4story este un joc mai evoluat( un joc MMORPG) in care cresti mai repede si ai mai multe clase de joc.
Ba pe metin2 sunt numai copii aia de 7-10 ani care au aflat si ei de asa ceva. Metin2 este o copia la 4story. metinu a aparut dupa 4story, cica metinu e mai fain doamnee ma recunosc si eu am jucat cand eram mai mic metin dar acum nu mai are nici un farmec. 4STORY e un joc mult mai fain eu joc 4story caracter nou si in 2 sapt am facut lv 41. Orikum WoW e cel mai fain normal dar eu joc 4story. Nu se compara metinul cu 4story- nu va mai amagiti degeaba. Pe metin2 ai jucat 2 saptamani si te-ai plictisit ( private) dar nici ro nu e departe
.
4story e cel mai calumea joc deci nu asculta de astia cae spun metin2 metin 2 e foarte naspa si cresti si greu sau daca joci pe private e tot aia cresti rapid si te plictisesti 4 story are doar 2 private eg si nexon si au ate moderata nu cala metin 1000 toate asa la 4story ro e foarte frumos iti alegi rasa felina om sau zana si alegi dintre razboinic arcas preot magician evocator umblator noctur si fiecare sunt frumoase si fiecare cu abilitatile lui nu ca la metin toate sunt asemanatoare si le iei pe toate din prima la 4 story trebuie sa ai lvl pentru abilitati deci e foarte interesant si levalul il faci foarte rapid dupa mine deci eu imd in 30-50 de minute am facut lvl 13 si a fost usor dar pentru ca tu esti incepator o sati ia 40 de minute
e un joc foarte frumos deci daca vrei sa jucam pe mine ma cheama HyNdAc ne vedem! ByeBye
E un joc foarte super, eu ma joc de mult timp si am lvl 34 si sunt Preot. Mie i-mi place foarte mult. Daca vrei ID meu este:cosminalexandr.Si...da,se creste greu ca la metin, eu cred ca chiar mai greu.
Mie unu imi place 4story mai mult decat metin2. Trecerea de la un lvl la altu e foarte grea. Dar macar stiu ca pot fi mandru deoarece am un evocator felina de lvl 25. Acuma daca are cineva vreo idee care e +maxim care poti face armurile si armele si de ce mie imi crapa abia de la +5. Multumesc
Parerea mea e ca 4story e mai epic ca sa zic asa decat metin2.am jucat si metin2 si aveam 1 ninja de 42, am jucat si 4 story dar foarte putin timp aveam lv10 parca...infine cea ce vreau sa zic e ca 4 story e mult mai fain decat metin, e asa mai ``full of magic``[oricum daca vreti un mmporg fain incercati world of warcraf]
Joc de 2 zile si am lv 18 cel mai tare joc e 4story eram obsedat de metin si acum m-am lasat de el si am jucat 4story
Este cam frumos 4story eu spun ca da am si eu cont lv 89 la metin2 da numai m-am jucat si 4story e mai frumos si tare de cat metin2
E cel mai tare joc 4 story dar iti dau pont: faci misiuni si daca le repeti ai sa vezi cum cresti e ca si cum ai creste 2 buline jumate pe mt2.Da metin2 are mai multe servere private dar si 4 story are vreo 2 3. :ex:4story eg, 4story nexon cam atea stiu momentan.Bft.
E un joc foarte tare.La 4stort trebuie sa fi ager si sa gandesti bine.Nu este deloc copie dupa metin2.Metin 2 este o porcarie foarte mare unde se baga toti obsedatii.Stiu ce zic pentru ca la 4story am ajuns la nivelul 82. Itemel la 4story arata foarte tare mai ales ca de la +6 in sus stralucesc, de la +18 in sus pot avea culoarea magma, aqua si o culoare verde.Deci in concluzie:
Metin2= Mare porcarie
4Story=joc tare
4Story=copie dupa mt2 {Nu Poate mt2 copie}
Eu am jucat 4 ani la rand cred ca toate metinele, iar cand mam luat de 4story mi s-a parut mult mai frumos, acum alegi tu, dar merita sa incerci si 4story. Funda?
