| paqquky a întrebat:

Stiti vreun program mai bun ce imbunatateste jocurile.Razer game booster nu se mai poate descarca(versiunea noua). Astept un raspuns.

Răspuns Câştigător
| N0xEterniS a răspuns:

Si cata performanta poti castiga? Nu multa iti spun eu. Posibil nici sa vezi/simti diferenta. In cele din urma, tot la upgrade ramai, adica un pc now sau piese mai bune.
Un software care iti imbunatateste performanta in jocuri ce face de fapt? Iti defragmenteaza disk'ul, iti opreste toate procesele in afara de cele esentiale, posibil sa-ti recomande un driver la placa video mai nou, iti verifica hard'ul pentru erori, chestii pe care le poti face si singurwinking
Cele mai cautate si folosite fiind :
- Razer Game Booster | Inchide programe care nu sunt necesare de asemenea si serviciile, iti dezactiveaza toate visuals effects din windows, arata FPS, update la driver.

- GameFire | cam tot la fel. Iti defragmenteaza jocul, ia control asupra programelor si le inchide cand ai nevoie de performanta.

- MSI Afterburner | E mai mult folosit pentru a face overclocking. Dar ai grija cu overclocking pentru ca scurteaza viata pieselor.

- EVGA Precision X | pentru placile video Nvidia. Overclocking.

- AMD Overdrive | aceeasi chestie numai ca pentru placile AMD.

- Razer Surround | pentru sonor, daca nu ai cine stie ce casti happy

| paqquky explică (pentru N0xEterniS):

Am mai avut Game Fire dar mi-am reinstalat windowsul si nu mai stiam cum se numeste.Stiu ca nu aduce prea mult in plus dar eu ma simt bine. happy. Multumesc

1 răspuns: