Buna As dori si eu un Site de unde sa pot descarca un cod pentru Cs 1, 6 cu speed da nu ca chat engine ca ala merge cu viteza, se opreste, merge, se opreste Intelegeti la ce ma refer? LAsatimi link...? (mai mult)
Cum trimit credite de pe imvu pe my year book? fundita
Ziceti-mi si mie un server de Metin2 Privat, cu rate mari (intre 400 si 5000) si care sa mearga din prima sa-ti faci cont, fara hamachi.
Cum lucrezi la club penguin am casca aia da nu stiu trebuie sa apas pe ceva sau sa fiu membru va rog ajutati-ma si daca puteti sa-mi dati coduri tot pentru club penguin nu pentru carti coduri de jucarii...? (mai mult)
Va rog sa-mi spuneti ce jocuri de aventura(care nu sunt online)pot downloada? daca imi dati si un link de unde l-as putea lua ar fi super!
Sal TPU! Cum pot sa iau cal pe metin2fun? Plss help! Funda+Vot primul care ma ajuta :)
Frate ajutati-ma si pe mine, cauta de o gramada de timp si nu gasesc raspunsul la aceasta intrebare.Deci, am un router D-Link si vreau sa tin un server de counter-strike, chestia este ca ceilalti playeri...? (mai mult)
Stie cineva un server de Counter Strike cu zombii care sa indeplineasca urmatoarele conditii? 1. Sa fie server cu "ammo" (bani). 2. Acest "ammo" sa nu se procure foarte greu. 3. Sa poti cumpara Jet Pack...? (mai mult)
Jucatori de wow pe aici? lasa-ti-mi id de mess
Servus! Am cumparat nfs most wanted (20lei) si am incercat sa il instalez si inainte sa mi se incatce instalarea imi apare asta: Instalation cannot continue because this game requires DirectX 9.0c or higher...? (mai mult)
Buna eu ma joc CSS(Counter Strike Source) dar nu stiu ce are ca numa cu botii pot sa ma joc pe server nu am scris pe net servere pentru CSS si la fel nu merge se incarca 2 linii si gata nu se conecteaza...? (mai mult)
Dati-mi va rog daca puteti coduri de jucarii club penguin de pe generatoare de coduri din astea prin mesaj pe TPU. Ca nu pot sa ma fac membru. Va rog, cine vrea sa-mi dea?
Stiti de unde pot sa iau Shift 2: Unleashed? fundite
Cn stie un joc in care characterul tau sa nu fie mic de de abia il vezi, sa fie mare sa ai armuri misto si arme si sa ai magi misto, dar sa fie mai popular ca sa nu fiu singurul care joaca....? (mai mult)
Am o problema, la facebook, la profile pictures. Cum pot sa fac sa imi schimb imaginea, vreau sa fie una mai veche poza de profil, tot din profile pictures si nu stiu cum, am incercat sa le mut, dar...? (mai mult)
Salut ziceti-mi si mie parole pentru tony hawks pro street 4 Funda :X
De unde pot lua harti noi pentru Heroes 5(vreau pentru multiplayer)? Dau Funda+VOT
Cn joaca fifa 2008 cu fisier 2011? Va dau eu fisierul dar dati-mi id-ul:D
Sall! Cum pot sa tin online un sv de metin2 care nu e al meu? Daca iau xampp si activez jocu si sv nu ii a meu va merge? Plss raspundeti dau funda+vot
Stiti de unde pot sa iau si eu jocul wwe12?
am auzit ca poti trimite bani de pe my yearbook pe imvu prin lunch money, da nu-l gasesc.va rog cineva poate sa ma ajute. urgent. mersi :*
Salut, am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta.Cand intru in cs, imi apare fps 60-70, cand intru pe un server sa joc scade brusc la 10-20.Nu am nici-o idee cum pot sa am fps mai mare.Va voi da...? (mai mult)
Fratilor dati-mi si mie un link cu wwf no merci 2011 SA MEARGA funda +vot dau
Buna TPU.Va rog spuneti-mi si mie niste metinuri 2 care pot face repede lv, in afara de metin2tim&private server. dau funda.Sincer.Multumesc anticipat.
Am o intrebare, si as dori un raspuns rapid. daca downloadez case pentru sims 3, imi apar singure in joc?
