Sunt fan wow si diablo deoarece sunt jocuri cu grafica misto si cer ceva skill sa le joci nu ca la metin recunost am jucat metin 10 minute si m-am plictisit asa de tare de el (dadeam intr-un animal si mureau 3 LOL eram lvl 1 asa ca nu sunt scuze) Forta diablo!
Frate ce te intere ce facem noi si ce o sa ajungem.Cum te joci tu alte cacaturi si procari noi jucam metin care tie problema? Frate pune intrebari nu jigniri.Ca si cum ti-as spune sa nu desenezi ca mie nu imi place.Mai gandeste-te si e problema mea ce o sa ajung ^^
.Asa ca inchide gura si daca poti sterge "intrebarea".
De ce cel putin 5 intrebari din cele de pe o pagina sunt cu Wow? De ce va jucati Wow? De cu nu va jucati Metin 2? In Metin 2 sunt dungeonuri, instante, de 1000 de ori mai multe arme ca in Wow.M-am saturat sa tot aud de Wow oriunde merg.Va jucati Wow pentru ca altceva nu stiti si o sa ajungeti gunoieri si oameni de serviciu in viitorul vostru.Lasati-va fratilo. Daca iti place metin 2 joci metin 2 crezi ca daca vine un obsedat de WoW si ne zice ca vai WoW e cel mai tare metin2 e penibil etc lasate frate
Ahaaa, deci sa inteleg ca daca joci WoW nu ajungi gunoier sau om de serviciu? Inteleg unde bati, logica de balta.
WoW(aici vorbesc bineinteles de RRomania) nu va fi niciodata la fel de jucat ca metin2 deoarece:
- Metin2 e free, WoW are un pret urias
- Metin2 e in romana, WoW e in engleza( nu e o problema pentru mine)
- Pt Metin2 exista servere private, de asemenea, free, pentru WoW nu
- WoW-ul are sute de questuri la care trebuia sa strabati 200 de mape ca un idiot si abia iei o armura de rahat. + Faza cu cautarea spiritului e foarte gay
AI drepate romanii se vor juca mai mult metin2 decat wow pentru ca n-au chef sa dea bani sa se joace un joc dar sunt unele chestii la care trebuie sa te contrazic.
-Chiar daca metin2 este free are item shopul iar unii oameni dau mai multi bani pe luna la metin decat daca s-ar juca wow.
-logic ca wow este in engleza ca doar a fost facut de o firma din America si majoritatea care joaca vorbesc limba engleza iar metin 2 a fost tradus SI in romana deoarece ei se concentreaza pe gamerii din Europa
-sunt si servere private pentru wow de asemenea, gratis, chiar si romanesti.
-ei bine la partea cu questurile chiar ai gresit am jucat ambele jocuri si cum ai zis tu ca faci sute de questuri si trebuie sa strabati vreo 200 harti ca sa iei un rahat de armura...bun dar la metin nici nai prea multe questuri si nici macar nu iei rahatul ala de armura pe care l-ai lua la wow dar asta e sunt jocuri diferite si fiecare joaca ce vrea!
Mario2812 întreabă: