| Lov3Boy a întrebat:

Bun deci de ce nu se poate creia un VRMMO(Virtual Reality Massively Multiplayer Online) aici ma refer la un joc care sa aiba grafica foarte mare si sa fie Mapul toata lumea, nu e ca nu ar putea stoca marimea jocului, si nici pentru ca nu s-ar putea juca playeri pe pc-urile lor, s-ar putea juca cu ajutorul internetului, dar va dati seama ce profit ar avea asa joc? Adica il cumperi pe un super server cu stocare ∞ sau asa ceva atunci de ce? daca pot face jocurile cu grafica mult mai mare, mai mari mapurile, si sa fie milioane de jucatori de ce? Ideia asta mi-a venit cand ma uitam la GGO(gun gale online) Funda cine ma lamureste!

2 răspunsuri:
| ionut_5013 a răspuns:

Suntem destul de departe de creerea unui astfel de joc, deoarece e nevoie de foarte mult timp, mai ales ca trebuie luate metode de securitate ca sa nu mori dintr-o data de inima laughing; nu stiu daca raspunsul meu de ajuta foarte mult, dar na, doar atat iti zic : chiar daca se va creea vreodata un astfel de joc, va dura timp; si apropo, cate episoade din GGO au aparut pana acum? eu l-am vazut decat pe primul si nu am mai gasit alte episoade

| Lov3Boy explică (pentru ionut_5013):

Ai aparut 3 le poti gasi pe anime4fun.ro http://anime4fun.ro/sword-art-online-ii/anime/7696 stiu ca titlul este sword art online II dar au gresit la nume sunt subtitrate rosub!