| Nitu_Andrei_Valentin_1995 a întrebat:

Ce jocuri jucati mai nou?

11 răspunsuri:
| DuDDy24 a răspuns:

Eu joc DMC 5, Grid Autosport, Crysis 3, Dead Space 3, Outlast si Saint Row 3. Daca ai nevoie de recomandari spune-mi ceva despre PC-ul tauwinking

| Nitu_Andrei_Valentin_1995 explică (pentru DuDDy24):

Pai am un geforce 210 ca place videwo, amd athlon(tm) 64 procesor 3200 plus ca procesor, 3 Rams

| DuDDy24 a răspuns (pentru Nitu_Andrei_Valentin_1995):

E un pc destul de vechi si slab...nu cred ca ai vreo sansa sa rulezi jocurile pe care le-am enumerat mai sus. Cei 3gb de ram sunt de ajuns, placa video e acceptabila pentru jocuri mai vechi de 2011, dar procesorul este foarte slab.
Intra aici http://www.game-debate.com/games/ si cauta jocuri. Ar trebui sa iti mearga jocurile aparute pana prin 2007-2008 din cauza procesorului. Mai bine dai 50 de lei si iti iei un Athlon X2(e pe acelasi socket cu ce ai tu), si o sa observi o mare imbunatatire a performantei pc-ului.

Nu stiu poate oi fi gresit ceva, mie imi merg jocuri cam ca:gta 4, toate nfsurile, skyrim...stiu procesoru nu rezista chiar asa bine, dar place e ff buna, jucam prin zilele astea Black ops 2

Din lista ta merg urmatoarele jocuri crysis 3 merge, dead space 3 merge outlast l-am terminat de 5 ori si tot nu ma satur(inclusiv dlc-ul) saints row 3 merge sigur, acum nu am testat grid si Dmc

WOW! M-ai lasat cu gura cascatalaughing. Athlon 64 3200+ de care zici tu e single core si nu are nicio sansa sa ruleze jocurile de care am zis, mai ales Crysis 3 sau GTA 4 care consuma foarte multe resurse. Eu am avut athlon 64 3000+, putin mai prost ca al tau, si stiu cat poate, de aceea cred ca ai gresit cand mi-ai spus numele procesorului. Acum am Core 2 Duo E7400 overclockat la 3. 5Ghz si GTX650 +4gb de ram si se cam chinuie sa ruleze Crysis 3 pe mediu si Gta IV pe high la fps (30-40fps) acceptabil din cauza procesorului.
DMC 5 s-ar putea sa iti mearga la fel ca Dead Space 3, pentru ca eu le joc pe ambele pe setari maxime cu o medie de 120 fps (niste jocuri extraordinar de bine optimizate).
Din seria "Grid" poti incerca Grid I si Grid II, foarte bune jocurile...Grid Autosport e de abia aparut si cere cam mult.
Astept sa imi spui la ce rezolutii si delalii joci tu jocurile enumerate de tine, m-ai facut foarte curios pentru ca imi e greu sa cred ca poate sa duca jocurile astea configuratia PC-ului pe care ai zis ca il ai...sunt aproape sigur ca tu ai PC mai bun doar ca nu stii asta. Unde ai dat tu ca sa vezi componentele calculatorului?

Stai ca ca nu era 3200 plus in *** era 6400

A da si am 5 Ram l-am intrebat pe tati, sti de ce le gresisem ca ma dusesem la mami care stie 0% despre calculatoare

Asta e alta treabalaughing. Procesorul ala duce cam toate jocurile apararutewinking. Ramul este mai mult ca suficient, dar placa video esti sigur ca este geforce 210? Cred ca ai o placa video mai buna de ruleaza Crysis 3thinking

Da Nvidia Geforce 210

| Nitu_Andrei_Valentin_1995 explică:

Te rog eu nu ma deprima cu metin, deci te rog frumos..Si mario arunca metinu la gunoi

Întrebări similare