| rareslord123 a întrebat:

B una TPU. Eu joc cross fire si in ultimu timp cand intru imi spune ca eu sunt deja >logat Da eu stiu sigur ca nimeni nu imi stie contul. CE sa fac ajut-o dau funda!

2 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Este din browserul tau care ti-a memorat parola de logare pe site si te conecteaza automat pe acel site! Stai linistit ca nu-ti stie nimeni parola odata ce inca ai acces la acel cont! Nu joaca nimeni pe contul tau si daca vrea cineva sa ti-l ia, e simplu...schimba parola si nu mai ai acces (asta ar insemna sa-ti stie parola si ID-ul cu care te loghezi). NU ai ce ajutor sa ceri pentru ca nu ai o problema! Daca vrei sa nu te mai conectezi automat sterge cookies-urile din browser si apoi intra la tools(unelte)->optiuni->securitate->aici debifeaza->retine parolele pentru site-uri. (Numai sa nu uiti vreodata parola sau sa o scrii gresit ca nu mai poti intra niciodata pe site si atunci poti sa strigi ajutor-->nu te mai ajuta nimeni). Tehnologia asta a browserelor avanseaza luna de luna si face in asa fel ca tu sa ai o viata mai usoara->cu doar un singur CLICK, in schimb unii ca tine vor sa isi faca singuri viata grea si ca drept dovada sa dea zeci de clickuri pentru a intra pe un site (cum era acum 25 de ani).Nu stii sa exploatezi tehnologia asta noua?-->invata!

| rareslord123 explică:

DA si u joci cross fire?