| PisicaNirvanista a întrebat:

Am o problema cu jocul Minecraft...Acum cateva zile i-am pus un nou pachet de textura(nu prea stiu care scria ceva la download 516x516 sau nu stiu) si acum nu mai merge.Mi se blocheaza si nu mai face nimic. Sper ca ma puteti ajuta.Mersi de ape acum!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca numarul din intrebarea ta e corect, sau e pe aproape inseamna ca acel pachet cu texturi pe care l-ai adaugat tu e HD si cere mult mai mult decat pachetul de textura standard al Minecraft-ului.Din asta reiese ca nu ai un PC destul de bun pentru a duce jocul cu acele texturi, singurele solutii sunt de a-ti imbunatatii PC-ul sau de a reveni la texturile originale ale jocului.De asemenea ai putea sa pui un pachet cu texturi mai mici ca rezolutie gen x256; x128; x64.

| PisicaNirvanista explică (pentru anonim_4396):

Merci pentru raspuns!

| PisicaNirvanista explică (pentru PisicaNirvanista):

Daca as vrea sa-mi pun varianta aceasta mai mica http://adf.ly/564553/spbdc-16 si nu pot da click la ecranul de start pe texture pack ar trebui sa caut documentul unde e salvat, sa sterg acea varianta si s-o pun pe asta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru PisicaNirvanista):

Poti incerca, incercarea moarte n-are! happy. Daca nu merge nici asta atunci revin-o la pack-ul standard.
De curiozitate, ce configuratie ai la PC?

Man sigur o sa par super prost acum, dar eu nu ma pricep la calculatoare(partea tehnica) si nu stiu...

Lasa frate ca nimeni nu s-a nascut invatat.Da-i click dreapta pe My Computer>Properties.Acolo aflii chestiile elementare cum ar fi sistemul de operare, cata memorie RAM ai, ce procesor folosesti.

Merci pentru intelegere si iti zic cam ce scrie la sectiunea Computer:
Intel[R]
Pentium[R] 4CPU 3. 06GHz
3.08 GHz
1, 00 GB of RAM

Da,din nefericire mi s-a confirmat banuiala de ce nu-ti merge pack-ul acela "mare' de textura.Nu stiu ce sa zic, esti gamer inrait? ce mai joci pe langa Minecraft?

Metin2 da mai putin si un joc Roblox.Nu sunt chiar asa de inrait, dar cand n-am ce face mai intru...

Atunci nu vei avea nevoie de un PC nou daca joci tipurile astea de jocuriwinking.
Spor la jucat!

Scuze ca te deranjez iar, dar am sters documntul unde era pachetu am dezinstalat minecraft si tot aceeasi textura o am... Daca ma poti ajuta...

Deci ai dezinstalat MC. si l-ai reinstalat dar ai tot textura aia HD? Sincer nu mi se pare normal, cum sa-ti ramana pachetul ala de texturi daca tu ai sters jocul cu totul. Vezi poate ai lasat ceva fisiere in urma vechii instalari dar ma indoiresc daca ai zis ca ai sters tot.

Am rezolvat.Am instalat un Minecraft de alt undeva si nu m-am mai chinuit cu textura HD. Oricum, merci!

12 răspunsuri: