| raul93 a întrebat:

Ce jocuri recomandati pentru configuratia: processor Intel core i5 de 2, 5- 3,1 ghz, 8gb ram placa video NVidia gt 630m de 2gb

22 răspunsuri:
| nuckleu a răspuns:

GTA 4
Battlefield 2, 3
Call of Duty Modern Warfare 3
Far Cry 3
Crysis 2, 3
NFS world, the run
Max Payne 2
Dirt 2, 3
Mai cauta si tu pe net.

| KodrutZ a răspuns (pentru nuckleu):

Iarta-l cu Crysis 3, 630M-ul e entry level, sa zica mersi daca ii merge 2-ul la detalii Low.

| nuckleu a răspuns (pentru KodrutZ):

Crysis 2 ii merge perfect.
Si oricum eu i-am zis cele mai tari jocuri.

In ce film ai vazut asta? Perfect = fullHD cu tot la maxim.

Hai gata nu mai comenta de ce nu i-ai spus tu alte jocuri.

Ce sa ii spun, Solitaire? Vrei jocuri, iti faci desktop, nu freci laptop facut pentru office cu astea si vii aici peste 6 luni sa te plingi ca ti s-a prajit.

Pai ii spui ce stii, pe mine nu ma intereseaza ca are laptop sau pc, el a intrebat, eu i-am raspuns, asa ca nu te mai baga peste ce jocuri i-am spus eu.

Pe baza a ce i le-ai spus? Ai idee cum NU ruleaza The Run sau FC3 pe configuratia lui? Ti-a sunat bine tie i5 si 2GB memorie video si ai turnat o lista cu cele mai noi jocuri care cer sisteme destul de rasarite? Daca nu stii o treaba, nu induce omul in eroare.

Exact cum ti-am spus:de ce nu i-ai spus tu altele.
Te bagi aici ca musca-n lapte, vezi-ti de treaba ta cand cineva raspunde mai repede la o intrebare.
Te bagi tu aici ce acum sa nu zici ca iti ruleaza tie crysis 3.

Nu imi ruleaza, ca placa video e DX10.1, dar alea care ruleaza, merg mai bine decit pe orice 630, poate sa fie el si cu 8GB ram.

OK.Sti cum e "desteptii cedeaza in fata prostilor"
Dar iti recomand sa o iei mai usor cu comentariile si sa nu mai fi asa bagacios.
SALUT!

... spuse cel ce raspunde la intrebari concrete cu intrebari de intimidare. Tu te-ai bagat ca musca in lapte cu o lista de jocuri random, asa ca stai jos. Ai patru!

Vezi ca deja intreci masura nu mai comenta!

Fiindca am dreptate? Demonstreaza-mi ca nu am dreptate si nu mai am ce comenta.

Auzi..mai bine recunoaste ca tu ai inceput toata cearta asta.

"Crysis 2 ii merge perfect.
Si oricum eu i-am zis cele mai tari jocuri." Remember? Iar ca argument aveai? Eu iti vin oricind cu j'de mii de teste facute de site-uri cu nume si renume care imi confirma spusele.

Ce vrei ma ca eu i-am zis jocuri nu tu

Meh, daca m-ar plati cineva cu un leu de fiecare data cind intru in disputa cu cite un analfabet functional ca tine, as fi milionar. Tu ai impresia ca a spune niste jocuri la gramada, din care multe abia se vor tiri pe configuratia lui, e mai util decit a nu ii spune nici unul? Vai mie, si astia ca tine se presupune ca ar trebui sa ne plateasca noua pensiile... e clar ca sfirsitul e aproape.

Hai inchide-ti gura ai sparta.

Hai sa cedeze desteptu' in fata lu' celalalt. Gata, am inchis subiectul, ca vorbsc la pereti oricum. Happy now?

BIne,bine asta am spus si eu mai sus, dar vad ca n-ai cu cine vorbi, poate aveai dreptate in privinta jocului, dar consider ca nu trebuia sa facem atata gura.
Sal.

| LoveMetin2 a răspuns:

Juced2 SAS El Matador Call Of Duty Medal Of Hono.