| WhyIsSoHard a întrebat:

"Am pus la acceasta categorie pentru ca este cea mai citita"
Vreau sa va vorbesc putin despre "hacking" vreau sa primesc raspunsuri de la uni oameni care stiu despre ce vorbesc!
Sa zicem ca jucati un joc, si vreti sa fiti mai buni dar va lipsesc bani, cristale, aur,... sau ce mai sunt in jocuri si nu vreti sa va bagati bani in el.Bun daca vrei sa te inveti sa faci un asa numit program care iti va configura si modifica ce vrei tu in joc trebuie sa iei informatile acelea de undeva, ca sa faci rost de asa informati trebuie sa cauti 1-2 ani si dupa tot trebuie sa platesti pentru a le avea. Dupa ce ai obtinut informatia pana te inveti mai trece 1 an.Si cand in sfarsit te-ai invatat ai descoperit ca nu mai pofta sa te joci jocuri de loc.Acum ma intreb mai eficient era sa iti bagi bani in joc decat sa te inveti sa creezi un asemena program? Eu stiu cum se procedeaza si am cautat 4-5 ani sa aflu si acum parca nu mai imi vine sa ma joc. Ar fi fost mai eficient sa platesc pentru resursele din joc decat sa platesc pentru informatile acelea? Nici eu nu mai stiu...

1 răspuns:
| Vvistula a răspuns:

Pune intrebare la pc/gaming, poate ca intra multi oameni in categoria asta, dar asta nu inseamna ca si stiu, pui unde intra oameni care ii intereseaza asa ceva, nu o sa primesti aici raspunsuri relevante.