In acest caz este posibil ca el sa aiba o iubita, care i-a spus sa inceteze prietenia asta cu femeiele straine, fiiindca italiencele sunt extrem de geloase.
Sincera sa fiu, chiar il gasesc motivat sa inceteze sa mai piarda vremea cu diverse femei, online.
Daca o prietenie buna s-a rupt, inseamna ca nimic nu o mai poate lipii, fiindca oamenii si-au pierdut increderea din diverse motive, ori au fost atat de raniti ca nu mai vor contact cu persoana care i-a ranit.
Nu stiu efectiv daca te referi la: depresie, dezamagire sau frustrare sau altceva,
Desigur ca poti vorbi cu un psiholog, dar asta doar sa te ajute pe tine sa treci mai usor peste ruptura asta, fiindca psihologul nu are cum sa-ti repare o relatie distrusa.
Din pacate, in viata se mai intampla si asa ceva, iar daca tu ai fost vinovata, atunci inveti din greseala si incerci din rasputeri sa nu mai ajungi vreodata in aeeasi situatie.
Ba nu, efectiv persoana aceea nu a mai fost online de mult timp si noi vorbeam in fiecare zi aproape la fiecare ora, nu cred ca s-a suparat asa dintr o data
Nimeni nu se supara asa dintr-o data, fara un motiv!
Iar daca erati prietene foarte bune, atunci trebuia sa stii adevarul.
Eram prieteni foarte buni, el era italian si vorbeam in engleza, stiu ca s-a intamplat o data ca el sa nu fie online 2 sapt pentru ca se mutase, dar a doua oara nu a mai fost online de 3 luni sau mai multe, uneori il vedeam online pentru un minut sau doua si dupa iar era offline inca 2 luni
Mersi!
In acest caz este posibil ca el sa aiba o iubita, care i-a spus sa inceteze prietenia asta cu femeiele straine, fiiindca italiencele sunt extrem de geloase.
Sincera sa fiu, chiar il gasesc motivat sa inceteze sa mai piarda vremea cu diverse femei, online.