| alex2001peia a întrebat:

Cum ajung in multimeu etaj din turnulu de monilor de la metin2 angel?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e vreo diferenta intre turnul demonilor, fie ca e pe metin2 angel, sau pe oricare altul big grin La etajul 1. Trebuie sa spargi piatra
2. Treuie sa omori toti demonii de acolo
3. Trebuie sa omori seful si restul demonilor (Sau doar seful, nu mai stiu exact...)
4. Trebuie sa gasesti piatra corecta (Iti da mai multe, si tu trebuie sa spargi din ele pana cand o gasesti pe cea corecta)
5. Trebuie sa omori demonii pana iti pica pietre chei, iar aceste pietre dai click pe cheie si le pui pe stalpurile alea, pana se termine toate.
6. Trebuie sa omori doar seful
7. Trebuie sa spargi pietrele de pe acolo, pana cand apare unu intr-o parte, iar dupa ce il spargi iti da lada veche, iar apoi mai apare un metin in acelasi loc, iar din lada vece iti da Chei Bong-in si Chei Zin-Bong-in. Cheile Bong-in sunt degeaba, doar cu cheile Zin-Bong-In poti sa treci de etaj, cand iti pica dai click pe ea si o pui pe stalpul acela de acolo
8. Trebuie sa omori monstrii pana cand iti da harti Bong-in, cu care nu faci nimic. Acei monstrii iti dau si Harta Zin-Bong-In, pe care o pui pe stalp si te duce la etajul 9.
9. UNKNOWN

laughing Nu am ajuns niciodata pe niciun metin la etajul 9. Ba era lag, ba era bug, si nu aparea niciun monstru, etc big grin Sper ca ti-am fost de folos happy.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat