| cookie_1240 a întrebat:

Ce spuneti de 4story? e un joc bun? cum se face trecerea de la un nivel la altul? la fel de greu ca la metin?

148 răspunsuri:
| GamingLiveRo a răspuns:

Ma! Metin2 am jucat si am 32, 4story-27(preot)
Ambele is la fel depidne ce vrei! Daca vrei un joc de legenda 4story e pentru tine pentru ca te include intr-o lume fantastica
Dar, daca vrei un joc cu aventura Metin2 e al tau!

| JeleUUU a răspuns:

E foarte fain cresti mai usor ca la metin apropo care ma ajuta cu un cont peste 15 cine are sa contacteze vlady_01@yahoo.com

| Thrimbor a răspuns:

4story mi se pare mai bun ca metin2 (ce tot spuneti de metin 2 ca-i mai fain.prostii!) v-ati obisnuit cu metine priv pe care t plictisesti... pe 4story muncesti pentru lv tau,itm-le,banii si magiile,sunt multe misiuni, npc multe, personaje diferite, ESTE MULT MAI FAIN CA MT2!

| MaimoSH a răspuns:

4story e un joc bun.Treci de la un nivel la altul luptandu-te cu animalele de nivelul tau.Eu am jucat metin si nu mi-a placut.Aici poti sa iti alegi ce vrei sa fitonguereot,Evocator,Razboinic, Magician, Arcas.Imi place mult. Funda?

| vladinschi3 a răspuns:

Cookie eu iti recomand sa joci 4story private server(4story EG)pentru ca acolo faci nivel foarte repede.Eu am facut 61 in 8 zile si la fel e si cu banii am 12 gold.si toti ceilalti au dreptate:4story e mult mai bun ca metin

| XxTerrorxX2 a răspuns:

Incepe mai bine cu betamt2.

| iflroin1999 a răspuns:

Stiu foarte bine 4story ca sa-ti explic pe scurt ai tutorial si in tutorial te da cu level 80 si dupa crest ifoarte repede

| BlackRos3_7601 a răspuns:

Depinde la ce mt te referi privat sau ro laughing).4 story, e mult mai tare ca metin...in 4 story cresti mai repede, faci bani multi rapid...e si metin tare da.nu la fel ca 4 story, parerea mea xD

| midnight a răspuns:

E superb. merita. sre o grafica minunata si dupa parerea mea cel mai puternic earcasu. deci descarca-l n-o sa regreti

| 777777788888888 a răspuns:

E un joc foarte misto mult mai misto decat metinul si nu cresti nivelele asa greu ca si la metin

| GabiStory a răspuns:

Pai o sa incerc sa-ti spun tot cei posibil despre el deci fii atent :
1.Este un joc destul de bun
2.Trecerea de la un lvl la altul este destul de usoara pentru ca ai misiuni ce te face lvl up mai repede sau poti merge in DOC (Documente secrete) niste scrisori care le poti cumpara si mergi acolo si te crersti cu 15% mai repede
Este mai usor ca metin si mai frumos
Daca vrei sa mai sti ceva despre el imi poti baga id in lista Gabriel_1998_1998 mai vb, si daca vrei te-as putea creste caracteru ca intr-o saptamana cel mult zil fac 20 eu de obicei in 2-3 zile ma fac 20 dar depinde ce te faci tongue

| Danzzz55 a răspuns:

Este ff fain si am lvl 34 preot rup tot si jocul asta nu e ca metin sa te creasca alti si u sa stai degeaba e mult mai greu si trebuie daca vrei sa cresti singur sa faci misiuni repetate in care te pune sa distrugi anumiti monstri si primesti exp si bani e ff fain happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

metin2 e cel mai frumos joc cel mai tare chiar daca unii spun ca e urat pentru mine e un joc senzational la 4 story nici macar nu mi-a venit ymailu de confirmare a contului in schimb la metin nici bine n-ai facut contul siti vine confirmarea si plus acum a aparut metin nou empire mt2 numa ca e in alta limba da e super faci level mai usor si iti da arme +9 de la inceput si cal de la inceput si multe licori deci e o minunatie de joc recomand tuturor daca cumva jucati metinu asta saunou dati download client si dup dati si dounload client darklongjuar si intrati pe darklongjuar si dup aia dati ad la caracter devillover1 si daca nu merge dati add la ninjafrezawinking MULTUMESC!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah daca tot sti de 4story zi si mie primi pasi plsbig grin
este ca un fel de metin2 sau FunMT2 dar la 4story nu stiu pasi sa fac cont ma ajutati va rog?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e mai usor ca la metinlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e super 4Story

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E distractiv joci dar nu poti creste in grup mai bine cresti singur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cel mai tare joc... mult mai fain decat metin2...trebuie sa inveti sa joci si apoi scrieti!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este la fel ca metin 2 dar cresti ai repede eu am leval 9

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine imispunesimiecont la metin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal. e super tare.si nu nu se trece de la un lvl la altu la fel de greu ce in metin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care imi spune si mie site-ul de la empire mt2 sa-mi fac cont?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place jocul este un joc destul de dificil cu strategie si tot delul de popoare e sunt un jucator foarte cunoscut. Dar mie la 4story nu-mi place ca mia suspendat contul de level 34 cand eram in ARDIR si omoram derioni! de ce nu stiucrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum se face cont

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mistooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine vrea hack pentru 4story (speed, no miss, istant kill.)? id meu e nicoleta_tuca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveam lv 14 si nu mai cresteam e cam greu.si daca te creste unu de (ex.) lv 99 experienta e 32 ceva de genul mai bine cresti singur