| Bogdane0069 a întrebat:

Buna TPU.Tocmai mi-am instalat windosu la pc si as vrea sa stiu ce programe am nevoie in calculator si daca ar trebui sa fac updeiturile mutli mi-au spus ca nu eu le faceam mereu nu stiu ce ar fi mai recomandat si daca stiti niste jocuri faine online.Va multumesc o zi buna.

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca nu ai Windowsul cu licenta nu fa update-urile.
Trebuie sa mai instalezi :
-DirectX;
-Adobe Flash Player;
-Adobe Reader;
-.net framework;
-Office;
-Un player pentru muzica si filme (eu folosesc BSPlayer);
-Un arhivator (7-ZIP folosesc eu);
-Skype, Yahoo, etc;
-Browserul ce-l folosesti (Mozilla eu);
-Program pentru poze si imagini (IrfanView eu);
-Daca vrei sa inregistrezi prin microfon si sa editezi melodii: Audacity;
-Program pentru scris CD-uri si DVD-uri (CDBurnerXP folosesc eu);
-Programe pentru camera web.
Si daca n-ai toate driverele actualizate spune-mi si-ti dau un program simplu, gratuit si foarte eficient (Ma Config).

| Bogdane0069 explică (pentru Salontanul):

Ati multumesc daca miai putea da link de la programu de la drivare e perfect o zi buna happy

| Salontanul a răspuns (pentru Bogdane0069):

Instaleaza "Adobe Flash Player" si apoi "Ma Config": http://www.ma-config.com/en
Apasa pe Start detection/Agent installation/Automatic Installation/. Va apare sa download-ezi fisierul MaConfig_Win.exe. Il download-ezi si apoi il instalezi. In acesta perioada nu inchizi pagina de internet. Dupa instalare dai iarasi "Start detection" si te uiti apoi in "My Drivers". Acolo vei vedea 3 categorii de drivere: verzi, cenusii si galbene. Cele galbene sunt neinstalate. Le instalezi. Cele verzi sunt mai noi. Daca vrei le instalezi, daca nu, nu. Cele gri nu le gaseste. Mai rar se intampla asta. Succes!

| Bogdane0069 explică (pentru Salontanul):

Ati multumesc mult de ajutor si cum ar trebiu sa fac cu updeiturile le instalez? Nu am windows original

| Salontanul a răspuns (pentru Bogdane0069):

Alea din Windows nu. Astea din Ma Config da.