să se facă de râs în diferite contexte? Mai bine nu îl mai faci, îi este mai ok în neant, decât...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • Adi1987
    trimisă pe 16 Iunie

Adi1987 întreabă:

Daca tu esti sofer pe tren si in timp ce conduci trenul dai cu trenul peste un dobitoc din asta care traverseaza neregulamentar sina de tren care nici nu se uita in dreapta sau in stanga si il omori il...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • tr3ig
    trimisă pe 16 Iunie

tr3ig întreabă:

Salutare dragi Tovarasi si Pretini! Vin si eu cu o mica problema si mai multe intrebari! Din ce intelesei prin firma, patronul nostru ar fi montat camere de supravegheat cu microfon inclus (camerele...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Adi1987
    trimisă acum 12 ore

Adi1987 întreabă:

Stie cineva care sunt toti pasii la scoala de soferi? Prima data mergi si cauti un instructor si dai proba de condus cu el nu? Si dupa dai examenul auto? Dupa examen faci din nou faci proba de condus?
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.578.924
  • Întrebări: 3.946.594
  • Răspunsuri: 17.610.685
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
INNA

INNA

Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!

Start quiz
Categorii
  • 651.464 Adolescenţi
  • 55.358 Afaceri & Financiar
  • 22.845 Artă şi Cultură
  • 72.366 Auto & Moto
  • 144.124 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.776 Carieră
  • 20.240 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.265 Conversaţii