| lixu16 a întrebat:

poate sa imi spuna si mie cineva daca imi iau un joc original pentru PC din magazine daca il pot juca( dupa instalare desigur) fara dvd in unitatea optica? exista vreo olutie?
Daca nu nu se prea merita deoarece in maxim doua saptamani ar fi compromise dd-ul.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Desigur, doar o sa il ai activat cu serialul tau unic si sanatate - faci imagine la DVD si gata.

5 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Desigur. Nu, nu ar fi compromis nici un disc in doua saptamini, dar e mai comod sa iti faci o imagine la disc si sa o incarci in daemon tools. Era si un site cu imagini de-astea sau patchuri no-disc, dar nu imi aduc aminte acum cum se cheama...

| lixu16 explică (pentru GabiDumitrescu):

Eu fifa 13 vreau sa il iau crezi ca s-ar putea dupa instalae fara Dvd sa ma joc?

Si dupa aceea nu am nevoie de crack sau alte prosti nu? fifa 3 trebuie conectat la Origin SI DE ACCEEA INTREB.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru lixu16):

Pai il conectezi la Origin, evident. Conectarea o faci pe baza serialului unic - dupa aia nu conteaza daca ai discul original in unitate sau nu. La o adica, poti sa il cumperi pe Steam si nu mai e problema cu discul original.

Multumesc fumos pentru ajutor

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru lixu16):

Desigur, doar o sa il ai activat cu serialul tau unic si sanatate - faci imagine la DVD si gata.