Eu am jucat si metin si 4story, metinu este foarte practicat mai ales pe servere private ca se creste usor, bani faci usor... dar dupa parerea mea metin2.ro nu e asa bun: armura e tot corpul si are pana la +9, arma doar+9 si nu o poti misca doar intr-un fel iar caracterul n-are multe movements doar bucurie, tristete...chestii normale.Cam asta e de mestin2.
4story.ro este sifurat facut dupa metin2 dar este mai avansat de ex:armura este pe bucati:papuci, manusi, coif, armura, pantaloni si pot fi facute pana la +24, armele pot fi folosite si arbaleta pe caractere de razboi(somnambul, razboinic, asasin) iar magicienii au toaige si baghete nu evantaie si clopote ca in metin, iar pentru miscari mult mai multe ca in metin si le poti folosi mereu nu doar cu masca emotiei care costa bani reali.Eu am facut pe metin lvl 45 in 2 luni si pe 4stori lvl 41 in 3 sptamani.Deci e sunt total 4story, dar fiecare alegeti ce vreti!
LoooL frate sunteti ca "Ratati" daca voi credeti ca 4Story e o copie dupa Metin2 In primul rand Metin2 e o chinezaraie dar 4Story are foarte multe adaugate + ca nu seamana de loc una cu alta si ma daca vrei sa fii sigur de 4Story fa si u Tutorialu ca dar pentru astea sunt facute nu?
Voi glumiti, 4story e un joc 4D nu 3 D ca metin in plus 4story are armuri arme misiuni mai misto si e aproape cel mai bun joc din lume dupa World od warcraft se stie ca pe primul loc e WoW. Dar su 4story e ff super eu la 4 story am un arcas de lvl 40 pe valorian cu iteme de derion lvl 34
Personal nu l-am jucat am jucat metin 2 mi se pare frumos dar e de munca pentru a face un level marisor si in plus de asta cresti destul de greu! 4story banuiesc ca e o copie modificata dupa metin 2 deci nu cred ca e prea departe de el!
4story e un joc frumos si are grafica mai buna ca la metin. Nu este greu sa treci de la un nivel la altul daca faci sigilii. Eu fac 2-3 lvl pe zi, poti face parte din bresle cu care sa mergi la cuceriri sau in razboi, iar de la lvl32 in sus mai bine folosesti cautari cand faci sigilii si in 2 ore faci maxim ai facut lvl up. E un joc frumos 4story, daca intri iti trece si toata ziua si tu nu te mai misti de la PC. Jocul nu consta numai in marirea lvl, te poti distra f bine cu prietenii tai din joc. Dati un party vorbiti de va saturati, va mai uitati dupa fete, explorati locuri necunoscute.
4story e un joc plin de posibilitati. Eu te sfatuiesc sa-l incerci.