De ce spune toata lumea : moaama, fms +9 e cel mai belea. pai de aia nu treci tu de lvl 25 ca nu stii sa joci. crezi ca daca iti da cineva un cont de lvl mare ala nu s-a chinuit sa-l faca. incearca sa-ti dai si tu interesul mai mult si ai sa vezi ca o sa reusesti. fms +9 si war corp e cont de cocalari
Milogule! nu ai nev de cont de la cineva de nivel 25, ai nevoie de rabdare si sa stii cum poti face mai rapid nivel, eu iti recomand:
-Cresti statusul adecvat(pentru a rezista PVM si PVP) adica: -Razboinic corp( +2VIT, +1STR dupa ce ajungi cu ambele full cresti DEX)
-Razboinic Mental (+2STR, +1VIT dupa DEX)
-Ninja pumnal (+2 DEX, +1VIT dupa STR).la fel si la cel arc.
-Sura arme (+2 INT, +1 VIT dupa DEX).la fel si BM
-Cresti in locuri adegvate in functie de nivel, mai pe scurt pana la nivel 50: lvl 1-5 caini, lupi | lvl 5-10 ursi | lvl 10-15 ursi, tigri amazoane | 20-25 monstrii Map2 | 30-35 Orci negrii (BO) dar in grup | 35-50 Orci negrii (singur)
-Te uiti sa ai pe itm HP indiferent de ce rasa esti
P.S eu unul am mers dupa ghidul acesta, l-am gasit pe un site, daca il cauti pe marele Google il gasesti si tu, eu acum am nivel 92 si nu a fost foarte complicat, am avut nev doar de rabdare
BFT!
Anonymous09, ai si tu dreptatea ta, dar sa stii ca FMS+9 si war corp nu`i cont de cocalar, nu exsista caracterul cocalar.
Fiecare cu ce caracter place sau stie sa-l foloseasca, eu unul am nivel 43 si am Dragon+9 si FMS+9 si un RIB+9... asta inseamna ca`s cocalar? daca ma descurc cu ce pot, si daca pana la urma astea sunt armele cel mai usor de facut+9? (in caz de nu stiai nu cer upgrade la+9)