| dariusbocos a întrebat:

Va rog ajutati-ma cu niste jocuri pentru PC in afara de cele de tip metin 2 si cs ZIceti din orice categorie! PC-ul meu e foarte slab are 1 GB RAM si video 256...

Răspuns Câştigător
| SkyGuy a răspuns:

N-am sa iti dau site cu jocuri pentru pc-u tau, cauta si tu jocuri din astea de prin maxim 2007 cred ca iti merg....nu prea stiu asa jocuri cu cerinte mici mai incearca si gta 3 si gta vice city

3 răspunsuri:
| SkyGuy a răspuns:

Mario...glumesc, incearca si tu counter-strike fifa 2007 din astea de nu au cerinte mari..ca ai un pc destul de depasit...cred ca iti merge si fahrenheit (daca iti place genul), mafia (nu sunt sigur dar incearca), max payne 1 si 2.Cauta si tu la jocul pe care il vrei system requerments pe google si vezi care sunt minime. Sper ca te-am ajutat.

| dariusbocos explică (pentru SkyGuy):

Mai multe mai multe laughing) imi trebuie multe jocuri... ca sa ma pot decide... da-mi un site daca nu cu jocuri pentru cerintele pc-ului meu

| dariusbocos explică (pentru SkyGuy):

Ok big grin

| SkyGuy a răspuns (pentru dariusbocos):

N-am sa iti dau site cu jocuri pentru pc-u tau, cauta si tu jocuri din astea de prin maxim 2007 cred ca iti merg....nu prea stiu asa jocuri cu cerinte mici mai incearca si gta 3 si gta vice city