| Rihanna_3638 a întrebat:

Cine imi poate spune ....cum pot pe Metin2 sa reusesc sa iau partea a doua de vraji si apoi pe a treia!

5 răspunsuri:
| RyugaHideki a răspuns:

Te referi sa iti dezvolti abilitatile la Master si apoi Perfect Master?
Ai nevoie de Cartile Competentei(cc) pentru Master(partea a 2-a). Ai nevoie de de cc pentru abilitatile tale. De exemplu: Cartea Competentei Corp Rezistent (pentru razboinic, mental)
Cartile le poti citi abia dupa ce ai pus 17(min)-20(max) puncte pe o magie anume, iar aceasta a devenit M1. Cu cartile se va face M2...pana la M10 apoi G(Mare Maestru). De aici nu mai ai nevoie de carti, vei avea nevoie de Pietrele Spiritului.
Atunci cand vei activa o piatra a spiritului, iti va lua cateva puncte din grad...mai intai 1000, apoi 2000, tot asa...pana la 11000. Daca ai facut G10 iar apoi ai mai citit o piatra a spiritului iar aceasta a mers, atunci ai facut P(Maestru Perfect). Mai mult de atat nu te poti dezvolta.
Nota: Cartile Competentei/Pietrele Spiritului pot esua atunci cand le citesti.
Le citesti apasand click dreapta pe ele.
Poti citi doar una pe zi, sau mai multe, folosind Pergament Exorcism.
Pergamentul : Citit concentrat va creste sansa de reusita, iar in cazul cartilor competentei iti vor arata si cate carti mai ai nevoie sa citesti.
Pentru a citi o carte de competenta ai nevoie de minim 20. 000 experienta (apesi C si te uiti cat exp ai), care va disparea la citire.
O zi buna.

| Liviu a răspuns (pentru RyugaHideki):

P. S a se specifica, pe metin2RO trebuie sa dai bani reali ca sa faci G, P usor.

| RyugaHideki a răspuns (pentru Liviu):

Da. Dar poti si fara sa dai bani reali. Cumperi cartile si pietrele spiritului de la jucatori, sau iti pica tie la Pietrele Metin(de orice level) Un jucator normal, care citeste o carte pe zi are nevoie, pentru un skill, de minim 50 de zile cu aprox ca sa faca G. Iar pentru P, minim 10 zile. Conteaza sa ai Pergamente Exorcism. Ele dau timpul inainte cu o zi. Poti sa mai citesti odata orice carti vrei. Tu esti dispusa sa platesti ca sa devii mai buna?

| Liviu a răspuns (pentru RyugaHideki):

P. S is baiat, in caz ca te refereai la mine, eu unul nu joc RO
Iar sansa de a gasi o carte sa spunem e destul de mare, dar la fe si sansa de a iti 'esua'

| Retardatus9000 a răspuns:

Mai....in primul rand sa faci M(master) pana la P(perfect master)iti trebuie carti pentru magia pe care o posezi cu M1-M2-M3-M4-M5-M6-M7-M8-m9-M10-p
DUPA CEA SS(piatra spiritului_pana cand ajunci de la G1-P da-mi contul tau ca iti fac eu ca am carti de la unu de 87.