| G30rGe a întrebat:

Care este cel mai bun si frumos joc de Nfs (adica:Undercover, Underground s.a.m.d. etc spuneti si voi care v-au placut big grin)
Dau funda :X

20 răspunsuri:
| 000MadMAX000 a răspuns:

Mie mi-a placut Underground 2 si Carbon imi placea modul in care tunai masinile dar cel mai mult m-a impresionat Hot Pursuit (2010) si The Run m-au impresionat la capitolul grafica si control.

| Dizzyz a răspuns:

Undercover fiindca poti sa te plibi si in oras cand vrei, te urmareste politia, jocul e belea rau!

| Laurian1999 a răspuns:

Nu am un joc favorit, va spun si de ce :
Fiecare joc de NFS a fost facut intr-un anumit an cu o anumita tehnologie. Toate s-au bazat pe design, gameplay, prezentarea meniului, tunarea masinilor (absenta in unele jocuri de NFS) continuand, toate aceste jocuri au incercat pe parcursul anilor sa ne convinga ca Electronic Arts poate sa evouleze si chiar au reusit! Acum Need for Speed Rivals este cel mai nou joc aparut si cel mai popular, dar unii nu au NFS RIVALS dar au NFS SPEED si/sau NFS CARBON si zic ca acestea sunt bune si le sparge pe celalalte, sau unii au NFS 2 aparut in 1998 daca au calculatoare "performante", eu cel putin imi este greu sa aleg un joc care imi place cel mai mult din versiuni din 2005 pana in ziua de astazi. si de aceea zic ca toate sunt cele mai bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The run mi-a placut.

| VanHelsinG007 a răspuns:

Iti recomand undercover si the run(sunt cele mai noi si in acelasi timp cele mai tari)

| anonim_4396 a răspuns (pentru VanHelsinG007):

Undercover e vechi rau.

| VanHelsinG007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred ca e mai vechi decat underground 2 care e facut in 2004! ha ha ha

Ha ha ha e facut in 2008 undercover deci e vechi rau asa ca numai rade ca prostu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si oricum undercover e si varza underground 2 e mult mai tare.

Du-te mah cu undergroundul tau! daca tu zici ca underground e mai tare decat undercover nu stii ce sunt alea jocuri(in undercover ai grafica foarte buna, masini de care vrei, control super asupra masinii +prinzi viteze foarte mari comparabil cu underground.in undercover cu prima masina prinzi 290-300km/h pe cand in underground pe la sf jocului abia.)mai spune tu cu ce intrece undergroundul UNDERCOVERUL! SHUT UP!

Ia mai du-te tu cu undercoveru tau!

Mai lasa-ma cu undergroundul tau!

Bine,bine. Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni.

| George3412 a răspuns (pentru anonim_4396):

BAAAAA TREZIREAAAA! Ce e cu vechitura aia de underground.Da e bun n-am ce zice da la vremea ei. Undercover e foarte tare la vremea actuala te simti in joc la underground nu ai senzatia aia, adrenalina...

| Vasy0105 a răspuns:

Salut, din punctul meu de vedere Hot pursuit 2010 e cel mai bun am testat si The Run dar tot mai tare e hot pursuit

| subcarpatii a răspuns:

Most Wanted si Underground 2 le bate pe toate.

| Voicu_Costin_1989 a răspuns:

Underground1=2003
underground2=2004
mostwanted=2005
carbon=2006
prostreet=2007
undercover=2008
shift=2009
dupa aia restul care cred ca nu aveti voi pc ca sa va ruleze.cel mai frumos nfs din punct de vedere al povesti este mw dar pentru mine toate sunt frumoase

| Basa_Ionut_2000 a răspuns (pentru Voicu_Costin_1989):

Foarte tare nfs most wanted! dar dupa el e mai fain nfs rivals

| SaSwKy a răspuns:

Din cate cred cel mai bun si cel mai frumos joc de Need For Speed este Undercover datorita graficii eu il am chiar daca este vechi dar tot e misto rau merge pe ori ce windows si este cel mai tare undercover

| Irimia_Catalin_Gabriel_1994 a răspuns:

Sincer spun ca mi-am petrecut copilria cu Need for Speed Most Wanted!