| ramona11ramona a întrebat:

Cn are conturi webkinz care sa mearga! va rog cat mai mult

funta

Răspuns Câştigător
| fabynr1 a răspuns:

Salut! eu sunt Faby si daca vrei niste conturi webkinz sau coduri zi-mi mie ca ma pricep la asteawinking Verisoaramea are 23 de ani si lucreaza la fabrica de animale de plus si are animale webkinz eu am un caine drag si cine are nevoie de webkinz scrie la intrebare :cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni

100 răspunsuri:
| GoguStrigoi a răspuns:

Nu am!

| Deerpinaaaa a răspuns:

Cheam-o pe fabynr1. Asa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni (vreau si eu unu)

| fabynr1 a răspuns:

Ok deci wonderland a zis cheam-o pe fabynr 1 ok sa iti dau codul webkinz:8dp9t56h2 gata! acesta este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fabynr1, te rog mult daca poti. daca ai pisica. jucarie acasa sau ceva, vreau si eu un cod, dar sa fie de pisica! imi doresc mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deadea2003 selena09

| Mew a răspuns:

Sall! eu am in total 4 conturi webkinz! doar ca sunt limitate! sad
daca vrei iti dau 1 daca vrei! utilizator: MewPokemon151 si parola e Mew 151 ATENTIE cumk scrii porola, findca are space intre Mew si 151! succes!
oooo...era sa uit:
Cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni (as vrea un jaguar sau tigru te rog!big grin trimite codul prin id meu! budur. mihaela@yahoo.com! msmsms) big grin big grin

| fabynr1 a răspuns:

Deci:vad ca sunt cam multi care vor Webkinz uite am unul de leopard dar de jagur nu are la fabrica este maroniu cu pete negre codul este :6r8c8k2z gata!winking acesta este codul daca nu va merge inseamna ca la bagat cineva inaintea voastra rolling eyes deci loatil voi ca am deja 8 webkinz doar ai mei si mai imi da dar vi dau voie ca sunteti copii sa va bucurati si voi de animalutele astea dragute daca vreti altceva mai ma chemnati paaa eu sunt mereu onlinewinkingwinkingwinking

| Mew a răspuns:

Scz! fabynr1 codul pe care mi l-ai dat imi spune ca e scris gresit!
sad nu vreau sa insel increderea tuturor dar asa imi spune!
ai vreo idee ce ar putea sa fie?

| Mew a răspuns:

Scz! fabynr1 codul pe care mi l-ai dat imi spune centrul de adopti ca este gresit! nu vreau sa insel increderea tuturor dar asa imi spune!
ai vreo idee ce ar putea sa fie? am 2 variante 1. imi dai din nou codul scris coret; 2. imi dau un alt cod! eh sad crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da codul pe care l-am dat merge dar cati copii intra pe acest sait normal ca l-a vazut si nu am ce sa fac asta e codul adevarat poate a fost folosit nu stiu thinking eu imi pare rau dar asa este ce sa fac? asta este dar a fost folosit cu siguranta eu am doar 8 webkinji dar imi aduce verisoara mea si nu vreau ca am destui asa cred thinking asaca...va dau altul si cine il ia primul la ala i ramane dar va dau in fiecare zi pa wave

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da codul pe care l-am dat merge dar cati copii intra pe acest sait normal ca l-a vazut si nu am ce sa fac asta e codul adevarat poate a fost folosit nu stiu thinking eu imi pare rau dar asa este ce sa fac? asta este dar a fost folosit cu siguranta eu am doar 8 webkinji dar imi aduce verisoara mea si nu vreau ca am destui asa cred thinking asaca...va dau altul si cine il ia primul la ala i ramane dar va dau in fiecare zi

| Stela_8369 a răspuns:

Cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni
(as vrea codul de la o pisica gri cu alb te rog! cat mai recent ca peste cateva zile imi expira contul te rog eu frumos kiss )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni

vreau si eu codul de la un tigru te rog
kiss

| EnnY a răspuns:

Cheam-o pe fabynr1 te rog da-mi si mie un cod:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un cont este asa: 286h7gf cuplacere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faby vreau un cod cu tigru begal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cheam-o pe fabynr1 ca vreau un cod cu un tigru bengal

| Cocki a răspuns:

Fabynr1 te rog dai id-ul tau pe mes ca sa imi di si mie webkinz te rog f mult:X sau ti-l dau eu? id-ul meu : gabyponei legat cu litere miciwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fabyrn1 te rog da-mi si mie un cod plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fabynr1 please imi dai si mie un cod dar adevarat ad mea de mes e barbie.valy17

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fabynr1 vreau un cod cu ceva in afara de spotted leopard idul meu de messenger:blue.madisson

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fadynr1 te ror vreau unul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fabynr1 te rog sa imi dai si mie un cod sau un cont pe id de mess andreeaa_erika.nu mi-l da aici ca il vede toata lumea.te rog chiar imi doresc si eu un webkinz.pentru mine nu conteaza ce e

| patri_4518 a răspuns:

Nu

| ancutssa a răspuns:

Ba fabynn1 e un mincinos...nu il mai credeti bah!

| Deny1233 a răspuns:

Intra pe "konturi webkinz" si o sa iti dea multe incearca pe vulpoiu si inca unul nu mai stiu cum.in fire dar o sa iti dea multe

| superpuppy6789hero a răspuns:

Iti jur...ca nimeni n-o sa-ti dea nici-un cont, parola, nume utilizator! Serios stii dc? Pentru ca copii, adolescentii etc.dau bani pe webkinji...si iti garantez ca ori o sa-ti zica ceva fals ori o sa-ti raspunda pur si simplu:''nu''.Si mai ales ca nu suporta nimeni sa-si dea propriul cont! Promit ca nu-ti zic asta cu rautate! 1

| iuliana2002 a răspuns:

Buna as vrea si eu un webkinz sa fie un ponei roz sau un unicorn roz cine poate sa-mi dea sa apeleze la adresa mea de yahoo! adresa este cojocaruiuliana_2002@yahoo.com

| mehanna2000 a răspuns:

Pai vino la adresa mea de mail jennifermastroiani

Întrebări similare