Ce merita sa joci mai mult? pai asta tu decizi nu noi. Pe metin2 ro e greu la inceput dar dupa ce faci lv 70 e super, mergi la o si bati pe cine vrei, faci ce vrei tu. Daca esti incepator e mai bine sa joci pe privat pana la lv 110 sau 120 sa inveti jocul si ce itime trebuie la ce lv, ce caractere is bune la pvm sau la pvp, cum sa faci lv cu caractere pvp, chestii din astea, pe urma vii pe ro si joci. Daca ai experienta pe ro ar merita ro dar daca sunt lucruri care nu le stii despre joc mai bine joaca privat pana il inveti. De exemplu pe privat inveti ca la lv 80 cresti bine in red forest, poti sa inveti mapele pe de rost, si sa afli unde pica itime, unele itime pica pe privat ca si pe ro de exemplu armurile de lv 46-61 prin padure si v1 si v2, ss-urile pica la metine de la 45 in sus da pe privat le cumperi din shop, pica si din pietre. Pe ro otelu pica la luptatori milenar, pe privat in red forest. Poti invata multe chestii din private nu doar cum sa faci P la lv 17 sau alte din astea, cauta un server privat ca Fun sau Chaos unde ai bani si itime doar la lv mare. Mult succes. Da-mi funda daca te-am ajutat.
Metin2 server Privat deoarece acolo cresti mult mult mai usor si gasesti ce vrei la shop-uri si faci bani ff ff usor! Mentionand ca Metin2 RO nu-mi place deloc deoarece faci lvl intr-un an
nu ai bani la magazine is si scumpe is si proaste! Din cauza asta eu as alege Metin2 server Privat
Wiliam aici gresesti foarte mult daca nu ai jucat macar oleaca de ro inainte de privat nu sti absolut nimic intrebi pe toti si aia se enerveaza ca ii bati la cap eu am jucat ro 3 luni inainte de prvat si nu a trebuit sa intreb nimic mai bine joci ro prima data pana pe la lvl 30 si apoi te apuci de privat sa stii si tu ce e ala metin macar.
Pe privat e putina munca, la inceput jocul e minunat dar pe parcurs incepi sa te plictisesti deoarece nu o sa poti face altceva decat duel, in timp ce pe clasicul ro, depui munca pe care de la lvl 50 + nu te vei plictisi, pe ro este plictisitor pana la lvl 35 (armatul) dupa care jocul incepe sa devina din ce in ce mai palpitant
parerea mea.
mircea_8413 întreabă:
Mario2812 întreabă: