| Paharepejos a întrebat:

Chiar merită să cumperi minecraft?

11 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Pai daca iti place da! Dar mie nu mi-ar trebui nici daca m-ar plati sa-l joc laughing Daca ai 10-12 ani o sa-ti placa!

| UDAR0047 a răspuns (pentru lpavel):

Hai ca daca ai doar 12 ani iti place daca e, mc nu are varsta dude, te joci si la 50 esti ok?

| lpavel a răspuns (pentru UDAR0047):

Normal ca poti juca si la 50 si la 80 DAR NU Minecraft... e ca si cum la 80 de ani ai iesi in strada sa joci șotron daca stii ce e aia... laughing

Dc nu minecraft wtf, minecraft nu e joc de copii, roblox e, daca erai gamer ai fi inteles

Joci minecraft este? laughing atat minecraft cat si roblox si multe alte prostii de genul sunt jocuri pentru copii de 12 ani! Si apropo sunt gamer dar nu de minecraft, csgo, roblox etc astea ti le las tie laughing
Eu joc: COD, Battlefield, Doom, Resident evil, NFS etc astea sunt doar cateva jocuri pentru adulti in caz ca nu stiai, dar mai sunt si altele...

Iti dai seama sa zici ca cs este de copii = ) )
cum naiba sa zici asta wtf, uita-te pe twitch sa vezi oameni de 40 care joaca mc si ma joc cod ca sunt fan cod si bf la fel si nu sunt pentru adulti daca nu stiai, sunt efectiv copii de 15 ani care joaca cod si nfs, esti ok? = ) )

Asta nu inseamna ca jocurile alea sunt pentru copii laughing Copiii se uita si la filme pentru adulti atunci dupa cum gandesti tu acele filme pot fi si pentru copii... laughing

E ****, tu intelegi numai ce vrei, daca te uiti pe yt cei mai buni jucatori de mc au peste 20 ani si la cs la fel si copiii aia care se uita la filme de genul sunt terminati dar na

Tu intelegi numai ce vrei! Nu eu am atentionat jocurile cu +16; + 18! CS=+12 acum gandeste daca ai cu ce laughing

Pai asta zic, gandeste daca ai cu ce ca se pare ca nu ai laughing
asa de greu este sa cauti pe net sa vezi ca cs este 18+?

| JohnnydeFeer a răspuns:

Daca joci pe Hypixel (server) da.