Ma! Metin2 am jucat si am 32, 4story-27(preot)
Ambele is la fel depidne ce vrei! Daca vrei un joc de legenda 4story e pentru tine pentru ca te include intr-o lume fantastica
Dar, daca vrei un joc cu aventura Metin2 e al tau!
E foarte fain cresti mai usor ca la metin apropo care ma ajuta cu un cont peste 15 cine are sa contacteze vlady_01@yahoo.com
4story mi se pare mai bun ca metin2 (ce tot spuneti de metin 2 ca-i mai fain.prostii!) v-ati obisnuit cu metine priv pe care t plictisesti... pe 4story muncesti pentru lv tau,itm-le,banii si magiile,sunt multe misiuni, npc multe, personaje diferite, ESTE MULT MAI FAIN CA MT2!
4story e un joc bun.Treci de la un nivel la altul luptandu-te cu animalele de nivelul tau.Eu am jucat metin si nu mi-a placut.Aici poti sa iti alegi ce vrei sa fi
reot,Evocator,Razboinic, Magician, Arcas.Imi place mult. Funda?
Cookie eu iti recomand sa joci 4story private server(4story EG)pentru ca acolo faci nivel foarte repede.Eu am facut 61 in 8 zile si la fel e si cu banii am 12 gold.si toti ceilalti au dreptate:4story e mult mai bun ca metin
Stiu foarte bine 4story ca sa-ti explic pe scurt ai tutorial si in tutorial te da cu level 80 si dupa crest ifoarte repede
Depinde la ce mt te referi privat sau ro
).4 story, e mult mai tare ca metin...in 4 story cresti mai repede, faci bani multi rapid...e si metin tare da.nu la fel ca 4 story, parerea mea xD
E superb. merita. sre o grafica minunata si dupa parerea mea cel mai puternic earcasu. deci descarca-l n-o sa regreti
E un joc foarte misto mult mai misto decat metinul si nu cresti nivelele asa greu ca si la metin
Pai o sa incerc sa-ti spun tot cei posibil despre el deci fii atent :
1.Este un joc destul de bun
2.Trecerea de la un lvl la altul este destul de usoara pentru ca ai misiuni ce te face lvl up mai repede sau poti merge in DOC (Documente secrete) niste scrisori care le poti cumpara si mergi acolo si te crersti cu 15% mai repede
Este mai usor ca metin si mai frumos
Daca vrei sa mai sti ceva despre el imi poti baga id in lista Gabriel_1998_1998 mai vb, si daca vrei te-as putea creste caracteru ca intr-o saptamana cel mult zil fac 20 eu de obicei in 2-3 zile ma fac 20 dar depinde ce te faci
Este ff fain si am lvl 34 preot rup tot si jocul asta nu e ca metin sa te creasca alti si u sa stai degeaba e mult mai greu si trebuie daca vrei sa cresti singur sa faci misiuni repetate in care te pune sa distrugi anumiti monstri si primesti exp si bani e ff fain
metin2 e cel mai frumos joc cel mai tare chiar daca unii spun ca e urat pentru mine e un joc senzational la 4 story nici macar nu mi-a venit ymailu de confirmare a contului in schimb la metin nici bine n-ai facut contul siti vine confirmarea si plus acum a aparut metin nou empire mt2 numa ca e in alta limba da e super faci level mai usor si iti da arme +9 de la inceput si cal de la inceput si multe licori deci e o minunatie de joc recomand tuturor daca cumva jucati metinu asta saunou dati download client si dup dati si dounload client darklongjuar si intrati pe darklongjuar si dup aia dati ad la caracter devillover1 si daca nu merge dati add la ninjafreza
MULTUMESC!
Ehe12 întreabă:
MarianRadu2002 întreabă:
Mario2812 întreabă: