| HandaSei a întrebat:

Am o problemă destul de ciudată cu CS:GO și ce e mai interesant este că doar cu CS:GO rolling on the floor practic se tot dezinstalează singur "da, ați auzit bine..." rămân în pc folderele de la el și doar trebuie să-i dau instalare din nou din steam. Cum se poate asta având în vedere că nimeni nu umblă în pc la mine și nici măcar nu poți dezinstala un joc din steam fără să-l ștergi complet... ei bine asta să-mi spuneți voi! rolling on the floor Dacă știe careva de ce, help!

3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Se dezinstaleaza singur? A mai facut asta? Este nou PC-ul sau ceva?

| HandaSei explică (pentru DoarBogdan):

Am de la începutul lui decembrie laptop-ul... și acum recent de aproximativ o săptămână a început să facă asta, azi e a 4 oară cred. straight face
Și cel mai ciudat este că nu se șterge de tot... doar îmi apare să-l instalez ca și cum nu l-aș avea, scanează după fișiere deja existente și îl instalează. rolling on the floor
Laptop-ul nu este prea slab sau ceva de genul să zic că nu suportă sau mai știu eu ce... este un ASUS ASUS F550JX-DM169T (procesor i7 4720HQ cu turbo până la 3.6 / 8 GB Ram / placă video Nvidia Geforce GTX 950M cu 4gb ) clar nu e vreo eroare de la sistem... poate de la steam, dar cum o rezolv!? straight face

| DoarBogdan a răspuns (pentru HandaSei):

Reinstaleaza steamul in primul rand...