| cirsiti a întrebat:

Ma joc metin2 ro de mult timp si nu am reusit sa trec de lv 25 sunt praf
Daca voi ma uteti ajuta
Dati-mi va rog un cont de metin2 ro de lv mai mare de 25 si sa aiba macar fms +9 sau ceva
acolo
VAAAAAAAAAAAA ROGGGGGGGGGG

3 răspunsuri:
| anonymous09 a răspuns:

De ce spune toata lumea : moaama, fms +9 e cel mai belea. pai de aia nu treci tu de lvl 25 ca nu stii sa joci. crezi ca daca iti da cineva un cont de lvl mare ala nu s-a chinuit sa-l faca. incearca sa-ti dai si tu interesul mai mult si ai sa vezi ca o sa reusesti. fms +9 si war corp e cont de cocalari

| Brancardierii a răspuns:

Milogule! nu ai nev de cont de la cineva de nivel 25, ai nevoie de rabdare si sa stii cum poti face mai rapid nivel, eu iti recomand:
-Cresti statusul adecvat(pentru a rezista PVM si PVP) adica: -Razboinic corp( +2VIT, +1STR dupa ce ajungi cu ambele full cresti DEX)
-Razboinic Mental (+2STR, +1VIT dupa DEX)
-Ninja pumnal (+2 DEX, +1VIT dupa STR).la fel si la cel arc.
-Sura arme (+2 INT, +1 VIT dupa DEX).la fel si BM
-Cresti in locuri adegvate in functie de nivel, mai pe scurt pana la nivel 50: lvl 1-5 caini, lupi | lvl 5-10 ursi | lvl 10-15 ursi, tigri amazoane | 20-25 monstrii Map2 | 30-35 Orci negrii (BO) dar in grup | 35-50 Orci negrii (singur)
-Te uiti sa ai pe itm HP indiferent de ce rasa esti
P.S eu unul am mers dupa ghidul acesta, l-am gasit pe un site, daca il cauti pe marele Google il gasesti si tu, eu acum am nivel 92 si nu a fost foarte complicat, am avut nev doar de rabdare
BFT!

| Brancardierii a răspuns:

Anonymous09, ai si tu dreptatea ta, dar sa stii ca FMS+9 si war corp nu`i cont de cocalar, nu exsista caracterul cocalar.
Fiecare cu ce caracter place sau stie sa-l foloseasca, eu unul am nivel 43 si am Dragon+9 si FMS+9 si un RIB+9... asta inseamna ca`s cocalar? daca ma descurc cu ce pot, si daca pana la urma astea sunt armele cel mai usor de facut+9? (in caz de nu stiai nu cer upgrade la+9)