| Teodoruka2001 a întrebat:

Are cineva coduri webkinz nefolosite? Acuma stiu ca toti o sa imi scrieti gen : "Du-te la magazin si cumpara-ti laughing" Dar faza e ca nu am bani! Aici in zona asta costa 40 - 50 Ron.Va rog dati-mi si mie in mesaj. Abia am avut bani de rechizite pentru mine la scoala..Va rog! Cei bogati rad de astia ca mine si o sa i-a toata chestia asta ca pe o batjocura si o sa isi bata joc de mine! Care are va rog sa imi dati si mie.Va multumesc! FUNDA + VOT!

Răspuns Câştigător
| YoChriss a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=l-0fwpKb6u8 Fa si tu ce face fata aia in videoclip. Dar poate avea virusi! Nu sunt sigur. Generatorul online da numai coduri false... l-am incercat si eu.

8 răspunsuri:
| YoChriss a răspuns:

Buna! Poti lua de pe net Webkinz code generator si trebuie sa mearga unul. Cauta pe google webkinz code generator si ia-l. Nu sunt sigur daca are sau nu virusi. Iti recomand sa-l iei doar daca te pricepi la calculatoare.

| Teodoruka2001 explică (pentru YoChriss):

L-am incercat mai demult dar nici un cod nu merge.Eu l-am incercat online.Dar daca imi dai link de unde il pot descarca si sa mearga iti dau funda si vot.

Meriti funda!

| YoChriss a răspuns (pentru Teodoruka2001):

Http://www.youtube.com/watch?v=l-0fwpKb6u8 Fa si tu ce face fata aia in videoclip. Dar poate avea virusi! Nu sunt sigur. Generatorul online da numai coduri false... l-am incercat si eu.

| Teodoruka2001 explică:

La acel program trebuie o parola.Nu stii ce parola?

| YoChriss a răspuns (pentru Teodoruka2001):

Urmeaza pasii din videoclipul acela. Daca la fata aceea nu i se cere parola, o sa-ti dau akt generator.

Mie imi scrie ca trebuie sa pui o parola.Nu ma face sa regret ca ti-am da funda te rogwinking.

Întrebări similare