E mult mai misto 4story decat mt2 are grafica mai misto 4story max la + de 24 nivel max e de 90 e cel mai tare
Pai este deja clar care este mai tare dar sa va zic si motivele sa le vada nepriceputi :
4Story-Este destul de greu sa te cresti dar ai misiuni si intelegi ceva ba chiar ai misiuni in care mergi in timp sunt multe puteri si fiecare avatar are cel putin 10 magi
Metin2-pai nu stiu ce sa zic la joku asta nu vad nimic special la el doar te lupti cu monstri si atat tot, in 4Story trebuie sa gasesti obiecte sa faci razboaie iti creezi armurile si multe altele
Deci iti zic ca e mai frumos 4story si are si graficam ai buna, bafta
Da eu joc empiremt2 te da din lvl1 cal armat itm de inceput+9 fms rib am warr lvl102 titan1 hp6, 5k drago rosso+9 full bonus warr pietrat cu mobi 35 fara piatra
Cookie 4storyy ii cel mai fain eu in 2 zile am lv 15 ii tare metin2 ii pentru prosti aia care joaca la 4story faci mai usor lv si faci itm usot te duci la ala cu licori caut un document te duci la fierar si til dai + eu joc de 1 luna si iii foarte mijttttttooooooo
4story e un joc frumos care imi placeca sa treci la un lv la atul trebuie sa omori monstri de lv tau mereu si la metin 2 se cresc lv foarte greu. la 4storu se cresc lv pe aproape. acest joc este cu puteri arme...mie imi place acest joc multtttt.ai grija ca acest joc poate sa iti intre in sange
))
Metin2 ro(si alte oficiale sunt urate) mai ales privatele, care iti dau totu +9 care mai e distractia la joc! 4story e f.f.f marfa jocul. RESPECT 4STORY
Mama 4 story este un joc senzational e eram level 19 dar mis-a suspendat contul.
Frate...eu zic sa te apuc ide 4Story...e mai populat decat Metin2.
1. Faci lvl usor daca stii sa cresti.
2.Itemele se pot face foarte usor daca strangi pietre lunare.(din a 5-a zi se dau)
3.Sunt eventuri frumoase cum ar fi : Rata de xp mai mare, Rata de + cu 30% mai mare...etc
4.Are o grafica superba
5.Sunt 2 regate : Derion, Valorian de preferabil eu as alege derion k acum ei conduc e vreo 9-0 pentru derion la gradina din RAI...acolo daca castiga regatul tau iti da bani potiuni si 5 pergamente sa te reinvii de unde ai murit.
6.Arcasul este superb daca ai tactica buna pe el.
7.Foarte multi oameni joaca 4Story fiindca e un joc de strategie aproape nu shooter sau alte chestii... sper ca ti-a fost de folos ceea ce am scris aici
multa bafta
4story.ro incearca-l e pe server de romanii e cel mai tare joc joc de 5 ani sunt... joaca 4story nu o sa regreti
Io as spune si eu ca metinu e mai misto putin decat 4Story desi eu l metin 2 am lvl 58 armura de aur de la lvl 54 e +7 si am ca arma sabie 12 stafii +9 (deci metinu e cel mai tare) (4Stori e un (**** )
4Story este un joc superb dar nu stiu cum sa fac cont pe 4 story US care stie cum se face cont sau care are cont si nu il mai trebuie sa contacteze la adresa de email. claudiu_199761@yahoo.com.
E un joc fain fata de mt2 dar din pacate nu am cont ca nu stiu sa imi fac daca puteti sa ma ajutati sa imi dai vreun cont sau sa ma invatati canectatima la adresa asta:buturugamihai44@yahoo.com
Man 4Story este un joc complex! Daca vei alege sa joci 4Story eu te sfatuies sa alegi ce rasa consideri tu ca iti place! Rasa nu conteaza nici magiile dintre razboininc,arcas, preot, magician, evocator, umblator nocturn
Nu conteaza ce alegi toate magiile au dmg-ul lor si pe nivel ce cresti magiile devin mai puternice!
Man dar te mai sfatuiesc un lucru sa incerci sa iti faci itemele din ce in ce mai bune adica daca ai itm peste +16 rupi tot
))) Dupa cum am spus mai sus 4Story este un joc foarte complex! Da si este mult mai usor ca metinul
Ehe12 întreabă: