| xXShadowHunterXx a întrebat:

Am un cont de chibi ninja lvl 65 cu un hebi sasuke+12,(e s-rank outfit)un pet normal+9, un akamaru+29, un 6-tails+3, un 2-tails+2(asta e tot s-rank pet)...Am recordat 15+2 Orange outfits(adica, sugetsu+2, kisame+2, naruto+2,sasuke+2,itachi+2 etc)sunt un gold user am participat si castigat unele eventuri.am avut este 860golds dar in prezent mai am doar 120g. ...Am toate cele bag-ul full(cu de toate.gems+9,lvl 10 gems bag x2, eqipament 4s+gold stat toate pana la lvl 80)caracterul meu are echipat tot cu 4s gold stats si statusurile sunt:speeder, HP:2580, CP 2159, ATTACK:400-493,SPEED:2,66,DODGE:109,celelate nu-s asa importante dar sunt toate peste 100.cum spuneam bag-ul e full cu de toate(seal breakeruri+5, little beans+54(asta-i mancare pentru peturi), 100-lvl 1 dimonds, 50-lvl 1 emeralds, 50lvl 1 agate.mai am multe oufituri ca guren, itachi, kakazu+1 etc.la bloodline am:Uchiha Sasuke(sharingan+1),Kakazu(Earth grudge+4,)si Deidara(explosione art)il mai am si pe al lui haku si al lui ino+5 si +4.stone am 18539898.am deschise toate cele 5 locuri pentru appretince.il dau la schimb cont+contul de facebook(sunt logat cu facebooku deci-.-)pe facebook am cont cu marvel razbunatori de lvl mare si cont de miscrits si de ninja saga.idu meu e JFS_Florin.il dau la schimb pe cont de naruto arena cu toate caracterele deblocate cont de roblox cu obc si multi robluxi.

Întrebări similare