| Emitzanu2002 a întrebat:

Ajutor. as vrea niste pasi de conectare gta 5 ps3, un ghid ceva.
FUNDA!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Pai prin ce inteleg eu din intrebarea ta, tu vrei sa il instalezi, nu? Pai uite cum se face.

Verifica HDD-ul Ps3-ului inainte de orice deoarece poti intampina diferite probleme cu jocul pe parcurs

Bagi discul in PS3 astepti sa il ruleze si instalarea va incepe imediat ce se booteaza jocul. Normal pe PS3 dureaza cam vreo 20-30 de minute deoarece are vreo 9gb dar mergewinking. Dupa aceea va intra direct in prima misiune.

Sper ca te-am ajutat big grin! Funda? happy

| Emitzanu2002 explică (pentru anonim_4396):

Voiam conectarea online la gta5 ps3?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Emitzanu2002):

Ahaaa am inteles acum! Scuze de intarziere cu raspunsul dar sunt gata sa iti spun cum sa te conectezi big grin

Pai pe user-ul pe care ai jocul salvat dai la Settings la Network settings si undeva trebuie sa iti spuna sa te conectezi la net (daca ai WI-FI este super usor, doar iti gaseste adresa si se conecteaza automat sau daca ai parola va trebui sa o introduci) Dupa ce te-ai conectat la net, trebuie sa iti creezi un cont de Playstation Network (se face pe calculator sau direct de pe consola )
Uite aici link:https://account.sonyentertainmentnetwork.com/......e-account! input.action

Dupa ce ti-ai creat contul si esti conectat la joc cu el, Va trebui sa intrii in joc iar in Loading Screen o sa iti apara o noua optiune care e ceva de genul "Load Online" si trebuie sa apesi pe Patrat (iti arata si in dreapa/stanga) dupa care se incarca Modul Online si esti gata sa joci big grin

Sper ca ai inteles ceva din ce ti-am spus si sper ca te-am ajutat happy