Salut! eu sunt Faby si daca vrei niste conturi webkinz sau coduri zi-mi mie ca ma pricep la astea Verisoaramea are 23 de ani si lucreaza la fabrica de animale de plus si are animale webkinz eu am un caine drag si cine are nevoie de webkinz scrie la intrebare :cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni
Ok deci wonderland a zis cheam-o pe fabynr 1 ok sa iti dau codul webkinz:8dp9t56h2 gata! acesta este
Sall! eu am in total 4 conturi webkinz! doar ca sunt limitate!
daca vrei iti dau 1 daca vrei! utilizator: MewPokemon151 si parola e Mew 151 ATENTIE cumk scrii porola, findca are space intre Mew si 151! succes!
oooo...era sa uit:
Cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni (as vrea un jaguar sau tigru te rog! trimite codul prin id meu! budur. mihaela@yahoo.com! msmsms)
Deci:vad ca sunt cam multi care vor Webkinz uite am unul de leopard dar de jagur nu are la fabrica este maroniu cu pete negre codul este :6r8c8k2z gata! acesta este codul daca nu va merge inseamna ca la bagat cineva inaintea voastra
deci loatil voi ca am deja 8 webkinz doar ai mei si mai imi da dar vi dau voie ca sunteti copii sa va bucurati si voi de animalutele astea dragute daca vreti altceva mai ma chemnati paaa eu sunt mereu online
Scz! fabynr1 codul pe care mi l-ai dat imi spune ca e scris gresit!
nu vreau sa insel increderea tuturor dar asa imi spune!
ai vreo idee ce ar putea sa fie?
Scz! fabynr1 codul pe care mi l-ai dat imi spune centrul de adopti ca este gresit! nu vreau sa insel increderea tuturor dar asa imi spune!
ai vreo idee ce ar putea sa fie? am 2 variante 1. imi dai din nou codul scris coret; 2. imi dau un alt cod! eh
Ba da codul pe care l-am dat merge dar cati copii intra pe acest sait normal ca l-a vazut si nu am ce sa fac asta e codul adevarat poate a fost folosit nu stiu eu imi pare rau dar asa este ce sa fac? asta este dar a fost folosit cu siguranta eu am doar 8 webkinji dar imi aduce verisoara mea si nu vreau ca am destui asa cred
asaca...va dau altul si cine il ia primul la ala i ramane dar va dau in fiecare zi pa
Ba da codul pe care l-am dat merge dar cati copii intra pe acest sait normal ca l-a vazut si nu am ce sa fac asta e codul adevarat poate a fost folosit nu stiu eu imi pare rau dar asa este ce sa fac? asta este dar a fost folosit cu siguranta eu am doar 8 webkinji dar imi aduce verisoara mea si nu vreau ca am destui asa cred
asaca...va dau altul si cine il ia primul la ala i ramane dar va dau in fiecare zi
Cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni
(as vrea codul de la o pisica gri cu alb te rog! cat mai recent ca peste cateva zile imi expira contul te rog eu frumos )
Fabynr1 te rog dai id-ul tau pe mes ca sa imi di si mie webkinz te rog f mult:X sau ti-l dau eu? id-ul meu : gabyponei legat cu litere mici
Intra pe "konturi webkinz" si o sa iti dea multe incearca pe vulpoiu si inca unul nu mai stiu cum.in fire dar o sa iti dea multe
Iti jur...ca nimeni n-o sa-ti dea nici-un cont, parola, nume utilizator! Serios stii dc? Pentru ca copii, adolescentii etc.dau bani pe webkinji...si iti garantez ca ori o sa-ti zica ceva fals ori o sa-ti raspunda pur si simplu:''nu''.Si mai ales ca nu suporta nimeni sa-si dea propriul cont! Promit ca nu-ti zic asta cu rautate! 1
Buna as vrea si eu un webkinz sa fie un ponei roz sau un unicorn roz cine poate sa-mi dea sa apeleze la adresa mea de yahoo! adresa este cojocaruiuliana_2002@yahoo.com
RATONASU79 întreabă: