| MaNNNNNNNiak a întrebat:

Care stie un program sau o metoda pentru a creste fpsu` intru-n joc ( Counter-Strike 1.6 ) am avut un prieten care folosea un program "MSI" sau ceva de genu`?

1 răspuns:
| smartlollipop a răspuns:

Multi playeri au placi video vechi, mai slabe fata de cele noi aparute si nu pot avea un fps constant, uneori au chiar lag. Cei mai multi joaca pe Render OpenGL mod, care necesita multe resurse.
Pentru a schimba modul de joc intr-unul care necesita mai putine resurse intrati in CS -> Options -> Video -> Render si puteti seta la D3D mode ( pentru placi video slabe ) sau Software ( atat pentru placi video slabe cat si pentru cele bune, dar se vede mult mai urat fata de D3D ). Cat ce priveste rezolutia, va recomand pentru non steam o rezolutie mai mica, eu foloseam 800x600 si mergea foarte bine, dar daca nu va deranjeaza o rezolutie foarte mica, puteti seta si 640x480, iar pentru steam o rezolutie cat mai mica, dar sa se vada si iconitele : 1024x768. Nu va recomand sa jucati pe ''Windows mode", deoarece va poate inrautatii situatia si pozele ies negre...
Inca o solutie pentru lag : puteti intra in Task Manager apasand CTRL+ALT+DELETE, sau dand click dreapta pe bara de start si alegeti 'Task Manager' -> Processes, click dreapta pe executabilul hl.exe ( trebuie sa fiti neaparat in joc) si setati pe 'Low'. Am auzit ca este si aceasta o varianta, dar eu nu o folosesc
Pentru a va creste FPS-ul, am adaugat toate comenzile necesare in acest cfg :
Code:
http://speedy.sh/9yVs7/FPS.cfg
Il copiati unde aveti CS'ul instalat in cstrike si cand intrati in joc, scrieti in consola exec FPS.cfg.
O sa vi se vada mult mai urat fata de cum aveati inainte, dar este normal pentru a va creste fps'ul
Probabil majoritatea aveti problema cu lag-ul sau cu scaderea fps-ului in smoke grenade. Am gasit o solutie potrvita pentru aceasta problema! Descarcati urmatorul fisier si dezarhivati'l in fisierul unde aveti cs /cstrike/sprites si dati "Lipire peste".
Code:
http://speedy.sh/zRywF/gas-puff-01.zip

Incearca asa.