Need for speed Most wanted, Need for Speed Pro Street, Need For Speed Undercover, Euro Truck Simulator 1 si 2, Call Of Duty 2, Call Of Duty 4 Modern Warfare,Call Of Duty World at War, Medal Of Honor Airborne, Wolfenstain Return to Castle, FiFa 08, Pes 08, Commandos Strike Force, Armend Assault, Obscure 2, NHL 08, Sega rally,Tottaly Spies,Bet on Soldier Black out Saigon,Call of Juarez,Death to spies,The Witcher,Sniper Elite,FEAR,Need For Speed Carbon, Far Cry, Trasformers the game, Star Wars Battlefront 2, Terrorist Takedown, Hitman, Gta San Andreas, Flatout 2, Hour of Victory, Colin MC Rae Rally, MotoGp 2007, Total Overdose, Spide-Man 3, Scarface, Conflict Denied Ops. Funda?
X-men origins olverine, The incredible hulk 2, Prototype 2 (cred ca prototype 2 depaseste 5 GB, dar merita ), Spiderman Web of Shadows, Metin2, 4Story, Gta san andreas, Max payne 2 (cred ca si acesta depaseste dar merita), counter strike.
Sper ca te-am ajutat. Funda?
Fifa, Pes, Need for speed, Solidier Of Fortune 1, 2, Wolfenstein, Sims, Euro Truck Simulator, Driving simuator 2009 etc.
Aici depinde si de procesor si de placa video... Daca ai avea placa video de 1 sau de 2 un procesor ca quad-core, dual-core tiar merge:
1.De la primul NFS pana la NFS MW2012
2.Call of duty de la primul pana la warfare3
3.Battlefield 1------>3 cel mai jucat
4.Gta vice city------->4 si apare si 5
5.Bioshock 1----->pana la bioshock infinite
6.Pes 2000------->2012, 2013,2014...
7.Fifa 2000------->2012, 2013,2014...
8.Dishonored 1----->2 cel mai nou
9.Prototype 1------>2 si 3 care apare
10.Infamous 1 si 2 (ti-l recomand e criminal jocul)
11.Toate jocurile simulatoare de la Euro Truck pana la Scania Truck(tare jocul. Poti gasi un joc care duci pachete nu stiu cum se numeste in engleza da stiu ca in germana e spezialtransport-simulator 2013
Daca te-am ajutat! funda! Daca imi zici si ce procesor si placa video ai iti dau mai multe jocuri!
Infamous 1 si 2 e pe Playstation 3. Si nu ai auzit de GTA 3?
Cr7Ionutz întreabă: