| Adi1987 a întrebat:

Am ajuns la o varsta la care orice joc care exista pe lumea asta ma plictiseste, mi se par plictisoare jocurile, nu mai au niciun farmec niciun rost, daca joc far cry sau battlefield care ii rostul acestor jocuri? Doar impusti oameni si atat nimic interesant, daca te joci jocuri cu masini faci curse si atat, nimic interesant, daca intru pe un joc ma joc doar o ora si dupa ma plictisesc foarte tare si nu mai joc, nu imi mai plac jocurile, ce ii asa de interesant sa omori oameni intr-un joc? Cand aveam 13-14 ani da, ma atrageau jocurile astea, dar acum la anii care ii am nu ma mai atrage nimic, tot ce vad in jurul meu mi se pare plictisitor si lumea e plictisitoare vorbeste mult si prost, nu stiu ce sa mai fac, am 22 de ani

Răspuns Câştigător
| Koba12345 a răspuns:

Odata cu trecerea aniilor ne pierdem interesul pentru jocuri, este un efect advers al maturizarii, unii isi pastreaza entuziasmul pentru gaming toata viata alta altii si-l pierd mai devreme sau tarziu.
Ma confrunt cu acelasi problema, si mai ales n-am motivatie si stare sa invat jocuri noi

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E foarte bine că te plictisesc, sunt zeci de alte activități pe care le poți încerca

Bula
| Bula a răspuns:

Fa sport, excursii, vezi lumea, invata de la altii ce ti se par lucruri interesante!

| Liviu a răspuns:

Eu am 33, la fel acum 4 ani investii cam 1500 de euro intr-un laptop, si mare lucru nu ma jucai, numai is atras de jocur asa cum eram in tinerete sa spunem. Orice joc parca ori e prea grinding, sa stai 10 ore, ori nu evoluezi mare lucru

| Adi1987 explică (pentru Liviu):

Mie mi se pare ca eu cand eram mai tanar eram mai prost si cand sunt mai batran sunt mai destept, mai copt la minte

| Liviu a răspuns (pentru Adi1987):

Nu stiu, nu te cunosc, dar vorbind la general, fiecare e prost/destept in felul sau ihi

| Adi1987 explică (pentru Liviu):

Cu cat inaintezi in varsta nu devii mai intelept? Mai destept? La asta faceam referire, cand esti mai in varsta esti mai dezvoltat, mai evoluat, la 30 de ani nu mai gandesti ca un copil de 13 ani

| Liviu a răspuns (pentru Adi1987):

Ba da, dar jocurile is ca un drog, o data ce il ai in sange, joci, ori din astea mai mici ori din astea mai mari. In anturajul meu sunt destui care se joaca, eu mai ma joc rareori din astea micute pe telefon happy

| GamingSoloInRetea a răspuns:

Eu ma joc pentru a ma distra! Când eram mic nu imi plăceau dar acum am început sa petrec mai mult timp pe laptop și au început să îmi placa

| ss123silvia123ss a răspuns:

Imaginați-ți că aveți un coș cu jucării. Când erai mică, îți plăceau foarte mult jucăriile, poate aveai o mașinuță sau o păpușă preferată. Dar pe măsură ce crești, îți dai seama că nu te mai distrează la fel de mult. Jucăriile din coșul tău nu mai sunt interesante, pentru că ai învățat multe lucruri noi și vrei să încerci alte jocuri sau să faci alte lucruri. Poate că acum vrei să construiești ceva sau să înveți un lucru nou, cum ar fi să desenezi sau să construiești ceva din LEGO.
Așa este și cu jocurile. Când erai mai mică, îți plăceau, dar acum vrei să încerci alte lucruri care sunt mai interesante și care îți dau un sentiment mai bun. Poate că trebuie doar să îți găsești un alt tip de joc sau o activitate care să îți aducă bucurie. E ca atunci când nu mai vrei să te joci cu aceeași jucărie, dar vrei să încerci altele care sunt mai noi sau mai frumoase.