| cookie_1240 a întrebat:

Ce spuneti de 4story? e un joc bun? cum se face trecerea de la un nivel la altul? la fel de greu ca la metin?

148 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Matin e panarama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da luptand da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

4story e un joc frumos am facut lv 44 in doua saptamani chiar daca alti zic ca cresti greu poti sa faci arme chiar si+24 si are atac ogramada

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad ca omul a intrebat de 4 story, nu cine joaca metin.
Vad ca multi va dati parerea aiurea, 4story nu seamana cu metin deloc ba invers trage sper o clona WoW.
Dar cu cine sa vorbesc, din pacate toti sunteti paraleli nu faceti diferenta dintre gameplay si storyline laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stie sineva coduri metin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Recomand 4story e un joc tare mie imi place am lvl 80, si da se creste repede de la lvl 20 de acolo este ceva mai greu de crescut. Deci in concluzie recomand turor acest joc iar daca incerci itii recomand sa te faci evocator sau magician big grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am jucat si metin si 4story, metinu este foarte practicat mai ales pe servere private ca se creste usor, bani faci usor... dar dupa parerea mea metin2.ro nu e asa bun: armura e tot corpul si are pana la +9, arma doar+9 si nu o poti misca doar intr-un fel iar caracterul n-are multe movements doar bucurie, tristete...chestii normale.Cam asta e de mestin2.
4story.ro este sifurat facut dupa metin2 dar este mai avansat de ex:armura este pe bucati:papuci, manusi, coif, armura, pantaloni si pot fi facute pana la +24, armele pot fi folosite si arbaleta pe caractere de razboi(somnambul, razboinic, asasin) iar magicienii au toaige si baghete nu evantaie si clopote ca in metin, iar pentru miscari mult mai multe ca in metin si le poti folosi mereu nu doar cu masca emotiei care costa bani reali.Eu am facut pe metin lvl 45 in 2 luni si pe 4stori lvl 41 in 3 sptamani.Deci e sunt total 4story, dar fiecare alegeti ce vreti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am jucat am ajut lv 80 da m-am lasat ca am descoperit metin2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joc si eu 4 story SI e naspa rau Se pisa metin pe el ii... in gura vb prietenului e o copie de mt se misa metin2 pe 4 story si joc numai cu e prietena mea pe serverhappy as zice mt2tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma eu as zice ca e bun dar nu pot intra nu stiu dc dar mi-am facut cont

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LoooL frate sunteti ca "Ratati" daca voi credeti ca 4Story e o copie dupa Metin2 In primul rand Metin2 e o chinezaraie dar 4Story are foarte multe adaugate + ca nu seamana de loc una cu alta si ma daca vrei sa fii sigur de 4Story fa si u Tutorialu ca dar pentru astea sunt facute nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am lvl 29 la 4 story e super tare cine vrea sa vb ne vedem acolo numele meu din joc este alexmw cine vrea sa stie ceva sa ma intrebe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este mai usor asa zic eu.EU MA JOC 4STORY DE 2 ANI
AM sI metin2 dar ma joc foarte rar pe el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Metin 2 e urat joc care il stiu! Joaca ma 4Storyca ai mai multe atuuri! Eu sunt sorin din braila si stiu ca 4 Story e cel mai tare. Sfatul meu 4 story sa joci am cont lvl29. Fa cont pe Valo ok? Bfta si iti doresc sa ajungi Gm ca mine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru incepatori: matin2 (da cresti mai greu un pic dar e misto); pentru avansat 4story (si asta e mai tare ca metin 2 si iti faci prieteni adevarati pe el)si [pentru profesionisi perfect world (are o calitate jocu de te lasa masca)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai greu ca in metin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma la 4story intr-o zi de la 9 la 12 am facut nivel 13 cu un arcas si de la 12 pana la 9seara am facut 34 e ff usor de crescut decat la mt in 2 luni am facut 43(pe ro)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu; la metin e foarte greu sa treci lvl treci foarte greu
joc 4story de 20 de ani si is lvl 90 pentru ca lvl 90 e maxim
Intro zi faceam 10 lvl
C-am atat am de zis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi glumiti, 4story e un joc 4D nu 3 D ca metin in plus 4story are armuri arme misiuni mai misto si e aproape cel mai bun joc din lume dupa World od warcraft se stie ca pe primul loc e WoW. Dar su 4story e ff super eu la 4 story am un arcas de lvl 40 pe valorian cu iteme de derion lvl 34

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu sunteti in stare astia care jucati metin2 cu hack si nici cu ala nu reusiti in lvl intrati mai bine pe 4story eg. exe asta e un servar privat
unde se face lvl muult mai usor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu va spun ca : 1, metin2 e copiat dupa 4story, 2, 4story e mult mai misto, 3, va dau eu un 4 stori mult mai misto: 4story.EGdownload

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e fain. e o copie modata putin. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

4story e o copie modata de pe metin. funda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu joc de 3 ani si nu ma mai pot desparti de el dar sa spui e mistowinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NUP depinde ce 4story iti iei. 4story eg e privat cresti repede poti avea si hack daca vrei eu iti recomand 4story eternia games (eg).

| cosmon a răspuns:

Personal nu l-am jucat am jucat metin 2 mi se pare frumos dar e de munca pentru a face un level marisor si in plus de asta cresti destul de greu! 4story banuiesc ca e o copie modificata dupa metin 2 deci nu cred ca e prea departe de el!

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

4story e un joc frumos si are grafica mai buna ca la metin. Nu este greu sa treci de la un nivel la altul daca faci sigilii. Eu fac 2-3 lvl pe zi, poti face parte din bresle cu care sa mergi la cuceriri sau in razboi, iar de la lvl32 in sus mai bine folosesti cautari cand faci sigilii si in 2 ore faci maxim ai facut lvl up. E un joc frumos 4story, daca intri iti trece si toata ziua si tu nu te mai misti de la PC. Jocul nu consta numai in marirea lvl, te poti distra f bine cu prietenii tai din joc. Dati un party vorbiti de va saturati, va mai uitati dupa fete, explorati locuri necunoscute.
4story e un joc plin de posibilitati. Eu te sfatuiesc sa-l incerci.

| alex:) a răspuns:

Este un joc foarte urat mie nu imi place este destul de greu
sad