As avea 2 intrebari si doresc un raspuns rapid. Pentru sims 3, cand downloadezi case iti apar singure in joc? sau trebuie luate de undeva, ? si a doua intreba as dori un site dsigur sigur ca intra tot...? (mai mult)
Ba care stie ce are forumul de la metin2.ro ca nu pot sa fac cont, imi zice cuvant de securitate a fost introdus incorect DAU FUNDA! celui care stie sa raspunda bine si rapid P. S. >>> ID: bogdan_iulian99 P....? (mai mult)
Buna TPU. Cand instalez Windows XP Home Edition imi scrie The file asms on Windows XP Home Edition Service Pack 2 CD is needed. Am incercat detoate dar nu merge. Ce sa fac? Dau Funda. Scuzatzi categoria...? (mai mult)
In sims 3 cum pot face un nou oras...sau pot? De unde pot descarca ...si alte chestii gen haine etc.
am o intrebare pentru cine stie am jucat cs pe un svr si apoi am vrut sa joc pe o mapa si apoi mi-a dat eroare am intrat din nou si cand dau new game sa jocu cu botii imi intra intr-un server...? (mai mult)
Cine joaca mt2? fundita
Ce jocuri jucati? Ca m-am plictisit rau! Dati-mi orice joc pe care il jucati si pls mai dati-mi si situ jocului respectiv sau de unde il downloadez
Buna imi puteti da un link cu xear 3d dar care sa mearga si gratis! mersi funda;)
Stiti jocul BlackShot? 1) Pot sa-mi fac 2 avatari pe un cont? si daca da cum? 2) Pot sa fac poze in BlackShot? si daca da pe ce tasta dau?
Cum fac si eu un gen de "Robotzi"2? Cum sunt acestia http://www.youtube.com/watch?v=40NCnY2TdaM Spuneti ce pasii trebuie sa fac, raspunsul corect 100%si cel mai rapid funda;)
merita sa joc wow cataclyms dar nu online?
Salut, am luat de pe net salvarea de la san andreas 100%. Dar nu stiu unde sa o pun pentru a imi merge jocul salvat.Ma poate ajuta cineva:D( popa_roberto2001).
Cine stie jocuri gen sims dar 1st sau 3rd person? sau gen GTA dar fara impuscaturi sa fie un simulator de viata
O sa-mi mearga Battle: Los Angeles cu placa video ati radeon hd 4350 1gb imi spuneti va rog la ce rezolutie si la ce delaliu pls dau funda!
imi puteti spune de unde sa downloadez mt2 light dau funda+ vot
Deci in jurul folderelor de pe desktop imi apare culoare albastra, este ca si cum as selecta acel folder...Nu stiu cum sa scap :| Va rog ajutor!
Am revenit cu o intrebare simpla care, zic eu ca e simpla. Pe 24 aug. s-a implementat noul client Metin2Ro, am intrat pe forum, dar nu stiu cum sa fac cu win sp3... nu am acele update-uri? (mai mult)
Cat este $147.49 dau fundiza celui care imi spune. ca vreau sa imi iau un PC nou
Am facut un film din poze si am pus o melodie pe fundal in windows movie maker, si am salvat, dar de ce cand il pun pe youtube nu il vad, am vazut ca are 70kb(am pus salvarea), si imi zicea ca sa incarcat...? (mai mult)
Am luat test drive unlimited si cand intru in up launcher imi scrie an error occured while downloading please check your intenet connection and restart the update if the problem persists contact afari technical...? (mai mult)
Cum pun o melodie pe Trilulilu?
Stie cineva un joc de pc in care sa pot fi invizibil dar nu cu mod.sau un joc de free roaming(open world)?
Cine doreste sa joace un joc interesant va propun heroeswm.ru sa scrieti ca sunteti invitati de Baltazar10 Primul cine ajunge la nivelul 6 primeşte funda
Salut imi puteti spune jocuri cu wrestling pentru nitendo64
Eu mi-am descarcat playstation2 emulator(pcsx2)si vreau sa imi descarc god of war 1 sa ma joc pe pcsx2 dar nu sti de unde sa mi-l downloadez daca stiti voi va rog spuneti-mi ca vreau sa ma joc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
CristinaCristina17c întreabă:
Aurora736 întreabă:
user00747399247 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!